بله فايروال كاسپر اين حمله را شناسايي و جلوي آنرا گرفته.خيالتون كاملا راحت باشه.
بله فايروال كاسپر اين حمله را شناسايي و جلوي آنرا گرفته.خيالتون كاملا راحت باشه.
سلام.
این هم چند نمونه از ویروس ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز تمام نمونه های شما توسط کسپرسکی 7 و 8 شناسایی میشود
البته برای شناسایی تمامی نمونه ها در تنظیمات کسپرکسی 7 گزینه زیر حتما باید تیک دار باشد
شما به ویروس NewFolder.exe و Svchost و چند ویروس هم خانواده آنها مبتلا هستید
حتما ابتدا باید تمامی ردپای ویروس ها را طبق دستور پاک کنید
چون در غیر اینصورت ، حتی با تعویض ویندوز ، مشکل مجددا ایجاد میشود
دوست عزیز من مشکل شما رو دقیق متوجه نشدم
لطفا تصویری از مشکل آپدیت بگذارید
نه اصلا ربطی به گزارش سیستم در کسپر اسکی نداره یعنی اروری از کسپر اسکی نمیاد,ویندوز من هم ایکس پی سرویس پک 2 هست.البته تو ویستا هم این مشکل پیش میاد.
ولی توی تسکبار پیغام میده که کسپر اسکی خاموشه ولی توی سکیوریتی سنتر فایروال کسپر اسکی روشن هست ولی آنتی ویروسش خاموشه.ولی کیپر اسکی رو که باز می کنم نوشته که روشنه.
با سلام
طبق فرمایش آقا مجید عکس این خطا رو قرار میدم
![]()
دوست عزیز این ارور نشان میدهد که شما قادر به اتصال به سرور نیستید
در واقع کسپرکسی نیاز به شماره دیتابیسی دارد که در سرور نیست یا تغییر کرده
مشکل از سرورها نیست بلکه نحوه آپدیت شماست
شما میخواهید آپدیت اولیه کسپرکسی را در چند روز انجام بدهید که خب ممکن نیست
چون قابلیت رزیوم در آپدیت به اون معنا که شما انجام میدید نیست
شما ابتدا کسپرسکی را آنیستال کرده و مجددا نصب کنید
اگر برای شما مقدور نیست یکجا کسپرسکی را آپدیت کنید
همانگونه که در پست زیر مشخص کردم میتوانید تمام آپدیت ها را با دانلود منجر با قابلیت رزیوم دریافت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل دانلود شده را UnZip کرده و سپس همانگونه که درمورد آپدیت دستی در پست اول توضیح داده شده ، آپدیتها را منتقل کنید
امیدوارم دیگه هیچوقت چنین مشکلی برات پیش نیاد![]()
قبل از هر چیز کسپرسکی را آپدیت کرده و از صحت تنظیمات آن مطمئن باشید
1- ابتدا در Star وارد Run شده و عبارت services.msc را تایپ کرده ، Enter بزنید
2- با کلیک راست بر روی سرویس Windows Management Instrumentation و انتخاب گزینه Stop ، سرویس مزبور را غیرفعال کنید
3- به مسیر زیر رفته و پوشه Repository را پاک کنید
C:\windows\system32\wbem\Repository
4- مجددا سرویس Windows Management Instrumentation را Start کنید ( مسیر 2 را مجددا طی کنید)
صبرکنید تا پوشه Repository مجددا تشکیل شود ( شاید زمان بر باشد)
5- کامپیوتر را ریستارت کنید
نکته : چنانچه همچنان هشدار Security Center ویندوز پا برجا بود ، دو سه بار دیگر ریستارت کنید
6- در آخر اگر هشدار برقرار بود و شما از عملکرد صحیح و فعال کسپرسکی مطمئن هستید ( کسپرسکی کاملا سبز است)
برای حذف ارور سکیوریتی سنتر ویندوز کافیه گزینه I have antivirus software that I'll monitor myself را انتخاب کنید
البته اصل خود کسپرسکی است نه سکیوریتی سنتر ویندوز ... یعنی اگر کسپرسکی اعلام کند کاملا فعاله ... شما خیالتان راحت باشد
سلام:
من تازه به جمع کاسپری ها اضافه شدم و مشکل زیادی هم با کاسپر ندارم ولی هر کار میکنم وارد سایت بابیلون بشم نمیتونم همش یک صفحه از کاسپر بازمیشه ومی نویسه Access denied باید چکار کنم.
ممنون
شما از کدام نسخه کسپرسکی استفاده می کنید؟
احتمالا بخش Parental Control سبب بسته شدن سایت شده است
این قسمت کار قیلتر کردن سایتها را برعهده داره که چندان به کار ما نمیاد پس آن را غیرفعال کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)