دوست عزیز مطمئو باش اگر کسی جواب شمار و میدونست حتما کمک میکرد کسی که جواب درستی نداره نمیتونه جواب الکی بده مثل خود بنده
دوست عزیز مطمئو باش اگر کسی جواب شمار و میدونست حتما کمک میکرد کسی که جواب درستی نداره نمیتونه جواب الکی بده مثل خود بنده
سلام
دوستان من مثلا تاریخ 05/11/91 رو تو یه سلول کپی میکنم یا تایپ میکنم و وقتی کارم تموم شد اونو تبدیل میکنه به 05/11/1991
چیکار باید بکنم که این کارو نکنه؟
ممنون
روی سلولی که تاریخ رو توش وارد میکنی کلیک راست کن و قالبش رو بذار general به همین راحتی (از توی تب home زیر view کشو رو باز کن و بذار general)
من تونستم دو تا عدد رو از سلول های دو تا شیت دیگه بگیرم و تویه یه شیت دیگه روشون فرمول پیاده کنم
برای اینکه عددش هم با پاک کردن عوض نشه می تونی Auto update فرمول رو برداری اما مشکل اینجاست که با هر بستن عدد واقعی رو میاره
اینم فرمولش
=SUM(A1+Sheet2!A1+Sheet3!A2)
![]()
Last edited by sasha199098; 25-09-2012 at 13:35.
با سلام
یک سوال ابتدایی داشتم ولی واقعا جوابش رو نمیدونم
میخوام وقتی بین سلول ها حرکت میکنم تمام اون سطر به یه رنگ خاص در بیاد نه اینکه اون رنگ ماندگار باشه ، نه ، فقط میخوام متمایز باشه تا قاطی نکنم
بهتر بگم اینکه
میخوام رو هر سطری هستم تمامش رنگی بشه تا با سطر بالای قاطی نکنمش
یعنی الان روی ستون اول هستم مثلا همه ی ستون سبز باشه و باقیه ستون ها سفید باشه حالا وقتی میرم تو سطر بعدی ،سطر بعدی سبز بشه و ستون های دیگه سفید باشه
نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه
Last edited by jafar_palideh; 25-09-2012 at 10:40.
واقعا ممنون
ولی این کدی که اونجا نوشته بود یه مشکلی داره اگه امتحانش کرده باشید
تمام رنگ ها رو به جز همون رنگی که روی سطر حرکت میکنه غیر فعال میکنه
میتونید یه راه حل بهتر بدید که به سطر هایی که رنگ بندی داره کاری نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا شرمنده که اینقدر پر رو هستم
منتظر جوابم
از میزکار عکس گرفتم . چیزی رو که گفتید رو پیدا نکردم
![]()
نسخه من 2007 هستش شکلش با 2007 اینه
![]()
آقا ساشا اول از شما تشکر می کنم بابت جواب .... اما: دو تا سؤال:
1- این Auto update در کجای فرمول هست که بردارم؟؟
2- خیلی ساده میگم- A1=10 طبق فرمول B1 هم 10 شود حالا: A1=5 طبق فرمول همان B1 جمعش 15 شود. حتی اگه A1 صفر هم شود B1 برابر با 15 بماند. بازم متشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)