تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3579 از 4751 اولاول ... 2579307934793529356935753576357735783579358035813582358335893629367940794579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,781 به 35,790 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

13

جالبه باز هم تکرار میکنم کسانی که میان اینجا تعریف میکنن تعداد پستهاشون انگشت شماره و فقط توی تاپیک شاتل هم فعالیت میکنن!
    نمونش همین ایشون 1پست زدن فقط اونم تو تاپی شاتل یا خود شما 7 تا پست زدی توی این چند سال اونم فقط همین تاپیک....
    همونطور که قبلاً خدمتتون گفتم ، من اصلاً اهل پست دادن تو فرومها نیستم... مثل شما هم حسه 24 ساعته آنلاین بودن و جنگیدن و مقابله با نظرات دیگران رو ندارم...

از وقتی که نظرات غیر واقعی برخی دوستان مثل شما رو توی این فروم دیدم، واقعاً حیفم اومد که چیزی نگم...

از این به بعد من هر 2 ، 3 روز یکبار میام و چنتا پست میدم و میرم و قضاوت رو به عهده سایرین می ذارم... شما هم می تونید براحتی اگه ادمین این بخش دوستتونه بگید که منو بن کنه...

مهم اینه که تحمل نظر مخالف رو داشته باشیم و تنهایی به قاضی نریم...

کاش ما ایرانیها می تونستیم یک کم فرهنگ انتقاد پذیریو تو خودمون بوجود بیاااریم... :(

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست من اون کسیکه حقیقت رو کتمان میکنه من نیستم... اون شما هستی که فکر می کنی با سیاه نمایی می تونی همه چیز رو زیر سوال ببری...

همه محدود شدن ، همه سرعتشون پااایینه... شما هم که نشستی صبح تا شب... در لحظه پست بدی که مبادا کسی رو حرفت حرف نزنه... اگه اینجوری بود عزیز من که این همه User نمیومدن... از شاتل سرویس بگیرن...

سرویس هر شرکتی یه سری نقاط ضعف داره، من که نمی گم سرویس شاتل بدون عیبه...

من میگم قضاوت نباید بر اساس تصورات شخصی باااشه!

نیازی نیست من نظرم رو به دیگران دیکته کنم... دیگران بهترین قاضی ما هستند دوست من

شما هم به جااای اینکه هر کسی از راه میرسه پست میده از کوره در بری، سعی کن تحمل شنیدن نظرات دیگران چه درست و چه غلط رو داشته باااشی...
    سیا نمایی کجا بوده دوست عزیز من سیاه نمایی میکنم بقیه دوستان هم سیاه نمایی میکنند؟این همه ادم سیاه نمایی میکنند!
    من از زمانی که شاتل گرفتم توی این تاپیک پست تعریف تمجید زدم و تا الان هم که فسق کردم دارم حقیقت را میگم شما میتونی بری 1729 پست بنده توی این تاپیک را که با یوزر قبلیم که بن شد ببینی!
    ما هم داریم اطلاع رسانی میکنیم که دوستان هشیار باشن. میبینید که دوستانی که قبلا سرویس گرفتن دارن لغو میکنن که خیلی هاشون کنسل کردن و دیگه اینجا نمیان...

بله

قضاوت ما هم بر اساس تصورات شخصی نیست خودم سرویس داشتم طعم محدودیت را چشیدم بارها و بارها پشتیبانهای شاتل بهم گفتن که اره ما محدود میکنیم فایل ضبط شده اش هم هست اگه میخواید تقدیمتون کنم در ضمن من یکی تنها نیستم که این حرفها را میزنم بیش از 50 نفر از دوستان با کمک اقای جوادی یوزرشون و مشخصات را دادن و شکایت نامه ارسال کردن که متاسفانه معلوم نیست چه به سر اقای جوادی اوردن!!!
    هدف من فقط اطلاع رسانی گفتم که شما تا حالا محدود نشدی ومن و بعضی از دوستان حتی روزانه هم محدود شده بودیم به 5 کیلو بایت

3. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

4

بله باز هم همون قضیه تعداد پستهای انگشت شمار و اونم همه پست ها توی تاپیک شاتل

ایشون را که من قبلا دستشون را رو کردم توی این پست و از بعد از اینکه جواب منو دیدند هم دیگه انلاین نشدن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از پشتیبانان عزیز هم شهریم بودن

کاش شما یه کم منطقی بودید دوست من... شما دست منو رو کردید... بهتون تبریک می گم... واقعاً که چه اعصابی داری شما... بحث با شما بی فایده است...

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همونطور که قبلاً خدمتتون گفتم ، من اصلاً اهل پست دادن تو فرومها نیستم... مثل شما هم حسه 24 ساعته آنلاین بودن و جنگیدن و مقابله با نظرات دیگران رو ندارم...

از وقتی که نظرات غیر واقعی برخی دوستان مثل شما رو توی این فروم دیدم، واقعاً حیفم اومد که چیزی نگم...

از این به بعد من هر 2 ، 3 روز یکبار میام و چنتا پست میدم و میرم و قضاوت رو به عهده سایرین می ذارم... شما هم می تونید براحتی اگه ادمین این بخش دوستتونه بگید که منو بن کنه...

مهم اینه که تحمل نظر مخالف رو داشته باشیم و تنهایی به قاضی نریم...

کاش ما ایرانیها می تونستیم یک کم فرهنگ انتقاد پذیریو تو خودمون بوجود بیاااریم... :(
    جالبه تمام کسانی که میان توی این تاپیک تعریف میکنن میگن ما اهل پست زدن نیستیم ولی با چنگ و دندون از شاتل حمایت میکنند !
    نظر من غیر واقعی نظر اون حداقل 50 نفر دیگه هم غیر واقعی؟! نظر بابک خان هم غیر واقعی؟

نخیر بنده خودم چندین بار بن شدم!

شما تحمل انتقاد از شاتل را ندارید که دلیلش فقط میتونه یک چیز باشه که دوستان میدونند.....

کاش واقعا کاش....

6. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حق با شماست دوست عزیز، من هم مثل شما توی اکثر ساعاات شبانه روز از اینترت شاتل هم برای دانلود و هم Site Browsing استفاده می کنم و در اکثر موارد به غیر از مشکل افت سرعت سراسری از سمت مخابرات، هیچ مشکلی ندارم...

نکته ای که خیلی مهمه اینه برخی دوستان انتظار دارند که مثلاً با 10 تومنی که برای یکی از سرویسهای ECO که سرویسهای اقتصادی هستند، می پردازند بصورت 24 ساعته با سرعتی چند برابر چیزی که توی قراردادشون نوشته دانلود داشته باشن...

پس فرق کسی که مثلاً 30 هزار تومن پول داده و سرویس ARTx گرفته با بقیه چیه !؟

از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش می خوری...

حالا اگه شبها که ساعات اوج مصرف هست و همه دارن دانلود می کنن بعضی وقتها سرعت میاااد پایین اون بحث دیگه ای که هر شخص منصفی میفهمه دلیلش چیه!!!
    ماشاا... انگار عاشقان سینه چاک شاتل دارند به تعداد انگشتان یک دست می رسند!،دوست گرامی شما که میگی طرف با 10000 تومانی که ماهانه واسه سرویس اکو میده انتظار داره 24 ساعت دانلود کنه،خدمتت عرض کنم که کسی همچین توقعی نداره،چون در ساعات غیررایگان که هر چی دانلود کنی که از آن طرف باید ترافیک بخری،اما انتظار مشترک اینه که در ساعت رایگان با یک سرعت مناسب دانلود کنه،دیگه حداقل زیر 20 کیلوبایت در ثانیه نیاد،احتمالاً شما سرعت 800 بایت در ثانیه را در ساعات رایگان تجربه نکردی،امیدوارم هم تجربه نکنی!به هر حال شاتل گردن شماها که تعریفش را می کنید حق آب و گل داره،اما بدانید اگر در مخیله شما افت سرعت همیشه مقصرش مخابرات است نخیر این جور نیست،اکثر مواقع محدود سازی توسط خود شاتل صورت می گیره،البته میدونم از قدیم گفتند "عشق آدم را کور میکنه" و شما هم تقصیر ندارید دیگه عاشق شاتل هستید،اما این تاپیک صرفاً جهت آگاه سازی کسانی است که می خواهند در چاه شاتل بیفتند بدانند که سیاست کثیف محدود سازی شبانه را داره اجرا میکنه(دقت کنید گفتم شبانه نه 24 ساعته)

8. 2 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

14

سلام
    شما از دانلود شبانه هم استفاده میکنید؟ اینکه هر شب مثلا یکی دو تا فیلم دانلود کنید ؟
    بله... بعضی شبها دانلود می کنم... چطور !؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کاش شما یه کم منطقی بودید دوست من... شما دست منو رو کردید... بهتون تبریک می گم... واقعاً که چه اعصابی داری شما... بحث با شما بی فایده است...
    ادم عاقل میاد حرف تعدادی افراد با پست های انگشت شمار اونم فقط توی تاپیک شاتل را باور میکنه یا پست های کسانی که توی انجمن فعال هستند و اعتبار دارند!
    در ضمن من گفتم که ااون زمانی که شاتل خوب بود تعریف و تمجید میکردم الانم که بده دربارش صحیت میکنم برای اطلاع رسانی

من منطقی نیست اون بیش از 50 نفر از دوستانی که یوزر و مشخصاتشون را دادن برای شکایت هم منطقی نیستند؟
    گفتم که شما هم اگه محدود شده بودید مثل ما میومدید مثل ما اطلاع رسانی میکردید!که دوستان دیگر در دام اینها نیوفتند

جالبه شما اهل پست دادن تو انجمن نیستید ولی میرید میگردید هی چی پست تعریف و تمجید که دوستان انگشت شمار با پستهای انگشت شمار دادن را پیدا میکنید میارید بالا

بابت اسپم ها از بابک عزیز عذر خواهی میکنم ولی خودتون میدونید که اوضاع این شرکت چجوریه اونوقت یک تعداد میان اینجوری میگن
    Last edited by urcu; 05-12-2011 at 14:41.

11. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

1

ماشاا... انگار عاشقان سینه چاک شاتل دارند به تعداد انگشتان یک دست می رسند!،دوست گرامی شما که میگی طرف با 10000 تومانی که ماهانه واسه سرویس اکو میده انتظار داره 24 ساعت دانلود کنه،خدمتت عرض کنم که کسی همچین توقعی نداره،چون در ساعات غیررایگان که هر چی دانلود کنی که از آن طرف باید ترافیک بخری،اما انتظار مشترک اینه که در ساعت رایگان با یک سرعت مناسب دانلود کنه،دیگه حداقل زیر 20 کیلوبایت در ثانیه نیاد،احتمالاً شما سرعت 800 بایت در ثانیه را در ساعات رایگان تجربه نکردی،امیدوارم هم تجربه نکنی!به هر حال شاتل گردن شماها که تعریفش را می کنید حق آب و گل داره،اما بدانید اگر در مخیله شما افت سرعت همیشه مقصرش مخابرات است نخیر این جور نیست،اکثر مواقع محدود سازی توسط خود شاتل صورت می گیره،البته میدونم از قدیم گفتند "عشق آدم را کور میکنه" و شما هم تقصیر ندارید دیگه عاشق شاتل هستید،اما این تاپیک صرفاً جهت آگاه سازی کسانی است که می خواهند در چاه شاتل بیفتند بدانند که سیاست کثیف محدود سازی شبانه را داره اجرا میکنه(دقت کنید گفتم شبانه نه 24 ساعته)
    پس شما انتظار داری شب تا صبح توپ دانلود کنی !؟ به نظر من انصاف هم بد نیست... من اینترنت 24 ساعته می گیرم... و برخی شبها ممکنه افت سرعت هم داشته باشم... مهم اینه که در مجموع 24 ساعت سرویسم OK باشه...

اگه می خوای 24 ساعته سرعتتون پایین نیاد و نوسان نداشته باشید باید تشریف ببری یه سرویسی بگیری که مختص شما باشه، نه یه سرویس ADSL که بین چند نفر Share میشه...

متأسفانه استفاده صحیح توی هیچ زمینه ای برای ما جا نیوفتاده حتی استفاده از اینترنت... اگه همه انتظار داشته باشند که حتی در ساعتهای رایگان که اوج زمان مصرفه، مشکلی نداشته باشند و با سرعت مناسب دانلود کنند و هیچ کسی کوتاه نیاااد که نمیشه...

من خودم هفته پیش با پشتیبانی فنی شاتل تماس گرفتم و یکی از کارشناسانشون توضیحات کاملی به من داد که کاملاً هم منطقی بود... به من گفتن که سرویس ADSL همه جای دنیا بصورت Share شده ارائه میشه و ممکنه در ساعات اوج مصرف نوسان سرعت داشته باشه و اگه می خوام این نوسان سرعت رو به هیچ وجه نداشته باشم باید سرویس Dedicate درخواست بدم...

متأسفانه عدم اطلاع ما از برخی قوانین و موارد فنی باعث قضاوت های غلط میشه...

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ماجرای فسخ ما همچنان ادامه دارد ...

امروز و فردا و روز های تعطیل و حتی پنجشنبه ها رو که عموما مخابرات کارهای فنی رو تو همین پنجشنبه انجام میده رو بزارم کنار باز هم کاملا میشه از داستان فسخم یک فیلم مستند ساخت .

میگه نامه ات رو با این شماره فرستادیم ، مخابرات میگه نیومده ! من گیر میدم میگم دیگه دروغ که نمیگن ، مسئول Adsl کل استان میگه بیا اینا نامه های آریا رسانه تدبیر که تو فلان روز اومده ، بگرد ببین پیدا میکنی ...

پس ما همه نظراتمون غیر واقعی هست و ... عجب !

هر کس پیرامون سرویس خودش میتونه نظر بده . و با این تعداد نظراتی که تا حالا داده شده کاملا مشخص هست نحوه کارکرد این شرکت به چه صورته و نیازی به درگیری و جو دادن نیست .

هر کس که کمی درک داشته باشه با خوندن نظرات متوجه میشه اوضاع از چه قراره .

اگر کاربر جدیدی باشم ، با خوندن این تایپیک متوجه میشم به ازای هر 100 کاربر محدود ، 1 کاربر هم وضعیت خوبی داره ، من که باشم ترجیح میدم از این شرکت سرویس نگیرم . بقیه هم خودشون درک دارند و هر تصمیمی بگیرند به خودشون ارتباط داره .

ما فقط اینجا اطلاع رسانی میکنیم و حقیقت رو میگیم ، امیدوارم سایرین هم طرف حق رو گرفته باشند و در نهایت باز هم همه چیز با خوندن تایپیک مشخصه و خود کاربرها میدونند چه تصمیمی بگیرند .

14. 13 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

6

ادم عاقل میاد حرف تعدادی افراد با پست های انگشت شمار اونم فقط توی تاپیک شاتل را باور میکنه یا پست های کسانی که توی انجمن فعال هستند و اعتبار دارند!

شما خودت به خودت میگی کاربر معتبر... از روی پستهای ما دیگران قضاوت میکنند... معتبر و عاقل بودن به تعداد پست نیست دوست من...

از قدیم گفتن اگه حرف درست و منطقی رو از بچه هم شنیدی، بپذیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •