شاتل واسه من از صبح قطع شده !!! الان با وایمکس وصل هستم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل واسه من از صبح قطع شده !!! الان با وایمکس وصل هستم![]()
هر کس که تعریف میکنه نه هر کس که از سال 2005 عضو و 5تا پست زده اونم هر 5تاش تعریف از شاتل بوده خوب تابلو هست برادر من!
اونم تو این اوضاع شیر تو شیر محدودیت که همه مینالند...
سلام دوست عزیز...
متأسفانه توی این فروم برخی از دوستان کم لطفی می کنن و حقایق رو وارونه جلوه میدن، از سرویست استفاده کن و هر مشکلی داشتی با پشتیبانی شاتل در تماااس باااش... البته مثل بقیه ISP ها برخی مواقع برخی مشکلات یرایری از سمت مخابرات ممکنه در کل پیش بیاااد برات...
سوالی داشتی من در خدمتم...![]()
دوست من شمااا به پستهای بالااات مینازی !؟ اگه شما کلی تا حالا پست دادی ، منم از سال 2005 که توی این فروم عضوم ، نه مثل شما از 2010 !!!!!!!!!!!!!
مهم اینه که از بین تموم کاربرانی که از شاتل یا هر ISP دیگه ای سرویس دارن، چقدرشون راضی هستند...
به نظر من سعی کن کمی در رفتارهات تجدید نظر کنی... یه مقدار انصاف داشتن هم بد نیست... به جای احترام گذاشتن و گوش کردن به حرفای دیگران شما فقط دیگران رو تمسخر می کنی و حرف خودت رو تکرااار می کنی...
استفاده از الفاظ نامناسب و بی احترامی و قاطر خطاب کردن و ... نشاندهنده خیلی چیزاااست دوست من...
اگه شاتل اینقدر که شما می گی بده ، اولاً چرا اینقدر اعصاب خودت رو خورد می کنی و هنوز مشترکش هستی ، دوماً پس چرا این همه کاربر مشکلی ندارند و فقد تعداد معدودی دارن خودشونو ...))
همیشه به یاد داشته باااش، ادب مرد به ز دولت اووووست![]()
Last edited by majidnemesis; 05-12-2011 at 13:34.
قاااابل توجه دوستان عزیزی که تموم توانشو توی این فروم گذاشتن که همه چیز رو منفی جلوه بدن و به جای پاسخهای منطقی به صحبتهای بقیه دوستان، دیگران را به خاطر تعداد کم پستهاشووون تمسخر می کنن !!!!
جالبه باز هم تکرار میکنم کسانی که میان اینجا تعریف میکنن تعداد پستهاشون انگشت شماره و فقط توی تاپیک شاتل هم فعالیت میکنن!
نمونش همین ایشون 1پست زدن فقط اونم تو تاپی شاتل یا خود شما 7 تا پست زدی توی این چند سال اونم فقط همین تاپیک....
نه عزیز من به تعداد پستهام نمینازم موضوع اینه که هر کی میاد اینجا تعریف میکن تعداد پستهاش انگشت شماره ملت هم که .... نیستن!
در ضمن این یوزر جدید من هست یوزر قبلی من که سابقه فعالیت زیادی داشتم به لطف مدیران عزیز بن شد
خوب همین 2005 خیلی تابلو هست اونم با 7 تا پست که همش را چند مدت اخیر دادید که تعریف و تمجدید هست
عزیز من من خیلی وقته از این شرکت رفتم و اینم که میام اینجا فقط برای اطلاع رسانی هست که دوستان نوب تو چنگ این شرکت نیوفتند من 5 سال از شاتل سرویس داشتم که متاسفانه هر سال بدتر میشد تا دیگه دیدم وظع قابل تحمل نیست و رفتم جای دیگه! و حدود 19 نفر هم مشترک متاسفانه معرفی کردم که دیگه فکر نکنم کسی از اونهایی که معرفی کردم دیگه سرویس بگیرن ازشون خیلی هاشون را خبر دارم انصراف دادن!
اکثر کاربرها مشکل دارند فقط تعداد کمی هستند که با تعداد پستهای کمی که همش تعریف و تمجید تابلو هست عزیز.
اگه شما مشترک بود و جای ماها بودی خیلی بدتر از این حرف میزدی عزیز تا حالا محدود نشدی که....
قابل توجه دوستانی که تعداد پستهاشون انگشت شماره و تمام توانتون را گذاشتیید که حقیقت را کتمان کنید و همش توی تاپیک شاتل هست ما هم نگفتیم که همه مشکل دارن گفتیم اکثرا مشکل دارن همونطور که گفتیم بعضی ها شبها دانلود نمیکنن محدود میشن بعضی ها تا خرخره دانلود میکن محدود نمیشن....در ضمن توی بعضی شهرها هم چون تازه سرویس دادن و تعداد کاربران کمه سرویسهای خوبی از اب در میاد
Last edited by urcu; 05-12-2011 at 13:51.
حق با شماست دوست عزیز، من هم مثل شما توی اکثر ساعاات شبانه روز از اینترت شاتل هم برای دانلود و هم Site Browsing استفاده می کنم و در اکثر موارد به غیر از مشکل افت سرعت سراسری از سمت مخابرات، هیچ مشکلی ندارم...
نکته ای که خیلی مهمه اینه برخی دوستان انتظار دارند که مثلاً با 10 تومنی که برای یکی از سرویسهای ECO که سرویسهای اقتصادی هستند، می پردازند بصورت 24 ساعته با سرعتی چند برابر چیزی که توی قراردادشون نوشته دانلود داشته باشن...
پس فرق کسی که مثلاً 30 هزار تومن پول داده و سرویس ARTx گرفته با بقیه چیه !؟
از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش می خوری...
حالا اگه شبها که ساعات اوج مصرف هست و همه دارن دانلود می کنن بعضی وقتها سرعت میاااد پایین اون بحث دیگه ای که هر شخص منصفی میفهمه دلیلش چیه!!!
دوست من اون کسیکه حقیقت رو کتمان میکنه من نیستم... اون شما هستی که فکر می کنی با سیاه نمایی می تونی همه چیز رو زیر سوال ببری...
همه محدود شدن ، همه سرعتشون پااایینه... شما هم که نشستی صبح تا شب... در لحظه پست بدی که مبادا کسی رو حرفت حرف نزنه... اگه اینجوری بود عزیز من که این همه User نمیومدن... از شاتل سرویس بگیرن...
سرویس هر شرکتی یه سری نقاط ضعف داره، من که نمی گم سرویس شاتل بدون عیبه...
من میگم قضاوت نباید بر اساس تصورات شخصی باااشه!
نیازی نیست من نظرم رو به دیگران دیکته کنم... دیگران بهترین قاضی ما هستند دوست من
شما هم به جااای اینکه هر کسی از راه میرسه پست میده از کوره در بری، سعی کن تحمل شنیدن نظرات دیگران چه درست و چه غلط رو داشته باااشی...
بله باز هم همون قضیه تعداد پستهای انگشت شمار و اونم همه پست ها توی تاپیک شاتل
ایشون را که من قبلا دستشون را رو کردم توی این پست و از بعد از اینکه جواب منو دیدند هم دیگه انلاین نشدن
از پشتیبانان عزیز هم شهریم بودنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urcu; 05-12-2011 at 14:19.
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)