کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين نظر خود محسن هستش در مورد اين متن !!
من نفهمیدم اینجا بخش دانلود هست یا نظر دادن!
اومدم تاپیک دنبال 2 تا آهنگ چاوشی که جدید خودنه بگردم،ماشالله این سرچ لعنتی پی سی ورد که تعطیله!
الان یک ساعته همینجور دارم دونه به دونه صفحات رو می گردم!
میشه یکی اسم تمام آلبوم های محسن رو بگه؟
نظرسنجي مجله ي ترانه ماه
نظرسنجی نشریه ی ترانه ماه که بهترین خواننده،آهنگساز،تنظیم کننده،ترانه سرا،
قطعه،آلبوم و پدیده ی سال ۸۸ موسیقی را پاپ ایران را با آرائ شما مخاطبان موسیقی انتخاب ميکند...
رای گیری سال 88 مجله ترانه ماه روزهای 8-9 و 10 اسفند ماه از طریق تلفن امکان پذیر است . شما در طول این سه روز میتوانید از ساعت 10 صبح الی 5 بعد از ظهر با دفتر نشریه و با شماره تلفن 88277786 تماس حاصل کرده و ارا خود را اعلام کنید البته کسانی که با اینترنت عجین تر و نزدیک ترند میتوانند ارا خود را از طریف ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز ارسال نمایند
لیست انتخابات :
خواننده برگزیده : محسن چاوشی
اهنگساز برگزیده :محسن چاوشی
تنظیم کننده برگزیده :محسن چاوشی - محمدرضا اهاری - شهاب اکبری
ترانه سرا برگزیده : حسین صفا - امیرارجینی
قطعه برگزیده : به انتخاب از البوم ژاکت
البوم برگزیده :ژاکت
پدیده سال : به انتخاب
تیتراژ تلویزیونی برگزیده :به انتخاب
از هر گزینه فقط یه نفر و باید انتخاب کنید و اعلام کنید به دیگر دوستان و طرفداران محسن چاوشی هم اطلاع بدید
آلبومش منظورم بود....تازه اون موقع تازه کار هم بود...رفته رفته باید بهتر بشه دیگه..
البته این نظر شخصیمه..
فقط چاردیواری و دور آخر
خدائیش که دو سه تا از ترکای آلبوم ژاکت به کل کاراش میارزه...!
مرسی من که یه ساعت پیش زنگ زدم 1 دقیقه هم نشد بقیه طرفدارای سلطان چاوشی هم زنگ بزنید ایمیل هم بزنید امروز و فردا اخرین مهلتشه
النگو عینک ریبون که با توجه به سبک آهنگ چندان عجیب نیست اما در مورد ازدواج موافقم یه مقدار توی ذوق میزنه...
به نظر من عبارت هایی مثل النگو و عینک ریبون و تو ازدواج کردی و اینا یه کم بیکلاس میکنه...
با شعرای آلبوم خودکشی و امثال اون که 2،3 سال پیش میداد مقایسه کنید..این قسمت تو ازدواج کردی واقعا رو مخ منهالنگو عینک ریبون که با توجه به سبک آهنگ چندان عجیب نیست اما در مورد ازدواج موافقم یه مقدار توی ذوق میزنه...
خداییش شرمم میشه این قسمت آهنگ رو واسه کسی پخش کنم ،همیشه میزنم جلو
ولی یه چیز خوبی که این آلبوم داره اینه که دیگه از اون ناله های الکی آلبوم یه شاخه نیلوفر خبری نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)