تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3577 از 4428 اولاول ... 257730773477352735673573357435753576357735783579358035813587362736774077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,761 به 35,770 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب دوستان با اموزش تکمیلی باشگاه مشتریان برگشتم!
    همانطور که میدونید باشگاه مشتریان دیگه بسته های یک روزه و یک گیگ رو فقط برای اکانتهایی در دسترس قرار داده که شماره عضویت وارد شده باشه.. و برای بقیه اکانتها این بسته ها دیگه قابل دسترس نیست....
    کافیه برای دور زدن این مسخره بازیا شماره عضویتتون رو از اکانت اصلیتون حذف کنید و وارد اکانت جدید کنید... با همون روش مسابقه میتونید بسته یک روزه و اگه از قبل اکانت ساختید 1 گیگ رو هم بگیرید!...
    الان خودم چون از قبل اکانت داشتم تا حالا 25 گیگ گرفتم... ( کد هدیه عید رو تو اکانتایی که ساخته بودم اماده داشتم

تازه میفهمم چقدر خوبه
    Last edited by hasanoooooooo; 20-08-2014 at 01:17.

2. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همانطور که میدونید باشگاه مشتریان دیگه بسته های یک روزه و یک گیگ رو فقط برای اکانتهایی در دسترس قرار داده که شماره عضویت وارد شده باشه.. و برای بقیه اکانتها این بسته ها دیگه قابل دسترس نیست....
    کافیه برای دور زدن این مسخره بازیا شماره عضویتتون رو از اکانت اصلیتون حذف کنید و وارد اکانت جدید کنید... با همون روش مسابقه میتونید بسته یک روزه و اگه از قبل اکانت ساختید 1 گیگ رو هم بگیرید!... بخورید و بیاشامید
    الان خودم چون از قبل اکانت داشتم تا حالا 25 گیگ گرفتم... ( کد هدیه عید رو تو اکانتایی که ساخته بودم اماده داشتم

تازه میفهمم چقدر خوبه
    شماره عضویت رو از اکانت اصلی حذف کنم بعد میتونم از اکانت اصلی 1 گیگ بگیرم ؟

ویرایش: الان امتحان کردم, سایت بهت اجازه نمیده شماره عضویت رو از اکانت اصلی حذف کنی. این ارور رو میده:

انجام عملیات مورد نظر مجاز نمی باشد
    Last edited by I Walk Alone; 06-08-2014 at 19:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

به نظر منم فقط خاموش روشن کن تا مسیر اوکی بیاد . کاری که چندین ساعته دارم انجام میدم . ولی اخر موفق شدم :‌p
    خب مشکل من پینگ نیست یعنی پینگ رو میشه اوکی کرد مشکل اصلی من تایم اوت های پی در پیه.
    خستم کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کافیه برای دور زدن این مسخره بازیا شماره عضویتتون رو از اکانت اصلیتون حذف کنید و وارد اکانت جدید کنید... با همون روش مسابقه میتونید بسته یک روزه و اگه از قبل اکانت ساختید 1 گیگ رو هم بگیرید!... بخورید و بیاشامید

تازه میفهمم چقدر خوبه
    چطوری حذف میکنی؟
    برای من حذف نیمشه میزنه انجام عملیات مورد نظر مجاز نمیباشد

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

تازه میفهمم چقدر خوبه
    آقا این روشاتو اینجا نگو.....
    با اینکه من خودم اوایل باور نمیکردم ولی ظاهرا جدی جدی جاسوسای پارس آفلاین به اینجا سرکشی میکنن...
    سر قضیه ی باگ نامحدود... 1 سال داشتیم حال میکردیم تا بچه ها اینجا گفتن به یه ماه نکشید جمع شد (با اینکه این کار احتمالا کلی کد نویسی می خواستش)
    این قضیه ی باشگاه رو هم تا اینجا گفتی اولش تمام بسته ها رو غیر فعال کردن بعدشم که کلا جمع شد....

7. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چطوری حذف میکنی؟
    برای من حذف نیمشه میزنه انجام عملیات مورد نظر مجاز نمیباشد
    تا همین نیم ساعت پیش جواب داد! جالبه... میکی از اون نامردای پارس انلاینی تو این تاپیکه و انگاری سریع بستتش!!!
    رفیق خودم حدودای 30 گیگ و 30 روز گرفت !! من خودم چند روز دیگه قرار دادم تمومه بخاطر همین چیزی نگرفتم.. گفتم اینجا بگم... مثل اینکه کسی رو اینجا دارن و سریع میبندن باگهارو...
    کاکو حرومه!!! این پولی که میگیری تا بیای اینجا تبلیغ کنی و باگهای شناسایی شدرو گزارش بدی حرومه... پولش مشکوکه...

عوضش هر چی گرفتم و گرفتیم ازتون حلاله.... سری قبلی 200 گیگ گرفتم ازتون. این سری 30 گیگ .. پا بده با تبر میزنم به ریشه
    Last edited by hasanoooooooo; 06-08-2014 at 19:40.

9. 5 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تا همین نیم ساعت پیش جواب داد! جالبه... میکی از اون نامردای پارس انلاینی تو این تاپیکه و انگاری سریع بستتش!!!
    رفیق خودم حدودای 30 گیگ و 30 روز گرفت !! من خودم چند روز دیگه قرار دادم تمومه بخاطر همین چیزی نگرفتم.. گفتم اینجا بگم... مثل اینکه کسی رو اینجا دارن و سریع میبندن باگهارو...
    کاکو حرومه!!! این پولی که میگیری تا بیای اینجا تبلیغ کنی و باگهای شناسایی شدرو گزارش بدی حرومه... پولش مشکوکه...

عوضش هر چی گرفتم و گرفتیم ازتون حلاله.... سری قبلی 200 گیگ گرفتم ازتون. این سری 30 گیگ .. پا بده با تبر میزنم به ریشه
    اقا دمت گرم هر چی از اینا بگیری از شیر مادر حلالتره.درسته من پارس انلاین ندارم ولی خیلی حال میکنم بچه ها اینجوری از این مفت خورا حقشون میگیرن

11. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به نظر من از این به بعد اگر کسی باگی چیزی پیدا کرد فقط اینجا بگه که مثلا یه باگ پیدا شده بعدش جزییاتشو پ.خ میزنیم ازش می پرسیم. اون طرفم فقط به پ.خ کسایی جواب بده که بیشتر از 100 تا پست دارن....(بعیده جاسوسشون 100 تا پست اینجا داده باشه یا کلاً مهمان میاد یا اینکه یه یوزر الکی و غیر فعال داره.....)

13. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا دمت گرم هر چی از اینا بگیری از شیر مادر حلالتره.درسته من پارس انلاین ندارم ولی خیلی حال میکنم بچه ها اینجوری از این مفت خورا حقشون میگیرن
    والا اینجوری نبودم... من 5 سال راهمو میرفتم.. راهش هم اگه باز میشد میگفتم گناه داره.. این ماه رمضونی سرعت 2 مگ من روزانه و شبانه زیر 40 بود... هر چی پول تلفن هر چی بیخوابی کشیدم اخر گفتم بخاطر مشکلت بهت یا 5 روز اظاف میکنیم یا 1 گیگ!!!!! بیشتر از اینم نمیدیم...
    این شد که سر جریان باشگاه سر کیسشون کردیم من و دوستم که تو همین مرکز ما هست نزدیک 200 250 گیگ با همین روش گرفتیم.. همرو هم خرج کردیم .... این سری هم 30 گیگ که زودبسته شد... من فقط جبران مشکل سرویس اینترنت خودم رو از اینا گرفتم... امیدوارم روزی برسه که به جای دزدی و حساب کردن رو جیب مردم یکمی هم به کیفیت و روزی که خدا میرسونه متمرکز بشه این شرکت...

میگید چرا دزد؟ از وقتی زیر ساخت دستور داد باید قیمتا بیاد پایین همه شرکتا همون تعرفه هارو اومد کمترشون کرد هزینشونو.... اما پارس اومد به جای اینکه ارزان کنه یک گیگ به هر سرویس اضاف کرد تا ارزان نکنه.. سیاست دزدی تو روز روشن... یاد گردنه کولی کش تو جاده فارس میفتم... از 5 روز قبل اس ام اس میده که زودی باش شارژ کن !

میاد لیتل مور رو اظاف میکنه از اونور شبانه نداره و این تعداد روز و حجم رو از اکانت اصلی کم میکنه.. من خودم یک بار لیتل مور زدم ده دقیقه بعدش شارژ کردم! هم 5 روز از اکانتم کم کرد هم 1 گیگ... هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت و گفت استفاده کردی....
    خلاصه اینکه این چیزا رو دیدیم که گرگ بارون دیده شدیم.... ها کاکو ما بچه شهریم
    Last edited by hasanoooooooo; 06-08-2014 at 19:59.

15. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

تا ظهر max rate من رو 20000 بود الان شده 17000 :|
    دارن چیکار میکنن ؟ :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •