تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 2365 اولاول ... 2583083483543553563573583593603613623684084588581358 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من يك 405 گرفتم كه مي خواهم سيستم پخش روي اون نصب بكنم
    سقف هزينه ام 600 هست حالا 50 تا بيشتر ايراد نداره
    مي خواستم اولا بپرسم با اين محدوده ضبط تصويري خوب ميشه گرفت و كلا پولي كه بابتش داده ميشه ارزشش را داره يا زود خراب ميشه ميره دنبال كارش؟
    و اينكه از لازمات چي ببندم . فقظ زياد اهل ديس ديس نيستم . ترجيح ميدهم ضبط كيفيت خوبي داشته باشه تا صداي ديس ديس ساب 60 تا خونه را خبر كنه
    متشكرم

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

اگه میخواین USB از پشت بخوره 7150 بردارین ولی اگه نه میتونید 7250 یا 5250 بردارید که SD هم میخورن و قیمتهاشون هم مناسب تر هست مخصوصا 5250 (170 تومن) . باند 718 EX هم خیلی خوبه به نسبت قیمتش و تیزی صداش رو میتونید از تو پخش کم کنید . میتونید یه کامپوننت هم بگیرید بزارید واسه در جلو و یه آمپ 4 کانال هم واسه درایو باندها و کامپوننت ها .
    همه پخش های پایونیر قابلیت اتصال به اینترفیس 206 رو ندارن.میتونید از سری هایی که به 00 ختم میشن استفاده کنید.
    از کنوود هم میدونم اکثرا این قابلیت رو دارن.
    فکر کنم 7250 هم این قابلیت رو داره و الان هم خیلی قیمتش خوب شده!
    در مورد باند هم 718 خوبه همون جور که گفتید فقط این تیوتراش تو مخه که باید تنظیم کنی!در ضمن مدل EX آمپیدانسش 3 اهمی هست.
    اگه کیفیتی میخوای infinity بگیر و یا MTX .
    آمپلی هم میدونم همه میگن بوشمن بده ولی به نظرم صدای قشنگی داره اگه درست تنظیم کنی!
    نظر من اینه یا 1300 وات بوشمن بگیر که 100 تومنه و یا 602 سونی دو کانال بگیر و بعدا اگه ساب خواستی بندازی که مونو بگیری.
    پک سیم هم گیج 8 براتون جواب میده ولی اگه تونستید گیج 6 بگیرین.

سلام
    من يك 405 گرفتم كه مي خواهم سيستم پخش روي اون نصب بكنم
    سقف هزينه ام 600 هست حالا 50 تا بيشتر ايراد نداره
    مي خواستم اولا بپرسم با اين محدوده ضبط تصويري خوب ميشه گرفت و كلا پولي كه بابتش داده ميشه ارزشش را داره يا زود خراب ميشه ميره دنبال كارش؟
    و اينكه از لازمات چي ببندم . فقظ زياد اهل ديس ديس نيستم . ترجيح ميدهم ضبط كيفيت خوبي داشته باشه تا صداي ديس ديس ساب 60 تا خونه را خبر كنه
    متشكرم
    پخش کنوود 7009=160
    باند MTX 693= در حدود 70
    ساب=3012 کنوود یا 308 پایونیر=75
    آمپلی =کنوود 5203 یا سونی 602 =65
    آمپلی ساب=کنوود 8104=در حدود 120-130
    سیم=2*Gage 8=درحدود 35-40
    باکس=30
    تخته=12
    نصب=20
    Last edited by cyber861; 25-09-2010 at 23:19.

3. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام
    همون قسمت Pre Amp هست كه از طريق كابل به امپليفاير متصل و سيگنالهاي خروجي رو به آمپ ارسال ميكنه.
    اين هم نمونه اي از كابل RCA
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][/URL]

OEL مخفف Organic Electroluminescent هست كه يك تكنولوژي جديد تو صفحه نمايش هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][/URL]

-وروديهاي AUX يه ورودي كمكي هست براي ارتباط دادن دستگاههاي داراي فيش ميني جك با پخش.
    اگر يادتون باشه زماني كه هنوز پخشهاي كاست تو بورس بود و CD پليرها رونق نداشت،ميومديم يه CD من ميگرفتيم و از طريق همين فيش كوچك به پخش ميزديم و موسيقي رو با كيفيت CD گوش ميداديم.يادتونه

-برخي از پخشها كه بلوتوث داخلي ندارند،بايد از طريق يه آداپتور كه بايد جداگونه تهيه شود از قابليتهاي بلوتوث استفاده شود.

- تكنولوژي جديد بازتاب صدا تو پخشهاي پايونير باعث ميشه كه فركانسهاي بالاي 20Khz دوباره توليد بشن و هموراه اون ارتقاع هم بيابند .يعني كيفيت صداهاي تون بالا بهبود پيدا ميكنن.

-EEQ مخخف كلمه Easy Equalizer
    هستش.پخشهاي پايونير داراي چند اكولايزر از پيش تنظيم شده هستند،مثل سوپر باس،پاورفول،فلت و....و همينطور بستگي به مدل پخش از 7 تا 16 باند گرافيك اكولايزر قابل تنظيم.
    مثلا پخش P80 داراي 16 باند از فركانس 20HZ تا 20Khz قابل تنظيم براي اسپيكرهاي چپ و راست به صورت جداگانه ميباشد.

-پخشهائي كه داراي دو جفت خروجي Pre Out هستند فقط ميتونن براي يا دو جفت اسپيكر از طريق آمپ استفاده بشن يا يك جفت اسپيكر براي جلو و يك ساب ووفر براي عقب.
    منظور اين هست كه بتونيد دراورهاتون رو كنترل كنيد. يعني استيج صدا رو به سمت جلو و عقب تغيير دهيد. بالانس رو به سمت چپ رو راست تغيير دهيد. از فيلترهاي داخلي پخش استفاده كنيد. بتونيد ساب ووفر رو خاموش رو روشن كنيد و ....
    پخشهاي داراي 3 جفت RCA ديگه اين محدوديتها رونداره چون براي تمامي استيجها خروجي مخصوص طراحي شده.اميدوارم توضيحات مكفي بوده باشه

بله فقط ساب ووفر منظورم بود.
    پس سابو 3012 کنوود بردارم؟امپ واسش چی بردارم؟
    باند چی بردارم mtx 693,718ex یا مدل دیگه ای؟(اگه مدل بهتری هست بگید)
    یه امپ دو کانالم واسه باندا بهم معرفی کنین.
    ممنون

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان اگه تیوتر باندی سوخته باشه و یا نیم سوز شده باشه از کجا قابل تشخیص هست؟؟ یعنی دیگه صدای خواننده اصلا نباید از باندها در بیاد؟؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه پخش های پایونیر قابلیت اتصال به اینترفیس 206 رو ندارن.میتونید از سری هایی که به 00 ختم میشن استفاده کنید.
    از کنوود هم میدونم اکثرا این قابلیت رو دارن.
    فکر کنم 7250 هم این قابلیت رو داره و الان هم خیلی قیمتش خوب شده!
    در مورد باند هم 718 خوبه همون جور که گفتید فقط این تیوتراش تو مخه که باید تنظیم کنی!در ضمن مدل EX آمپیدانسش 3 اهمی هست.
    اگه کیفیتی میخوای infinity بگیر و یا MTX .
    آمپلی هم میدونم همه میگن بوشمن بده ولی به نظرم صدای قشنگی داره اگه درست تنظیم کنی!
    نظر من اینه یا 1300 وات بوشمن بگیر که 100 تومنه و یا 602 سونی دو کانال بگیر و بعدا اگه ساب خواستی بندازی که مونو بگیری.
    پک سیم هم گیج 8 براتون جواب میده ولی اگه تونستید گیج 6 بگیرین.

پخش کنوود 7009=160
    باند MTX 693= در حدود 70
    ساب=3012 کنوود یا 308 پایونیر=75
    آمپلی =کنوود 5203 یا سونی 602 =65
    آمپلی ساب=کنوود 8104=در حدود 120-130
    سیم=2*Gage 8=درحدود 35-40
    باکس=30
    تخته=12
    نصب=20
    سلام،ببخشيد من اسم شما رو نميدونم چيه؟
    ممنون كه تو اين بخش دوستان رو راهنمائي ميكنيد.فقط درمورد كابل كشي و كلا سيستم تغذيه برق هيچوقت اون رو دست كم نگيريد،حتي اگر يه جفت باند ساده و يه آمپ دوكانال ضعيف استفاده ميكنيد.حالا برخي ميگن چرا؟!!!مگه چقدر مصرف داره اين سيستم،پاسخم اينه كه كسي كه بياد تو سيستم بازي ابتدا با همين سيستم مثلا شروع ميكنه،ولي بعد از مدتي به فكر تعويض و آپگريد مي افته.(تجربه شخصي تو مدت 5-6 سال)حالا اگر تو قسمت زير ساختصحيح عمل كرده باشه به مشكل كمتري بر ميخوره و....
    به قولي دوستي: "برق سيستم از خود سيستم واجب تره"
    سلام

دوستان اگه تیوتر باندی سوخته باشه و یا نیم سوز شده باشه از کجا قابل تشخیص هست؟؟ یعنی دیگه صدای خواننده اصلا نباید از باندها در بیاد؟؟
    Level تيوتر رو تو بالاترين فركانس در دسترس بالا ببريد.گوشتون رو نزديك تيوتر مورد نظر كنيد،حالا در حال پخش موسيقي كف دستتون رو روي تيوتر بزاريد و برداريد. به طور متناوب. و با سرعت يكنواخت.ببينيد اگه تون و تيزي صدا تغيير ميكنه مشكلي نداره.
    اين گوش افزاريش
    حالا سخت افزاري،اگه يه اهمتر داريد اون رو رو حالا اهم بزاريد و سر دو سيم رو به اهمتر وصل كنيد اگر امپدانس اون با امپدانس نوشته شده رو تيوتر يكي بود و يا كمي كمتر بود تيوتر سالمه.
    ضمنا كار تيوتر اجراي فركانسهاي بالا هستش نه اجراي صداي خواننده !
    پس سابو 3012 کنوود بردارم؟امپ واسش چی بردارم؟
    باند چی بردارم mtx 693,718ex یا مدل دیگه ای؟(اگه مدل بهتری هست بگید)
    یه امپ دو کانالم واسه باندا بهم معرفی کنین.
    ممنون
    جنابcyber861 سيستم خوبي معرفي كردن تو چند پست قبل.يه نگاه بكن.
    اسپيكر رو به نظرم MTX بهتره از 718 باشه.
    Last edited by hamidR15; 26-09-2010 at 08:21.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تشکر از همه دوستان حمید خان لطفا شما هم نظری بینداز ! ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

حمید جان بنده رو اگه قابل بدونید علی هستم.
    در مورد سیم کشی هم نظر خودم هم قطر بیشتر هست ولی چون بودجه دوستان محدوده مجبور شدیم دیگه!
    در مورد سیستم بازی هم درست میفرمایید یه مرضی تو جونه آدم میندازه که دایم باید تقویتش کنی!
    من تا حالا تو کار تقویت سیستم کامپیوتر بودم ,یه چند وقته زدم تو کار سیستم ماشین و تیونیگ.اون که آخر و عاقبت نداشت.ببینیم این یکی چی میشه!
    ما خودمون هم نوآموز هستیم باید از کمک شما اساتید ارجمند که چند سالی تو این کار هستین استفاده کنیم.اگه پا تو کفشتون کردم شما ببخشید.اگه جایی هم اشتباه میکنم حتما گوشزد کنید.
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

من با سیستم ماشینم 2 تا مشکل دارم
    (مشخصات :
    hu:pioneer 7150
    amp for spk and comp: infinity7541a
    amp for sub : kenwood 8105d
    spk: kenwood 718 hq
    comp: alpin sps 600c
    sub: swe 1242
    wire gage 2
    big:-
    که البته با مشورت با دوستان انتخاب کردم ))

مشکل اول : وقتی صدا رو زیاد میکنم (که البته خیلی کم این کار رو میکنم ) حدود 2/3 ماکزیمم بوی سوختنی میاد !
    اول فکر میکردم بو از بیرون ماشین هست ولی کم کم متوجه شدم که از خود ماشین هست
    من هم متعاقبا صدا رو کم می کنم

مشکل دوم : صدای ساب هست- بهش یه صدای خر خر اضافه شده (مثل وقتی که بلندگو پاره میشه ) البته در ابتدای استفاده هم همینطور بود که نمی دونم به علت تنظیم چند باره و یا خو دبخود درست شد و حالا بدون دستکاری دوباره برگشته
    اول فکر کردم که باکس _چوبی دست ساز مکعبی -ول کرده و این صدای لرزش چوبها هستش اما با معاینه ! دقیقتر متوجه شدم صدا از خود ساب هست
    هیچ پارگی و یا اثر ضربه ای هم دیده نمیشه

تنظیمات امپ و پخش رو هم حسابی دستکاری کردم ولی درست نشد (البته اگه مقادیر رو به صفر نزدیک کنم صدای خر خر هم گم میشه ولی اونوقت دیگه ساب نیست )

دوستان می تونند راهنمایی کنند؟

با تشکر

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام،ببخشيد من اسم شما رو نميدونم چيه؟
    ممنون كه تو اين بخش دوستان رو راهنمائي ميكنيد.فقط درمورد كابل كشي و كلا سيستم تغذيه برق هيچوقت اون رو دست كم نگيريد،حتي اگر يه جفت باند ساده و يه آمپ دوكانال ضعيف استفاده ميكنيد.حالا برخي ميگن چرا؟!!!مگه چقدر مصرف داره اين سيستم،پاسخم اينه كه كسي كه بياد تو سيستم بازي ابتدا با همين سيستم مثلا شروع ميكنه،ولي بعد از مدتي به فكر تعويض و آپگريد مي افته.(تجربه شخصي تو مدت 5-6 سال)حالا اگر تو قسمت زير ساختصحيح عمل كرده باشه به مشكل كمتري بر ميخوره و....
    به قولي دوستي: "برق سيستم از خود سيستم واجب تره"

Level تيوتر رو تو بالاترين فركانس در دسترس بالا ببريد.گوشتون رو نزديك تيوتر مورد نظر كنيد،حالا در حال پخش موسيقي كف دستتون رو روي تيوتر بزاريد و برداريد. به طور متناوب. و با سرعت يكنواخت.ببينيد اگه تون و تيزي صدا تغيير ميكنه مشكلي نداره.
    اين گوش افزاريش
    حالا سخت افزاري،اگه يه اهمتر داريد اون رو رو حالا اهم بزاريد و سر دو سيم رو به اهمتر وصل كنيد اگر امپدانس اون با امپدانس نوشته شده رو تيوتر يكي بود و يا كمي كمتر بود تيوتر سالمه.
    ضمنا كار تيوتر اجراي فركانسهاي بالا هستش نه اجراي صداي خواننده !

جنابcyber861 سيستم خوبي معرفي كردن تو چند پست قبل.يه نگاه بكن.
    اسپيكر رو به نظرم MTX بهتره از 718 باشه.
    سیستمی که cyber861 جان معرفی کردند رو دیدم ولی به نظرم امپهایی که معرفی کردن مناسب نیست
    ساب3012 ,400w خروجی ولی امپ 8104 روی 4 اهم 300w خروجی داره(max توانش 1000w) ایا امپ میتونه سابو کامل تغذیه کنه؟و
    باند mtx ,80w خروجی داره و امپ 5203 روی 4 اهم 55w خروجی داره(max توانش 350w) ایا امپ میتونه سابو کامل تغذیه کنه؟
    تا حالا اینا رو انتخاب کردم
    باند: mtx693
    ساب: 3012
    پخش:5150
    فقط میمونه امپ که در موردش منو راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

من با سیستم ماشینم 2 تا مشکل دارم
    (مشخصات :
    hu:pioneer 7150
    amp for spk and comp: infinity7541a
    amp for sub : kenwood 8105d
    spk: kenwood 718 hq
    comp: alpin sps 600c
    sub: swe 1242
    wire gage 2
    big:-
    که البته با مشورت با دوستان انتخاب کردم ))

مشکل اول : وقتی صدا رو زیاد میکنم (که البته خیلی کم این کار رو میکنم ) حدود 2/3 ماکزیمم بوی سوختنی میاد !
    اول فکر میکردم بو از بیرون ماشین هست ولی کم کم متوجه شدم که از خود ماشین هست
    من هم متعاقبا صدا رو کم می کنم

مشکل دوم : صدای ساب هست- بهش یه صدای خر خر اضافه شده (مثل وقتی که بلندگو پاره میشه ) البته در ابتدای استفاده هم همینطور بود که نمی دونم به علت تنظیم چند باره و یا خو دبخود درست شد و حالا بدون دستکاری دوباره برگشته
    اول فکر کردم که باکس _چوبی دست ساز مکعبی -ول کرده و این صدای لرزش چوبها هستش اما با معاینه ! دقیقتر متوجه شدم صدا از خود ساب هست
    هیچ پارگی و یا اثر ضربه ای هم دیده نمیشه

تنظیمات امپ و پخش رو هم حسابی دستکاری کردم ولی درست نشد (البته اگه مقادیر رو به صفر نزدیک کنم صدای خر خر هم گم میشه ولی اونوقت دیگه ساب نیست )

دوستان می تونند راهنمایی کنند؟

با تشکر
    شما به نظر من بیس رو از تو پخش یکم کمتر کن و از اکولایزر فلت استفاده کن.در زمان خاموشی ماشین هم سعی کنید ولوم بالا نگیرید.

سیستمی که cyber861 جان معرفی کردند رو دیدم ولی به نظرم امپهایی که معرفی کردن مناسب نیست
    ساب3012 ,400w خروجی ولی امپ 8104 روی 4 اهم 300w خروجی داره(max توانش 1000w) ایا امپ میتونه سابو کامل تغذیه کنه؟و
    باند mtx ,80w خروجی داره و امپ 5203 روی 4 اهم 55w خروجی داره(max توانش 350w) ایا امپ میتونه سابو کامل تغذیه کنه؟
    تا حالا اینا رو انتخاب کردم
    باند: mtx693
    ساب: 3012
    پخش:5150
    فقط میمونه امپ که در موردش منو راهنمایی کنید.
    اولا که اون 1000 و غیره حالت پیک هست و یه لحظه بیشتر نیست.
    بعد هم 400 وات هم در صورتی که مثله دوستان بیس رو خیلی بالا نبرده باشی و آمپلی هم فیلتر سابسونیک داشته باشه و به قوله حمید جان تنظیم درستی داشته باشی به دست میاد که اگه بیاد واقعا دیگه صدای باندا شنیده نمیشن.
    شما اگه درست تنظیمش کنی مطمئن باش سیستم خیلی خوبی در میاد.
    البته آمپلی نظرم بیشتر روی سونی 602 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •