تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 1081 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنو از توضیحات شما.

در مورد حمله پستی رو که گفته بودید خوندم و متوجه شدم که این کرم و این نوع حملات برای کامپیوتر های خانگی مشکل ساز نیست.

سوالم اینه که پیغامی که عکسش رو گذاشتم نشون میده که فایر وال کاسپر این حمله رو دفع کرده؟؟

ممنون
    بله فايروال كاسپر اين حمله را شناسايي و جلوي آنرا گرفته.خيالتون كاملا راحت باشه.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

دوست عزیز کسپرسکی در دو حالت در زمینه فایلهای EXE هشدار میده

1- هشدار VULNERABILITY که بیانگر وجود حفره های امنیتی و نقاط آسیب پذیر برنامه هاست

در واقع در این حالت کسپرسکی از شما میخواهد نسخه جدید برنامه مزبور را نصب کنید

2- گونه دوم مربوط به زمانی میشه که نوع و نحوه عمکرد فایل اجرایی از دید کسپرسکی آلوده شناسایی شده

خب ممکنه فایل مزبور یه کرک یاشه یا یه فایل ویروسی شده

اگر هشدار شما از نوع اول نبود و همچنین کرک یا برنامه خاصی نبود در وهله اول بهتره پست های اول تاپیک زیر رو مطالعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببینید سیستم شما به کدام نوع ویروس آلوده میشود و نحوه پاک سازی دقیق آن را اجرا کنید

چون احتمال میدم شما ویروس را بطور کامل پاک نکردید که حتی با تعویض ویندوز برمیگردد

اگر از سلامت فایلها کاملا مطمئن هستی در صورت بروز مجدد آن ، اعلام کنید تا راه حلی در نظر بگیریم

اما در زمینه نسخه سرور به پست زیر مراجعه کنید

باید به آدرس زیر رفته و محصولات Trials for Small and Medium Businesses را بنابه نیاز دانلود کنید

سلام.
    این هم چند نمونه از ویروس ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    این هم چند نمونه از ویروس ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز تمام نمونه های شما توسط کسپرسکی 7 و 8 شناسایی میشود

البته برای شناسایی تمامی نمونه ها در تنظیمات کسپرکسی 7 گزینه زیر حتما باید تیک دار باشد

شما به ویروس NewFolder.exe و Svchost و چند ویروس هم خانواده آنها مبتلا هستید

حتما ابتدا باید تمامی ردپای ویروس ها را طبق دستور پاک کنید

چون در غیر اینصورت ، حتی با تعویض ویندوز ، مشکل مجددا ایجاد میشود

5. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید مسائل و مشکلات کسپرسکی
    من روی سیستم کسپرسکی آنتی وایرس رو نصب کردم که چون آپدیتش حجم زیادی داشت خواستم طی چند روز آپدیت کنم ولی الان وقتی می خوام آپدیت کنم دیگه فایل های قبلی رو که دانلود کرده بود (مثل base ها) رو در قسمت آپدیت نمیاره و روی دانلود یه فایل به نام u0607g.xml زوم کرده و هی می خواد اونو دانلود کنه ولی پیغام invalid index file رو میده و باز تلاش میکنه از سرور های دیگه دانلود کنه که باز همون خطا رو میده . دو بار هم کسپرسکی رو با تمام فایل هاش از جمله فایل های آپدیت (بصورت complete ) پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد ! من فکر میکنم وقتی آپدیت رو بصورت چند مرحله و طی چند روز انجام می دادم وقتی نوبت به دانلود اون فایل رسیده متوقف کردم و الان که فایل های قبل از اون پاک شده( مثل base ها ) اشتباها داره اون فایل رو دانلود میکنه در حالی که باید ابتدا base ها رو دانلود کنه.
    حالا اگه می شه اساتید منو راهنمایی کنند که من چطوری این اشتباه رو درست کنم .
    ممنون
    دوست عزیز من مشکل شما رو دقیق متوجه نشدم

لطفا تصویری از مشکل آپدیت بگذارید

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب ویندوز شما چیه ؟ سرویس پک چند؟

آیا کسپرسکی ارور خاصی میده و یا مشکلی نیست ؟

هرچند مسئله مهمی نباید باشد یا اینحال شما همانند تصویر متحرک زیر گزارش سیستم خود را تهیه کرده و اینجا بگذارید
    نه اصلا ربطی به گزارش سیستم در کسپر اسکی نداره یعنی اروری از کسپر اسکی نمیاد,ویندوز من هم ایکس پی سرویس پک 2 هست.البته تو ویستا هم این مشکل پیش میاد.
    ولی توی تسکبار پیغام میده که کسپر اسکی خاموشه ولی توی سکیوریتی سنتر فایروال کسپر اسکی روشن هست ولی آنتی ویروسش خاموشه.ولی کیپر اسکی رو که باز می کنم نوشته که روشنه.

داره خودمونی میشه rezariza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    طبق فرمایش آقا مجید عکس این خطا رو قرار میدم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید مسائل و مشکلات کسپرسکی
    من روی سیستم کسپرسکی آنتی وایرس رو نصب کردم که چون آپدیتش حجم زیادی داشت خواستم طی چند روز آپدیت کنم ولی الان وقتی می خوام آپدیت کنم دیگه فایل های قبلی رو که دانلود کرده بود (مثل base ها) رو در قسمت آپدیت نمیاره و روی دانلود یه فایل به نام u0607g.xml زوم کرده و هی می خواد اونو دانلود کنه ولی پیغام invalid index file رو میده و باز تلاش میکنه از سرور های دیگه دانلود کنه که باز همون خطا رو میده . دو بار هم کسپرسکی رو با تمام فایل هاش از جمله فایل های آپدیت (بصورت complete ) پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز مشکل حل نشد ! من فکر میکنم وقتی آپدیت رو بصورت چند مرحله و طی چند روز انجام می دادم وقتی نوبت به دانلود اون فایل رسیده متوقف کردم و الان که فایل های قبل از اون پاک شده( مثل base ها ) اشتباها داره اون فایل رو دانلود میکنه در حالی که باید ابتدا base ها رو دانلود کنه.
    حالا اگه می شه اساتید منو راهنمایی کنند که من چطوری این اشتباه رو درست کنم .
    ممنون
    دوست عزیز این ارور نشان میدهد که شما قادر به اتصال به سرور نیستید

در واقع کسپرکسی نیاز به شماره دیتابیسی دارد که در سرور نیست یا تغییر کرده

مشکل از سرورها نیست بلکه نحوه آپدیت شماست

شما میخواهید آپدیت اولیه کسپرکسی را در چند روز انجام بدهید که خب ممکن نیست

چون قابلیت رزیوم در آپدیت به اون معنا که شما انجام میدید نیست

شما ابتدا کسپرسکی را آنیستال کرده و مجددا نصب کنید

اگر برای شما مقدور نیست یکجا کسپرسکی را آپدیت کنید

همانگونه که در پست زیر مشخص کردم میتوانید تمام آپدیت ها را با دانلود منجر با قابلیت رزیوم دریافت کنید

فایل دانلود شده را UnZip کرده و سپس همانگونه که درمورد آپدیت دستی در پست اول توضیح داده شده ، آپدیتها را منتقل کنید

امیدوارم دیگه هیچوقت چنین مشکلی برات پیش نیاد

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه اصلا ربطی به گزارش سیستم در کسپر اسکی نداره یعنی اروری از کسپر اسکی نمیاد,ویندوز من هم ایکس پی سرویس پک 2 هست.البته تو ویستا هم این مشکل پیش میاد.
    ولی توی تسکبار پیغام میده که کسپر اسکی خاموشه ولی توی سکیوریتی سنتر فایروال کسپر اسکی روشن هست ولی آنتی ویروسش خاموشه.ولی کیپر اسکی رو که باز می کنم نوشته که روشنه.
    قبل از هر چیز کسپرسکی را آپدیت کرده و از صحت تنظیمات آن مطمئن باشید

1- ابتدا در Star وارد Run شده و عبارت services.msc را تایپ کرده ، Enter بزنید

2- با کلیک راست بر روی سرویس Windows Management Instrumentation و انتخاب گزینه Stop ، سرویس مزبور را غیرفعال کنید

3- به مسیر زیر رفته و پوشه Repository را پاک کنید

C:\windows\system32\wbem\Repository

4- مجددا سرویس Windows Management Instrumentation را Start کنید ( مسیر 2 را مجددا طی کنید)

صبرکنید تا پوشه Repository مجددا تشکیل شود (
    شاید زمان بر باشد)

5- کامپیوتر را ریستارت کنید

نکته : چنانچه همچنان هشدار Security Center ویندوز پا برجا بود ، دو سه بار دیگر ریستارت کنید

6- در آخر اگر هشدار برقرار بود و شما از عملکرد صحیح و فعال کسپرسکی مطمئن هستید ( کسپرسکی کاملا سبز است)

برای حذف ارور سکیوریتی سنتر ویندوز کافیه گزینه I have antivirus software that I'll monitor myself را انتخاب کنید

البته اصل خود کسپرسکی است نه سکیوریتی سنتر ویندوز ... یعنی اگر کسپرسکی اعلام کند کاملا فعاله ... شما خیالتان راحت باشد

11. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    من تازه به جمع کاسپری ها اضافه شدم و مشکل زیادی هم با کاسپر ندارم ولی هر کار میکنم وارد سایت بابیلون بشم نمیتونم همش یک صفحه از کاسپر بازمیشه ومی نویسه Access denied باید چکار کنم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام:
    من تازه به جمع کاسپری ها اضافه شدم و مشکل زیادی هم با کاسپر ندارم ولی هر کار میکنم وارد سایت بابیلون بشم نمیتونم همش یک صفحه از کاسپر بازمیشه ومی نویسه Access denied باید چکار کنم.
    ممنون
    شما از کدام نسخه کسپرسکی استفاده می کنید؟

احتمالا بخش Parental Control سبب بسته شدن سایت شده است

این قسمت کار قیلتر کردن سایتها را برعهده داره که چندان به کار ما نمیاد پس آن را غیرفعال کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •