همون 13 بازي كه تو پست اول ذكر شده...!
شاد باشي![]()
همون 13 بازي كه تو پست اول ذكر شده...!
شاد باشي![]()
ها چي؟
الان من 2 پارت one رو دانلود كردم يعني نصب نميشه؟!
نه...نصب میشه..ولی تریله...یعنی نمیتونی با بلوتوث 2 نفره بازی کنی...! و قسمت مرحله ایش هم بستس...
ولي براي من نصب نميشه و ايرور erorr-1 مي دهنه...نصب میشه..ولی تریله...یعنی نمیتونی با بلوتوث 2 نفره بازی کنی...! و قسمت مرحله ایش هم بستس...
چه كنم؟
خیلی خیلی جالبه ... من رو همه گوشی ها تونستم one رو نصب کنم ...
ولی برای شما حتی نصب هم نمیشه ...
یه بازی دیگه هم تست بزن ... که کم حجم باشه ...
در ضمن ما اینجا تاپیک بازی های فول رو FP2 داریم ... برای مشاوره بیا اونجا ...
سلام
من دنس رو فول کردم... تقریبا" هم تموم شده بود...یهو از دیروز بازی اجرا نمیشه...! موندم پاکش کنم کد پاک میشه یا نه... البته این تجربه رو با 30 روزه اش دارم و کد از بین نرفت... چون وقتی نسخه 30 روزه رو پاک کردم و دوباره بازی رو نصب کردم...دیگه بدون کد خواستن نوست 20 روز و خودره ای مونده...چه کنم به نظرتون..؟: دی
شاد باشید![]()
بلاخره مشكلم حل شد
ممنون از RAY-MILAD-007 و همچنين استاد ان گيج يعني Legend
مشكل من اين بود كه كلانيكم 1536 بود و من لينك هاي اول هر بازي رو دانلود مي كردم والان متوجه شدم كه بازي هاي كلانيك من پست دوم هستن(چه سوتي بزرگي دادم)
الانم one به طور خيلي خوبي دارم بازي مي كنم
راستي one يكم كند بودش ولي با اوركلاك سي پي يو تونستم روونش كنم
اگه سوالي بود در خدمتيم!
یونس جون...پاک کردن بازی ربطی به کد نداره...کدی که وارد میکنی در اصل یه لیسانس هستش که به گوشیت وارد میشه.تویه 82 نمیدونم کجای گوشی هستش ولی دنبال برنامه Licences تویه گوشیت بگرد بعد بازش کن و برو تویه Valid Licences .اونوقت یه کلید میبینی که نوشته fullgame.pak.ngdat.اون همون کدی که وارد کردی.اگه اون لیسانس رو پاک کنی اونوقت دیگه بازی تریل میشه.
من تا الان با کد تریل 30 روزه دنس فابیلوس رو 615 پوینت تا الان گرفتم.گوشیم هم هک نشده و از کلاینت رسمی استفاده میکنم.اگه سئوالی بود در خدمتتون هستم.
تریل دیگه؟الانم one به طور خيلي خوبي دارم بازي مي كنم
اره ولي مهم نيست همين كه vs بازه براي من كافيه(من برام وقت پر كردن بازي مي كنم نه برای ركورد زدن و تمومش كردن)تریل دیگه؟
راستي بعضي از بازي ها 1536 نداره
همون اصلي رو بايد دانلود كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)