وقتی که دستگاه رو می خری باید ببری کپی خورش کنن ؟
اگه کپی خور نباشع چه نوع دیویدی های رو نمی تونه اجرا کنه ؟؟؟
وقتی که دستگاه رو می خری باید ببری کپی خورش کنن ؟
اگه کپی خور نباشع چه نوع دیویدی های رو نمی تونه اجرا کنه ؟؟؟
نه ربطی نداره . مگر اینکه از خارج از ایران خریده باشی یا اینکه اونی که بت داده غیر کپی خور بت داده باشه. تو ایران اکثرا کپی خورن.وقتی که دستگاه رو می خری باید ببری کپی خورش کنن ؟
اکثر یا تمام dvd هایی که تو ایران کپی ان در نتیجه اگر دستگات کپی خور نباشه این بازی ها رو اجرا نمیکنه در واقع هیچ.البته بازی اصل هم گیر میاد اما خیلی کم.اگه کپی خور نباشع چه نوع دیویدی های رو نمی تونه اجرا کنه ؟؟؟
پس وقتی که ایکس باکس خریدی باید ی پولی هم بدی که کپی خورش کنن دیگه درسته؟؟؟؟ (اگه کپی خور نباشه) اگه هم کپی خور شده باشه از پلومب در اومدست درسته؟
-------------
آقا نوید شما که از وست گیم خریدی از اول خودشون کپی خور کرده بودن یا بعدا دادی بهشون کپی خور کردن؟ (مال شماا چطور بود؟) (راستی resion دستگات چی؟)
------------
الان Arcade که از همه ارزون تره مثلا 290 تمن کپی خور شدش؟؟؟؟؟
-----------
توی بازی سنتر قسمت فروشگاه مجازی مال big game رو خوندم که می خری کپی خور نیست و باید همونجا اگه خواستی 70 تمن دیگه هم بدی تا کپی خورش کنن
------------
راستی بچه های xbox باز شما بیشتر از چه شرکتی بازی می خرید؟؟؟؟
Last edited by starn; 07-11-2008 at 02:50.
اگر کپی خور نباش ، اره.پس وقتی که ایکس باکس خریدی باید ی پولی هم بدی که کپی خورش کنن دیگه درسته؟؟؟؟
اگر منظورت پلومب خود کارخونه ی تولیدیشه که باید بگم همون گمرک این اتفاق براش میفته( پلومبش باز میشه) . وقتی جنسی تو ایران میاد باید پلومب بودنش رو بعد از عبور از گمرک در نظر بگیری که اینجوری میشه پلومب شده. پس نگران این موضوع نباش.اگه هم کپی خور شده باشه از پلومب در اومدست درسته؟
چه لزومی داره غیر کپی خور بگیری؟ خوب تو کپی خور بگیر . در هر صورت پول کپی خور کردنش ازت گرفته میشه.توی بازی سنتر قسمت فروشگاه مجازی مال big game رو خوندم که می خری کپی خور نیست و باید همونجا اگه خواستی 70 تمن دیگه هم بدی تا کپی خورش کنن
شرکت رو ولش کن(مگه ما تو ایران شرکت بازی سازی داریم؟) بازی هایی رو که میخری سعی کن از فروشگا ههای پرتو و نکست جن بخر چون اون ها از dvd های verbatium استفاده میکنن که بهتره. البته من دیدم که بقیه جاها هم یاد گرفتن و از این dvd ها استفاده میکنن.فقط هر چی میخری مارک playbox نخر چون لنز xbox رو خراب میکنه. دیگه نپرس چطوری چون تا حالا صد نفر این سوالو پرسیدن تقریبا نصف صفحات این تاپیک مال این موضوع.(البته ببخشید که اینو گفتم، با این حال بازم وظیفمونه اگر خواستی بپرس).راستی بچه های xbox باز شما بیشتر از چه شرکتی بازی می خرید؟؟؟؟
اون یکی سوالم که مال آقا نویده.
-----------------------------------------------------------------------
????!!!?!?!?!?wh so serious
ممنون از جوابتون
----
فرق verbatium با دی وی دیهای دیگه چی؟؟؟؟
---------------
توی خیلی جا دیدم که همه ایکس باکساشون 3 چراغ شده و آدم رو این موضوع می ترسونه (این ماکروسافت همه پیز و عالی طراحی کرده به جز این تیکرو که همین باعث می شه در اینده پیش ps3 کم بیاره (مخصوصا وقتی که ps3 هک بشه و بازیهاش ارزون بشه)
---------
اون قضیه پلی باک هم من نمی دون چطور خراب می کنه ولی شما گفتید نپرس ناراحت می شی باشه پس ما هم نمی پرسیم(!!!؟؟؟!!!)
verbatim گرونترين و بهترين dvd براي رايت بازي هاي xbox 360 هست
اونم به خاطر جنس مواد اوليه موجود تو ساختار ديسكش كه همخوني و سازگاري بهتر و كاملتر
با لنز هاي 360 داره
دوست عزيز
من خودم چند ماهه 360 دارم
و روزي 6 تا 7 ساعت كار ميكنه بدون كوچكترين مشكلي
مساله 3 چراغ الان 9 ماهي ميشه به فراموشي سپرده شده مخصوصا با اومدن falcon
حتي هستند كساني كه zephyr هم داشتند و هنوز كار ميكنه
شما فقط كنسولت رو تو جاي بسته قرار نده همين ...
در ضمن فكر نكنم اين مساله ربطي به كم اوردن تو nextgen war داشته باشه
چون 360 الان از همه لحاظ و همه فاكتوره PS3 رو محو كرده
موفق باشي
سلام آقا الان قیمت ارکید چنده ؟ خوبه بخرم یا نه ؟ اگه بده یه مدل به من پیشنهاد بدید ممنون
قيمت ARCADE يكي از دوستان زده بالا ولي خوب ARCADE,PERMIUM,ELITE همه FALCON هستن
ARCADE بدون هارد با يه دسته با سيم رنگ سفيد
PERMIUM يه هارد 20GB با يه دسته بي سيم رنگ سفيد
ELITE هارد 120GB دسته بي سيم رنگ مشكي
همه مدلام 1ماه اكانت SILVER دارن
اره عزيزم من همون اول كه گرفتم كپي خور بود.آقا نوید شما که از وست گیم خریدی از اول خودشون کپی خور کرده بودن یا بعدا دادی بهشون کپی خور کردن؟
این دیسک های ورباتیم رو از کدوم سایت به صورت اینترنتی می تونم بخرم؟
به بخش فروشگاه مجازي سايت بازي سنتر سر بزنيد
موفق باشيد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)