آره مشکوک می زنه نکنه سر کارمون گذاشتی حالا اگه از بچه های اندیشه هستی خبره تازه چی داری قیمت می یاد پایین سرعت بالاتر می ره کلا تو اندیشه چه خبره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره مشکوک می زنه نکنه سر کارمون گذاشتی حالا اگه از بچه های اندیشه هستی خبره تازه چی داری قیمت می یاد پایین سرعت بالاتر می ره کلا تو اندیشه چه خبره![]()
اخه اگه بود که اینقدر تابلو نمیکرد.![]()
به همه میگه برید اندیشه که پارس خالی بشه همه سرعت بره واسه خودش....![]()
اره فکر کنم![]()
برو بچ شایعه پراکنی نکنید! تا شنیدن پاسخ صبر پیشه کنید!
نظر زیرکانه ای بود!به همه میگه برید اندیشه که پارس خالی بشه همه سرعت بره واسه خودش....![]()
این احتمالش زیاده!
از طرفی دیگه شاید نمی خواد پارس از این شلوغ تر بشه و همه رو بفرسته اندیشه با سرعت تراکتوری کار کنن!![]()
دمش گرم سرعت دیشب دوباره زیاد بود فکر کنم اندیشه داره یه کارایی میکنه.شایدم قضیه این لنگره باشه حالا ببینیم چی میشه.
نه دوست عزیز...! ولی تو این چند سال اینقدر از پارس بدی دیدم که.........
شما هم اگه مشکل منو داشتی یه زمانی از پارس خاطره خوبی نداشتی..
موفق باشی..!
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
نه دوست عزیز ؛ اینجا ایرانه دیگه ؛ تا چیزی میشه یک کلاغ چهل کلاغ میشه...
من نه از بچه های اندیشه هستم و نه از اونجا پول میگیرم... فقط دارم مقایسه می کنم...
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
اوکی اگه مشکل اینه دیگه نمی گم... دوست من ؛ من الان سرعت دانلودم 30 ...
فک کنم اگه من تنها کاربر پارس باشم این 30 به 40 نرسه..!
پس فکرتو جاهای بد نبر..!
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
شاید نظر زیرمانه ای بوده باشه .. ولی شنونده باید عاقل باشه...!
خوب اگه اینقدر با اندیشه حال می کنی چرا نمی یای اینور ضمنا این روزا اندیشه دوباره اوج گرفته و من از لنگر هم بدی ندیدم راستی یکی از دوستام تا حالا 5 یا 6 نفر رو معرفی کرده اندیشه می گفت اینترنتم رو رایگان کردن یعنی اگر بیشتر از یه نفر معرفی کنین تخفیف می دن و اگه زیاد شه رایگان می کنن امروز پی قضیه رو می گیرم.
داشتم فکر می کردم چه کلاهی سرم رفت بدون خالی بندی تا حالا فکر کنم 10 نفر اورده باشم اندیشه با این جساب یه پولی هم باید بهم می دادن![]()
Last edited by alves2774; 24-04-2010 at 15:28.
آخه یه مشکل اساسی با پارس داشتم..! با هزار بدبختی اونو اوکی کردم.. اگه اون اوکی نمی شد
حتما کات می کردم و میومیدم اندیشه..! الان هم منتظرم پارس یه سوتی دیگه بده...!
اون صحبت ها که شوخی بود! من اطلاع از وضعیت شما ندارم و نمیدونم سرعت سرویس شما چطوره یا چطور میشه!نه دوست عزیز...! ولی تو این چند سال اینقدر از پارس بدی دیدم که.........
شما هم اگه مشکل منو داشتی یه زمانی از پارس خاطره خوبی نداشتی..
موفق باشی..!
اما بعد از عید سرعت اینترنت من که روز به روز داره بهتر میشه!
دیروز هم متوجه شدم خط تلفن من مشکل داره ( خش خش و مشکل از کابل ) که هر وقت خش خش از بین میره سرعت بالا 190 هست. امروز به 117 اطلاع دادم و گفتن که میایم نگاه می کنیم.
سرعت اینترنت به همه چیز بستگی داره! من که در کل از پارس راضی هستم.
ولی از خدمات اندیشه بیشتر خوشم میاد ( محدودیت حجمی بیشتر ) و واسه همین شاید این آخرین ماهی باشه که از پارس سرویس می گیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)