دوست عزيز روستايي رو كه من گرفتم Loyalty داره بالا مي ره ، منظورش اينه كه وفاداره يا اينكه نه ؟ الان 43تاس
دوست عزيز روستايي رو كه من گرفتم Loyalty داره بالا مي ره ، منظورش اينه كه وفاداره يا اينكه نه ؟ الان 43تاس
طبیعتا روستا که لویالیتش پایین نمیمونه میاد بالاتر تا 100 بشه وثابت بمونه
به به الندیل
الان که تایپیک هتریک زیر یه من خاک رفته اینو بدون که بهترین چیز تو هتریک اپ کردن استادیوم هست
با بازیکن پرورش دادن خیلی دیر پیشرفت می کنی ولی ب استادیوم خیلی زود
یکی یخنگوت زیاد باشه یکی استادیومت بزرگ
من می خوم تا سه فصل دیگه 70000 نفریش کنم هرچند تا یه ماهه دیگه 42000 می شه
ادم خالی بند !!!![]()
Last edited by V A H I D; 31-08-2008 at 12:41.
به به الندیل
الان که تایپیک هتریک زیر یه من خاک رفته اینو بدون که بهترین چیز تو هتریک اپ کردن استادیوم هست
با بازیکن پرورش دادن خیلی دیر پیشرفت می کنی ولی ب استادیوم خیلی زود
یکی یخنگوت زیاد باشه یکی استادیومت بزرگ
من می خوم تا سه فصل دیگه 70000 نفریش کنم هرچند تا یه ماهه دیگه 42000 می شه
نوچ جیگر توی هتریک یه شبه نمیشه ره صد ساله رو رفت تلاش الکی نکن
نه اصلا خوب نیست !!![]()
به به !!!این از شانسه ماهه که هر وقت میام اینجه کسی نیستش(از قدیمی ها)
گفتنی ها زیاده ولی خب وقت کمه
فقط اینو بدونین که اینترنت وایرلس 7.2 مگابایت در اینجا ماهیانه 130 هزار تومان میوفته.
بچه های هتریک لطفا به این تیم ایمیل بفرستن تا حداقل در اونجا در ارتباط باشیم
هر چند تا امکانش هست تا یه ماهه دیگه با وایرلس 7.2 مگ بیام
اینجا 256 همین قیمته !!![]()
نه حاجی .
یه فکری کن
اگه 10 تا سخنگو داشته باشی هر هفته یه چیزی حدود 45 تا اسپانسر گیرت میاد که تو یه فصل می شه حدود 500 تا 900 تا ( البته اگه بازیت خوب باشه و هر هفته ببری).
ببین اون 900 تا هم حدودا 50 میلون در هر بازی پول بلیت و اسپانسر می دن.
من الان از یه بازی دویست میلون گیرم میاد ( ورزشگاهم 24000 هست)
حالا به نظرت من بازیکن پرورش بدم یا استادیممو به 42000 نفری اپ کنم که اون موقع تو یه بازی 350 میلون در امد گیرم میاد( اسپانسر کافی م دارم چون همه ی بازیهامو به جز یک مساوی بردم و اسپانسر زیاد گیرم اومده)
باور کن با سخنگو و استادیوم خیلی سریع می تونی پیشرفت کنی می گی نه نگاه کن
هتریک یعنی حوصله
الان یه دفاع هست تو تیمم حدودا 220 روزه دارم تمرین میدمش چندتا دیگه هم مثه همینن با قیمت زیر 100 میلیون ( دقت کن من با ریال عادت دارم چون اکثرا دیدم با ریال کار میکنن ) گرفتم میرم نزدیک به 12 میلیارد میفروشمش که طبیعتا 8 درصدش میره 92 درصد باقی مونده یا 93 رقم بالایی میشه و سودش هم همچنین ورزشگاه هم هر موقع دیدم پنج شیش تا بازی پشت سر هم پر میشه دوباره افزایش میدمش الان فک کنم22000 هستش
اینجا چه خبره چه بازیی هست؟؟راستی الندیل اسم باحالی من تو همه ی انجمن ها اسمم الندیل هست (به جزp30 world)
ازتبار نومه نور :ویچ کینگ کشتش!!
اگر لرد بازی می کنی بیا به این تایپیک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)