تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 358 از 413 اولاول ... 258308348354355356357358359360361362368408 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,571 به 3,580 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خط حمله منچستر یونایتد

کریستیانو رونالدو و وین رونی، دو عنصر اصلی خط حمله منچستر هستند. اگر بارسا می خواهد برای سومین بار در لیگ قهرمانان، قهرمان شود باید این دو را مهار کند و این یک نکته کلیدی به شمار می آید.

یک نکته ای که وجود دارد این است که منچستر راه گلزنی را به خوبی بلد است. تیم سرالکس فرگوسن، با 68 گل زده در لیگ برتر، عنوان بهترین خط حمله لیگ برتر را از آن خود کرد. برترین گلزن آنها کریستیانو رونالدو است که 18 گل به ثمر رساند و پشت سر نیکلاس آنلکای 19 گله قرار گرفت.

سرعت در حمله

یکی از نقاط قوت منچستر در حمله، سرعت است. به عنوان مثال، گل سومی که منچستر در بازی برگشت مرحله نیمه پایانی مقابل آرسنال به ثمر رساند، روی سرعت پارک، کریستیانو رونالدو و رونی بود. رونالدو و رونی، در لیگ برتر و لیگ قهرمانان، 38 گل به ثمر رسانده اند.

... و تحرک

کریستیانو رونالدو، معمولا در همان پستی بازی می کند که در مقابل آرسنال بازی کرد و بارسا باید مراقب حملات از جناحین منچستر باشد، کاری که منچستر در آن تخصص دارد.

بازیکنان محروم

یکی از بهترین خط حمله های اروپا در مقابل یکی از بهترین خط دفاع های اروپا قرار می گیرد اما بارسا چند بازیکن کلیدی و دفاعی خود را در این بازی در اختیار نخواهد داشت. مارکز، آلوز، آبیدال، میلیتو، بازیکنانی هستند که به دلیل مصدومیت و یا محرومیت، بارسا در اختیار نخواهد داشت. توره و پیکه در مرکز دفاع قرار خواهند گرفت اما در سمت چپ یا راست، هنوز مشخص نیست که از بین پویول، سیلوینیو، کاسرس و حتی کیتا، کدامیک به میدان می روند.

بارسا گل های بیشتری به ثمر رسانده است

حتی منچستری که دارای یکی از بهترین خط حمله های اروپا است، نمی تواند در گلزنی با بارسا رقابت کند. منچستری ها در لیگ قهرمانان 18 بار گلزنی کرده اند در حالی که بارسا 30 بار دروازه حریفان را باز کرده است و با 12 گل اختلاف از حریفش پیش است.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فينال و شبكه هاي پخش كننده

ورزشگاه المپيك شهر رم

منچستريونايتد (انگليس) - بارسلونــا (اسپانيا)

ساعت 23:15 از :

نقل قول:
    • ART Prime Sports .....................(هاتبرد و نايل‌ست)
    • ART Sport 4 ..............................(هاتبرد و نايل‌ست)
    • HD Smart ..................................(تركست)
    • HD Suisse ..................................(هاتبرد)
    • HRT 2 ........................................(هاتب د)
    • Net Hellas .................................(هاتبرد)
    • nSport HD .................................(هاتبرد)
    • nSport SD .................................(هاتبرد)
    • ORTM Mali .................................(يوتلست دبليو 3) (احتمالاً)
    • Premiere HD .............................(آسترا 1M)
    • Premiere Sport Portal ..............(آسترا 1M)
    • Pro TV .......................................(سيروس 4)
    • Rai Due .....................................(هاتبرد )
    • RTS 1 Senegal...........................(يوتلست دبليو 3) (احتمالاً)
    • RSI La 2 ....................................(هاتبرد)
    • Rustavi 2 ..................................(تركست)
    • SF 2 ...........................................(هات برد)
    • Sigma Sports 1 .........................(هاتبرد)
    • SKY Calcio 1 ..............................(هاتبرد)
    • SKY Sport 1 ..............................(هاتبرد)
    • SKY Sport 16:9 .........................(هاتبرد)
    • SKY Sport HD1 ..........................(هاتبرد)
    • SKY Sports 1 UK ........................(يوتلست دبليو 3)
    • Star Turkey ...............................(تركست)(احتمال كارتي شدن نيز وجود دارد !!)
    • TET Ukraine ................................(سيروس 4)
    • TF 1 ............................................(آس را 1M)
    • TRK Ukraine ...............................(سيروس 4)
    • TSR 2 .........................................(هاتب رد)
    • شبكه سوم سيما .......................(اينتلست

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اعتراض شديد ژاوي:
    پيكه بايد از مردم مادريد عذرخواهي كند
    خبرگزاري فارس: مغز متفكر بارسلونا به شدت از سخنان ضد مادريدي هم تيمي خود انتقاد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ژاوي ارناندس در پاسخ به سئوال خبرنگار سايت رئال مادريد در مورد توهين پيكه، مدافع بارسلونا به رئال مادريد در جشن قهرماني تيمش گفت: شما حق داريد. او نبايد بي احترامي مي كرد. در واقع من هم مثل قديمي هاي تيم وقتي او اين حرف ها را مي زد ناراحت شديم و تذكر داديم كه تكرار نكند.
    ژاوي افزود: كاري كه پيكه كرد بچه گانه بود و بايد از مردم مادريد عذرخواهي كند. او بايد ياد بگيرد به رقيب خود احترام بگذارد. سال گذشته وقتي رئال مادريد قهرمان شد هيچ بازيكني عليه ما كوچكترين حرفي نزد.
    پيكه در جشن قهرماني بارسا از الفاظ نامناسبي عليه رئال مادريد استفاده و از اين تيم با عناوين ناشايست ياد كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گودیانسن و هیجان مصاف رم

ستاره خط میانی بارسلونا اعتقاد دارد که تیمش می تواند در نبرد رم، تاریخ ساز لقب گیرد.

سایت گل: ادیور گودیانسن تمایل زیادی دارد تا در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به میدان برود. او در صحبتهایی پیش از آغاز دیدار فینال رم ، گفت:« ما انگیزه های زیادی داریم و به خوبی می دانیم که می توانیم تیمی تاریخ ساز لقب گیریم. ما در حال حاضر دو عنوان قهرمانی را کسب کرده ایم و به دنبال کسب سومین قهرمانی در این فصل هستیم. باید عصبی نباشیم و استرس را از خود دور کنیم و از فرصتی که برایمان به وجود آمده نهایت بهره را ببریم.»

ستاره ایسلندی باشگاه بارسلونا در ادامه با اشاره به اینکه منچستری ها به دنبال کسب دومین عنوان قهرمانی متوالی خود هستند، در آنالیز تیم حریف گفت:« آنها تیم بسیار بزرگی هستند که بازیکنان پرقدرت و توانایی را در اختیار دارد. پیکه به خوبی آنها را می شناسد و ما هم به خوبی می دانیم که بازی سخت و پیچیده ای را پیش رو خواهیم داشت.» او در پاسخ به آخرین سوال در مورد تیم مدعی قهرمانی گفت:« در دیدار فینال، هیچ تیم مدعی ای وجود ندارد.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اورا آماده مصاف با مسی

در حالی که ستاره آرژانتینی بارسلونا در اوج آمادگی است، مصاف او مقابل پاتریس اورای فرانسوی، مصافی تماشایی خواهد بود.

سایت گل: پاتریس اورا، ستاره جوان منچستر معتقد است که می تواند مسی را در جریان دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا متوقف کند.این ستاره فرانسوی به احتمال فراوان مامور مستقیم مهار مسی در این دیدار خواهدبود . او پیش از این با پیراهن موناکو و منچستر یونایتد دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حاضربوده و با احتیاط تمام، در مقابل تهدیدهای متعدد مسی قرار خواهد گرفت.

اورا در این رابطه به اسکای اسپورتس گفته:« پس از محرومیت از حضور در 4 دیدار و مصدومیت، بازی بدی را در فینال کارلینگ کاپ برگزار کردم و همانطور که مردم هم گفتند،من آن بازیکن همیشگی نبودم و تمام انتقادات وارده را می پذیرم.ولی من 3 سال است که پیراهن این تیم را برتن می کنم و تنها یک بازی بد با آن انجام داده ام .واقعا از این انتقاد بسیار خوشحالم،چرا که باعث می شود که باور کنم که بهترین بازیکن دنیا در پست خودم هستم. وقتی یک بازی بد انجام می دهی، هواداران از تو انتقاد می کنند و این باعث غرور است.من بعد از این انتقادات گفتم که چشم و بهبود مرا خواهید دید.روز خوبی را در دیدار فینال نداشتیم و در ورزشگاه ومبلی بسیار گرم بود و زمین سختی بود، ولی نمی خواهیم بهانه بیاوریم.من هم بازی بدی را انجام دادم ولی بعد از آن متوجه انتقادات هوادارانی شدم که مرا از روزهای خوبم دور می دیدند وبه نظر من انتقاد می تواند تو را قوی کند. به نظر خودم هر سال پیشرفت می کنم و دو بار این شانس را داشتم که در لیست برترین تیم دنیا ،دوبار در لیست برترین تیم لیگ برتر قرار گرفته ام. تو می توانی برترین بازیکن در پست خودت باشی ولی اگر در یک فینال بد بازی کنی، همه تو را بدترین می دانند. و برای فینال رم، می دانم که مقابل مسی ظاهر خواهم شد و کار سختی را پیش رو خواهم داشت.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آنری و اینیستا در لیست تیم کاتالان

دو ستاره مصدوم بارسلونا در تمرینات روز دوشنبه این تیم شرکت کرده اند و همراه با سایر هم تیمی هایشان به ایتالیا سفر خواهند نمود.

سایت گل:آندرس اینیستا و تیری آنری، پس از جلسه تمرینی روز دوشنبه ، همراه با هم تیمی هایشان به ایتالیا سفر کرده و در دیدار فینال رم حاضر خواهند بود. پپ گواردیولا، مربی بارسلونا از بازگشت دو بازیکن کلیدی اش به آخرین جلسه تمرینی این تیم پیش از سفر به رم ابراز خوشنودی کرد، هر چند که این دوبازیکن در سطح سابق ظاهر نشدند.

تیری آنری پس از مصدومیت در دیدار ال کلاسیکو، پس از برخوردی که میان او سرخیو راموس ایجاد شد،در هیچ دیدار دیگری برای تیم کاتالان به میدان نرفته و اینیستا نیز که دچار پارگی جزئی ای در ماهیچه پایش در جریان دیدار بارسا مقابل ویارئال شد بود، در دیدارهای اخیر بارسا غایب بوده است. هردوی این بازیکنان برای حضور در دیدار فینال رم به شدت تمرین کرده اند ولی تستهای نهایی وضع آنها برای حضور در این دیدار را مشخص خواهد کرد و پس از این آزمایشات گواردیولا تصمیم خواهد گرفت که آیا این دو بازیکن آماده بازی هستند یا خیر.

در این میان گواردیولا به دلیل کمبود بازیکن در خط دفاعی تیمش و مصدومان فراوان در این جناح از آلبرتو بوتیا و مارک مونیه سا ، بازیکنان تیم پایه ای بارسا دعوت کرده تا تیمش را در سفر به رم همراهی کنند. مونیه سا برای اولین بار در جریان دیدار بارسا مقابل اوساسونا به بازی گرفته شده ولی با توجه به غیبت آلوس، مارکس، اریک آبیدال و گابی میلیتو می تواند مهره ارزشمندی برای گواردیولا باشد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

تقدیم به هواداران بارسا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عکس اصلیش هم خواستید بگید براتون بزارم

البته فکر کنم همه داشته باشنش

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

تقدیم به هواداران بارس
    مرسی داداش
    چقدر واسه این کاریکاتور خندیدیم

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

هیچکدوم از این کانال ها مجانی نیست ؟

نقل قول:
    ART Prime Sports .....................(هاتبرد و نايل‌ست)
    ART Sport 4 ..............................(هاتبرد و نايل‌ست)
    HD Smart ..................................(تركست)
    HD Suisse ..................................(هاتبرد)
    HRT 2 ........................................(هاتب �د)
    Net Hellas .................................(هاتبرد)
    nSport HD .................................(هاتبرد)
    nSport SD .................................(هاتبرد)
    ORTM Mali .................................(يوتلست دبليو 3) (احتمالاً)
    Premiere HD .............................(آسترا 1M)
    Premiere Sport Portal ..............(آسترا 1M)
    Pro TV .......................................(سيروس 4)
    Rai Due .....................................(هاتبرد )
    RTS 1 Senegal...........................(يوتلست دبليو 3) (احتمالاً)
    RSI La 2 ....................................(هاتبرد)
    Rustavi 2 ..................................(تركست)
    SF 2 ...........................................(هات برد)
    Sigma Sports 1 .........................(هاتبرد)
    SKY Calcio 1 ..............................(هاتبرد)
    SKY Sport 1 ..............................(هاتبرد)
    SKY Sport 16:9 .........................(هاتبرد)
    SKY Sport HD1 ..........................(هاتبرد)
    SKY Sports 1 UK ........................(يوتلست دبليو 3)
    Star Turkey ...............................(تركست)(احت مال كارتي شدن نيز وجود دارد !!)
    TET Ukraine ................................(سيروس 4)
    TF 1 ............................................(آس �را 1M)
    TRK Ukraine ...............................(سيروس 4)
    TSR 2 .........................................(هاتب رد)
    شبكه سوم سيما .......................(اينتلست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •