تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 416 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه هالیووده ... من نمیدونم به چه دلیل مانگیکوی اوبیتو یک شارینگان سوخته حساب میشه ؟!
    در مقابل کاکاشی شاید ... ولی در مقابل مادارا قضیه کاملا فرق میکنه و مادارا نمیتونه بین ابعاد سفر کنه
    کاکاشی هم اگه ناروتو نبود عمرا نمیتونست به شباهت تکنیک چشمی خودش و اوبیتو پی ببره .

الان ناروتو با یک راسنگان از خجالت مادارا در میاد ... یک ضدحالی از کیشی بخوری که اون سرش ناپیدا باشه

یک سوال دیگه :

آخرین فیلم سینمایی ناروتو توی نت برای دانلود هست ؟!

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خب الان که دیگه به اخر داستان رسیدیم هم هنوز از اوبیتو حرکت خاصی ندیدیم اونجایی هم که جوگیر شد و گفت قدرت واقعی مانگکیو رو ببینید 4 تا تکنیک ترکیبی زد که میومد اتیش رو مدور میکرد و... همین! دیگه مثلا گنجتسویی اماتراسویی اقا اصلا چیز جدیدی که هیچ اوچیهایی تا حالا نداشته یا... ولی هیچی ندیدیم ازش ریننگان هم که تزئینیه

گذشته از این ها من موندم ناگاتو بالای 1000 نفر رو تو یک حرکت زنده کرد اون هم وقتی خسته و درمانده و داغون بود و چاکرا هم نداشت حالا اینقدر سخته برای اوبیتو که بره یکی رو پیدا کنه ریننگان بکاره توش و مجبورش کنه یک تک نفر رو زنده کنه؟!! مادارا عملا مار تو آستین پرورش داده

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

معما چون حل گشت آسان شود
    حالا که مشخص شده توبی در اصل اوبیتو بوده دیگه ماگکیو و شارینگانش به درد نمیخوره !
    به غیر از اون تلفیق آتش با مانگکیو ... از توی چشمش نیزه و شوریکن و ... پرتاب میکرد اون هم به اندازه بزرگ و به صورت پیاپی ... در ضمن فراموش نشه که همین اوبیتو دو تا از گاردهای دانزو رو بصورت همزمان و به مدت دو هفته تحت گنجتسو قرار داده بود.
    پس گنجستوی اون رو دست کم نگیرید . همین میزوکاگه که بهترین جینچوریکی محسوب میشد توسط اوبیتو سال ها تحت گنجستو بود .

در ضمن رینگان اوبیتو یکی است که فکر کنم فقط برای لینک کردن جینچوریکی ها از اون استفاده کرد و فکر نکنم با یک رینگان بتونه تکنیک های مورد نظر رو اجرا کنه.
    از همه مهمتر ناگاتو یک ازوماکی بود و رینگان رو میتونست تحمل کنه ولی رینگان روی اشخاص دیگه جواب نمیده و انرژی و چاکرای زیادی رو مصرف میکنه .

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

شارینگانش اونجایی از دور افتاد که کاکاشی اسپمش کرد کاکاشی داره کارایی میکنه که خود اوبیتو هم نمیکنه! ورمیداره بیجو منتقل میکنه! البته هنوز هم اوبیتو از کل ارتش نینجایی سر هست ولی نگرانم براش چون این کیشی...

ولی جدا یه ادم معمولی و یه گنجتسو و یه مقدار ژن هاشیراما کافیه برای زنده کردن مادارا که اوبیتو هم لازم نباشه بمیره...

8. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رفیق کاکاشی با چاکرای کیوبی توسنت همچین کاری بکنه . خوب اگه اوبیتو هم چاکرایی با این کیفیت داشته باشه میتونه کارهای بزرگتر از این هم بکنه .
    البته اگه یادت باشه ژن هاشیراما روی بدن همه افراد جواب نمیده . آزمایشات اورچیمارو یادت رفته که چند نفر رو به کشتن داد تا بتونه به جواب مورد نظرش برسه !

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

میگم که کیشی بالانس رو به هم زده وگرنه با این حال حتی الانشم میگم اول مادارا بعد اوبیتو بعد بقیه!

اروچیمارو هم به قول خودت تو مرحله ازمایش بود اونم 50 سال پیش! هدفشم ساختن یه هاشیراما جدید بود نه ترکیب ژن به همین دلیل کلی ادم مرد تو ازمایشش ولی الان با این زتسو هایی که ساخته شدن خیلی راحت میشه ترکیب زد به نظرم...

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه به جمع علاقمندان به انیمه نارتو پیوستم
    انیمه اون رو تا قسمت 296 دیدم ( چهارمین جنگ بزرگ نینجا - دوئل گارا با پدرش )
    و حالا می خواستم که بقیه رو از مانگای اون دنبال کنم
    باید از شماره چند شروع به خوندن کنم ؟
    کسی که از اول انیمه رو دیده و مانگا رو نخونده چیزی هم از دست داده ؟ منظورم اینه که مانگا چیزی داره که توی انیمه نشون داده نشده ؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی که از اول انیمه رو دیده و مانگا رو نخونده چیزی هم از دست داده ؟ منظورم اینه که مانگا چیزی داره که توی انیمه نشون داده نشده ؟
    مانگا جلوتره از انیمه و فیلر هم نداره.
    ولی من انیمه بیشتر بهم حال میده : دی
    چندثانیه شنیدن صدای گارا یا ایتاچی اندازه همه چیز می ارزه : دی

15. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    شما از مانگای 548 شروع به خوندن کن
    نه چیزی رو از دست ندادین و کلا مانگا و انیمه فرقی با هم ندارن . فقط بعضی مواقع دیالوگها کمی تفاوت داره ولی اصل داستان فرقی نمیکنه

17. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

19. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •