تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 380 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

پروفشنال MRHArtsClube's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    پارسلند

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این که میفرمایی کاملا بستگی به سایتی که ازش دانلود می کنید داره و 100000 تا دلیل میتونه داشته باشه.
    اما این کارهارو تست کنید:
    • موقع شروع دانلود آیا جلوی Resume Capability نوشته Yes یا No (اگه No باشه یعنی دانلود باید متوقف نشه وگرنه IDM مجبوره از اول بگیردش) اگه No بود یعنی سایت شما لینک غیر مستقیم میده.
    • یه سری سایتها هستن که لینکشون تا یه مدت کوتاهی (مثلا 120 ساعت یا یه همچین چیزی) قابلیت ادامه دادن دانلود رو دارن. اونا باید توی همون مدت دانلود شن وگرنه باید لینکشون Refresh بشه تا 120 ساعت دیگه تمدید بشه. این سایتها معمولا بعد از Refresh کردن از ادامه دانلود میگیرن.
    • یه سری سایتها هم هستن که لینک دانلود مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، خیلی از این لینکها تا یه مدتی قابلیت Resume یا ادامه دارن اما بعدش کلا لینک دانلود فایل از اول باید Generate یا تولید بشه.
    • یه سری سایتها هم فیـ|ـترن و وقتی با برنامه فیـ|ـتر شکـ ن بازشون میکنی بخاطر تغییر آی پی و این قضایا بدون فیـ|ـترشکـ ن و یا بعد از باز کردن دوباره فیـ|ـترشکـ ن بهتون لینک دانلود قبلی رو نمیده.

پیشنهاد من اینه که شما اسم سایت رو اینجا بذاری تا ببینیم چطوری میشه مشکل رو حل کرد و مشکل از چیه.

ویـرایــش:
    اگه برنامه پیغامی چیزی میده عکس پیغام رو هم میتونی بذاری. شاید پیغامش مرتبط بود
    Last edited by MRHArtsClube; 01-01-2015 at 02:34.

2. 2 کاربر از MRHArtsClube بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    پارسلند

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اگه فایلهاشو بهم Join کرده باشه (و از اول گرفته باشه*) میتونی یه فایل Dummy با ادامه حجم اون فایل بسازی و به انتهاش بچسبونی. بعد با برنامه Seg Manager اونو چک کنی و جاهای خالیشو دانلود کنی.

مثال:
    حجم دقیق فایل: 303.56 مگابایت
    حجم فایل دانلود شده و بهم چسبیده: 205.01 مگابایت
    حجم باقیمونده: 98.55 مگابایت

حالا توی Command Prompt با دستور های زیر به ترتیب 1- یه فایل خالی با حجم 98.55 مگابایت میسازی و 2- به هم میچسبونیشون و بعد با اون برنامه Seg Manager بخشهای خالیشو دانلود میکنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    * IDM معمولا فایل رو چند تیکه میکنه و مشغول دانلود میشه و اگه مثلا 4 تا فایل داری و به هم وصل نیستن ممکنه فایل اولی فقط به درد بخوره.
    مثال:
    ########################### این شمای کل فایل
    #####|#####|#####|#####|#####| این | ها جاهاییه که IDM مثلا 5 تا کانکشن میفرسته و میگیره
    ------##|------##|------##|------##|------##| اینم نحوه دانلود کردنشه که مثلا # ها دانلود شدن و - ها هنوز نشدن

با این تفاسیر اگه فاصله های بین فایلهارو داشته باشی (که معلوم نیست) میتونی بینشونم فایل خالی بذاری به همون اندازه وگرنه فایل اول رو فقط میشه استفاده کرد. اما فرض کن اینجوری باشه:
    ------##|------##|------##|#####|#####| اونوقت فایل بخش اول (از چپ) رسیده به دوم و دومی به سومی، به همین خاطر ممکنه IDM بهم چسبونده باشدشون. اونوقت حجم فایل اولیه ت بیشتر و بهتر میشه.

خیلی حرف زدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه Seg Manager از وبلاگ خودم.

4. 2 کاربر از MRHArtsClube بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از clashofclans.ir دانلود کردم اما برنامه مال سایت autoclash.ir هست.اما فقط این دانلود نبوده خیلی وقتا این جوری شده

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    پارسلند

پيش فرض

خب دوست عزیز میشه بگی ادامه نمیده یعنی چی؟
    ارور خاصی میده؟
    کلا برنامه بی دلیل دانلود نمیکنه؟
    چی میشه دقیقا؟! عکس نذاشتی در ضمن.
    و اینکه به نظر میاد لینک مستقیم باشه. IDM رو به آخرین نسخه آپدیت کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی وقتی دانلود رو متوقف می کنم بعدا که می خوام ادامه بده ادامه نمی ده.آخرین نسخش رو دارم

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

چون یا لینکی ک ازش دانلود میکنید قابلیت resume نداره

و همین طور شاید بعدا ادامه میدین ip شما عوض شده و لینک رفرش میشه و قابلیت ادامه رو از دست میده

9. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    خاصیت گربر نرم افزار IDM به ما کمک میکنه که بتونیم کل محتویات ی سایت و دانلود کنیم .
    من تنظیمات رو انجام دادم و خوشبختانه دانلود هم انجام گرفت اما از آنجایی که حجم اینترنت من محدوده و مجبورم از دانلود رایگان شبانه بهره ببرم این کار رو موکول کردم به شب....خوشبختانه همانطور که گفتم دانلود کرد اما نه همه آهنگا رو و امشب میخام بقیه اش رو هم دانلود کنم. ولی نمیدونم چیکار کنم که دوباره همون قبلی ها رو دانلود نکنه. آیا میشه کاری کرد که تکراری هاش رو دانلود نکنه؟
    توی بخش چهارم ساخت پروژه ی قسمت هست که نوشته پنهان کردن فایلهای تکراری این قسمت یعنی چی؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    تو idm در قسمت زمان بندی دانلود تو Files in the queue میشه یه کاری کرد که مثلا فایل ها رو بر اساس سایز مرتب کنیم ؟
    مثلا تو این عکس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند تا فایل داری با زدن یه کلید فایل ها از سایز کوچیک به بزرگ مرتب شه ؟ البته به صورت دستی میشه این کارو کرد هی دونه دونه ببری بالا یا پایین اولویت رو ولی مثلا وقتی 100 تا فایل میذاری تو صف از فایل 3 مگی هست تا یک گیگی و میخوای فایل های کم حجمت بیاری بالای صف که سریع دانلودشون تموم شه و بعد بره سراغ دانلود فایل های حجیم تر نمیشه دونه دونه بخوای خودت مرتب کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    تو idm در قسمت زمان بندی دانلود تو Files in the queue میشه یه کاری کرد که مثلا فایل ها رو بر اساس سایز مرتب کنیم ؟
    مثلا تو این عکس :
    چند تا فایل داری با زدن یه کلید فایل ها از سایز کوچیک به بزرگ مرتب شه ؟ البته به صورت دستی میشه این کارو کرد هی دونه دونه ببری بالا یا پایین اولویت رو ولی مثلا وقتی 100 تا فایل میذاری تو صف از فایل 3 مگی هست تا یک گیگی و میخوای فایل های کم حجمت بیاری بالای صف که سریع دانلودشون تموم شه و بعد بره سراغ دانلود فایل های حجیم تر نمیشه دونه دونه بخوای خودت مرتب کنی
    اگه روی "سایز" در عکس بالا کلیک کنی فکر کنم که مرتب بشن!
    اگه بازم روش کلیک کنی میتونی نزولی یا صعودی بودنش رو تنظیم کنی

13. این کاربر از Mohammad-t-1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اگه روی "سایز" در عکس بالا کلیک کنی فکر کنم که مرتب بشن!
    اگه بازم روش کلیک کنی میتونی نزولی یا صعودی بودنش رو تنظیم کنی
    نمیشه . اگر میشد که خوب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •