تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 358 از 1174 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408458858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط فکرشو که می کنم امشب ایکر عزیز میخواد جام رو رو دستش بگیره ها....دلم یه حالی میشه...(از نظر مثبتش!)

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

رونالدو: زندگي شخصي من به كسي ربطي ندارد
    رسوايي اخلاقي در آستانه انتقال به مادريد
    خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد در پي انتشار تصاويري افشا كننده، به شدت مورد نفرت مردم كشورش قرار گرفت.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، كريستيانو رونالدو، هدف اصلي رئال مادريد كه به زودي راهي اين باشگاه مي شود، در تصاوير منتشر شده از سوي ماركا و گازتا دلواسپورت در كنار مدل اول شهر ليسبون و در ساحل لانارو ديده مي شود. اين در حالي است كه بيشتر بازيكنان پرتغال به علت حذف در يورو 2008 به شدت افسرده شده و فدراسيون اين كشور هر روز براي آنها وقت مشاوره و روانشناسي مي گذارد.
    هواداران رئال مادريد با تجمع برابر دفتر نقل و انتقالات برنابئو، از اين اقدام رونالدو ابراز ناراحتي كرده اند.
    رونالدو در اين مورد گفت: زندگي شخصي من به هيچ كس ربطي ندارد. قبول ندارم كه بازيكني بي تعصب هستم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

رئال برای پيش فصل بر روی رونالدو حساب کرده است .
    سایت هواداران رئال : به نقل از گل ؛ رئال مادرید برای برنامه ی پیش فصلش و حضور در اتریش در سی و یکم تیر ماه بر روی کریستیانو رونالدو حساب کرده است .
    برند شوستر علاقه ی زیادی دارد به این که رونالدو تنها خرید تابستانی این فصل رئال مادرید باشد و این بدین معنی است که رئال باید به هر قیمتی شده این بازیکن را بدست بیاورد .
    تاریخ هفده تیر توسط مارکا مطرح شده است که آن را توسط یک منبع شنیداری که صحبتهایی میان مدیران باشگاه رد و بدل می شده بدست آورده است .
    در حال حاضر تنها خاویر بالبوآ از میان بازیکنان فصل گذشته از این تیم جدا شده است و جدایی خولیو باپتیستا و سولدادو نیز محتمل به نظر می رسد .
    هر چند که شایعه شده است که پس از آن که رونالدو بیاید روبینیو ترجیح می دهد که راهی لیگ برتر شود .
    دستت درد نکنه داش روبی فقط یه لطف کن عکساشو برام بزار(ماله رونالدو رو میگم ) . اگه شد لینک بده. راستی منم نفهمیدم کجاش رسوایی بود
    Last edited by david23; 29-06-2008 at 21:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان گرامی:
    اقا ایووولتون ترکوندین تاپیک رو اساسی باریکلا به خدا فعالترین تاپیک ورزش بدون شک تاپیک ما هستش ایول به روبی ایول به رئالیها.
    در مورد رونالدو اقا این خبر اصلا در هیچ روزنامه معروف و در هیچ سایت رسمی خارجی نیومده من موندم این خبر رو فارس از کجاش در اورده و اینکه رفتن کنار ساحل با معشوقت جرمه ؟؟؟
    کلا فارس با رئال مادرید مثل کارد و پنیر میمونه اصلا بهش توجه نکنین و تمام توجه فعلا به 7 جولای هستش که رونالدو عزیز رو سفید پوش ببینم.
    و اینکه دوستان عزیز از اینکه کم پست میدم معذرت چون کار من تحلیل بازی هست نمیخوام پست اسپم وار بدم دوستان اخبار و عکس رو میذارن بنده هم تحلیل میرم اشکالی که نداره به نظر شما؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

لومدم یه سلامی کرده باشم ........"

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم، ضمن اينكه خواستم بگم من به شخصه با آمدن اين رونالدو مخالفم! و فكر ميكنم پولي رو كه بابت خريد اون مي بايست صرف بشه، صرف 4تا بازيكن ديگه و نگه داشتن همين بازيكنان الانمون كنيم خيلي بهتر هست!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تبریک........................................ .......................................
    حق اسپانیا بود که راحت تر هم قهرمان بشه...............

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

تیریک بچه ها.. امضا رو صفا کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

اولا که سلاااااااااام به همه رئالی ها گل
    این همه وقته این تاپیک هست و من ازش بی خبرم
    خب زودتر میگفتیییییییییییییییییین
    دیما تبریک میگم به همه ماتادورهای عزیز
    جام حق ما بود و بهمون هم رسید(البته من یه آرژانتینی ام.ولی تیم دوم و اروپایی من اسپانیاست)
    از این به بعد شاهد حضور فعال من تو این تاپیک خواهین بود
    از دوست گلم Charlize هم تشکر میکنم که منو دعوت کردن به این تاپیکی
    سوما...

تیریک بچه ها.. امضا رو صفا کنید
    ا.چه امضای جالبی
    میشه بپرسم از کجا آوردین
    من میدونم.امشب خودم از سایت Uefa دزدیدم.چون به صورت فلش بود مجبور شدم ازش عکس بگیرم و دوباره آپلود کنم.به حر حال بازم تبریییییییییک به همه مخصوصا رئالی هاX:
    یه تبریک دیگه به رئالی ها بابت کاسیاس که بهترین بازیکن جام شناخته شد

ولی یه چیز رو فهمیدین؟
    چقدر جای رائول بین بازیکنان اسپانیا خالی بود
    آراگونز رائول هم ازت بگدره من ازت نمیگذرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم، ضمن اينكه خواستم بگم من به شخصه با آمدن اين رونالدو مخالفم! و فكر ميكنم پولي رو كه بابت خريد اون مي بايست صرف بشه، صرف 4تا بازيكن ديگه و نگه داشتن همين بازيكنان الانمون كنيم خيلي بهتر هست!

داداش امضات دیوونم کرد
    مرسیییییییییییییی
    واقعا گل گفتی.افتخاری برای مادریدی ها و تحقیری براد بارسلونایی ها که هرگز از یاد نمیرود

ولی من میگم این کریس ارزشش رو داره هرچقدر پول لازمه خرجش کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •