فقط فکرشو که می کنم امشب ایکر عزیز میخواد جام رو رو دستش بگیره ها....دلم یه حالی میشه...(از نظر مثبتش!)
فقط فکرشو که می کنم امشب ایکر عزیز میخواد جام رو رو دستش بگیره ها....دلم یه حالی میشه...(از نظر مثبتش!)
رونالدو: زندگي شخصي من به كسي ربطي ندارد
رسوايي اخلاقي در آستانه انتقال به مادريد
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد در پي انتشار تصاويري افشا كننده، به شدت مورد نفرت مردم كشورش قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، كريستيانو رونالدو، هدف اصلي رئال مادريد كه به زودي راهي اين باشگاه مي شود، در تصاوير منتشر شده از سوي ماركا و گازتا دلواسپورت در كنار مدل اول شهر ليسبون و در ساحل لانارو ديده مي شود. اين در حالي است كه بيشتر بازيكنان پرتغال به علت حذف در يورو 2008 به شدت افسرده شده و فدراسيون اين كشور هر روز براي آنها وقت مشاوره و روانشناسي مي گذارد.
هواداران رئال مادريد با تجمع برابر دفتر نقل و انتقالات برنابئو، از اين اقدام رونالدو ابراز ناراحتي كرده اند.
رونالدو در اين مورد گفت: زندگي شخصي من به هيچ كس ربطي ندارد. قبول ندارم كه بازيكني بي تعصب هستم.
دستت درد نکنه داش روبی فقط یه لطف کن عکساشو برام بزار(ماله رونالدو رو میگم ) . اگه شد لینک بده. راستی منم نفهمیدم کجاش رسوایی بود
Last edited by david23; 29-06-2008 at 21:29.
سلام خدمت همگی دوستان گرامی:
اقا ایووولتون ترکوندین تاپیک رو اساسی باریکلا به خدا فعالترین تاپیک ورزش بدون شک تاپیک ما هستش ایول به روبی ایول به رئالیها.
در مورد رونالدو اقا این خبر اصلا در هیچ روزنامه معروف و در هیچ سایت رسمی خارجی نیومده من موندم این خبر رو فارس از کجاش در اورده و اینکه رفتن کنار ساحل با معشوقت جرمه ؟؟؟
کلا فارس با رئال مادرید مثل کارد و پنیر میمونه اصلا بهش توجه نکنین و تمام توجه فعلا به 7 جولای هستش که رونالدو عزیز رو سفید پوش ببینم.
و اینکه دوستان عزیز از اینکه کم پست میدم معذرت چون کار من تحلیل بازی هست نمیخوام پست اسپم وار بدم دوستان اخبار و عکس رو میذارن بنده هم تحلیل میرم اشکالی که نداره به نظر شما؟
لومدم یه سلامی کرده باشم ........"![]()
قهرماني اسپانيا رو تبريك ميگم، ضمن اينكه خواستم بگم من به شخصه با آمدن اين رونالدو مخالفم! و فكر ميكنم پولي رو كه بابت خريد اون مي بايست صرف بشه، صرف 4تا بازيكن ديگه و نگه داشتن همين بازيكنان الانمون كنيم خيلي بهتر هست!
تبریک........................................ .......................................
حق اسپانیا بود که راحت تر هم قهرمان بشه...............
اولا که سلاااااااااام به همه رئالی ها گل
این همه وقته این تاپیک هست و من ازش بی خبرم
خب زودتر میگفتیییییییییییییییییین
دیما تبریک میگم به همه ماتادورهای عزیز
جام حق ما بود و بهمون هم رسید(البته من یه آرژانتینی ام.ولی تیم دوم و اروپایی من اسپانیاست)
از این به بعد شاهد حضور فعال من تو این تاپیک خواهین بود
از دوست گلم Charlize هم تشکر میکنم که منو دعوت کردن به این تاپیکی
سوما...
ا.چه امضای جالبی
میشه بپرسم از کجا آوردین
من میدونم.امشب خودم از سایت Uefa دزدیدم.چون به صورت فلش بود مجبور شدم ازش عکس بگیرم و دوباره آپلود کنم.به حر حال بازم تبریییییییییک به همه مخصوصا رئالی هاX:
یه تبریک دیگه به رئالی ها بابت کاسیاس که بهترین بازیکن جام شناخته شد
ولی یه چیز رو فهمیدین؟
چقدر جای رائول بین بازیکنان اسپانیا خالی بود
آراگونز رائول هم ازت بگدره من ازت نمیگذرم![]()
داداش امضات دیوونم کرد
مرسیییییییییییییی
واقعا گل گفتی.افتخاری برای مادریدی ها و تحقیری براد بارسلونایی ها که هرگز از یاد نمیرود
ولی من میگم این کریس ارزشش رو داره هرچقدر پول لازمه خرجش کنن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)