تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3577 از 4751 اولاول ... 2577307734773527356735733574357535763577357835793580358135873627367740774577 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,761 به 35,770 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چه ربطی به بخثمون داشت ؟ شما گفتی بیخودی من از طرح دفاع کردم و طرح اشتباه بود بعد میای میگی طرح اجرا نشد ! بعدشم میگی من فرض محال میکنم ؟!
    شما فرض محال کردی و خیال کردی طرح اجرا شده و اجرای طرح اشتباه بوده. پستتون رو دوباره بخونید.
    خوشم میاد خفن ترین حالت تناقض حرفاتون رو هم میگیم باز توپ رو میندازی زمین ما و میگی شما اطلاعات ندارین !
    ای بابا
    شما درست پستو بخون
    من کی گفتم طرح اجرا نشد؟من گفتم هیچ طرحی تو ایران کامل اجرا نمی شه
    شما اون زمان اومدی گفتی:
    اگه این طرح کامل اجرا بشه و آی اس پی ها نامردی نکنن نظارت کافی باشه خیلی هم طرح خوبیه و من موافقم باهاش!
    به این فرض هایی که کردی میگن فرض محال...این از این
    ربطش به بحثمون هم این بود که شما به من گفتی نوب...منم گفتم نوب بودن یا نبودن من و شما قبلا و توی تاپیک مذکور مشخص شده
    اجرای طرح هم که یه اشتباه بزرگ بوده...چون در اصل کاری کرده که بعضی از شرکت ها از جمله پارس آنلاین و صبانت سرویس های نامحدود قبلیشونو حذف کنن و دایال آپ رو با عنوان CRA ارائه کنن
    شما از منطقه من چه خبری داری ؟!! من الان توی یک شهر کوچیک هستم و اتفاقا کوچیک بودن و ناشناخنه بودنش باعث شده هیچ کس نیاد سرویس بده نه شلوغی !
    همونطور که گفتم خوندن فروم هاا کافیه و نیازی نیست همه سرویس ها رو تست کنی + من 5 سال نهران هم بودم و آسیاتک و پیشگامان و پارس رو هم تست کردم . 3 تاشون از الان شاتل بهترن تو هر سرویسی که بگی.

شما همچین درمورد من حرف میزنی انگار من رو دقیق میشناسی !

بازم میگم با اعتماد بنفس اطلاعات و آدرس اشتباه میدین و بدلیل اعتماد بنفس بالاتون هرچی خلاف حرفتون رو بگیم قبول نمیکنید و فایده نداره.
    من گفتم که چون توی منطقه شما ISP دیگه ای نیست تمام کسایی که اینترنت پر سرعت می خوان مجبور به اشتراک از شاتل می شن و به همین دلیل ترافیک خطتتون زیاده(تا اینجاش که منطقی هست؟)
    حالا اگه یه روزی یک ISP دیگه هم خدمات ارائه بده....بعد از متعادل شدن مشتری ها بین شاتل و اون یه ISP می فهمی کدوم ISP بهتره...
    این که شاتل بهتر از بقیه ی ISP ها هست حرف من نیست...حرف متما(؟)بود...اخبارشم یه دوستی توی این بخش گذاشت...
    که توی زمینه ی پکت لاست شاتل بهترین بود...(کمترین پکت لاست)
    توی زمینه ی پشتیبانی هم که اصلا لازم به بحث نیست...
    حالا شما فقط برات شبانه مهمه....بگو شاتل شبانش کمه...آشغاله....ولی دیگه کم لطفی نکن...با اینکار ارزش پست های خودت میاد پایین برادر من...
    یه کمی هم با صبر بیشتر پست هارو بخون تا برات سوئ تفاهم پیش نیاد...
    حالا خودت در مورد 2 تا پست آخرت قضاوت کن...به هر حال فکر می کنم بحث ما داره از مبحث اصلی خارج می شه و از اونجایی که مدیریت تازه بهم اخطار داده و می ترسم ترجیح می دم بحثو ادامه ندم...شما هم می تونی فرض کنی که کم اوردم و ...
    اینم یه ss از سرعت دانلود و downstreamم با آرت 3:

انشالله فردا با office 2mbps هم لینک میزارم

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا خودت در مورد 2 تا پست آخرت قضاوت کن...به هر حال فکر می کنم بحث ما داره از مبحث اصلی خارج می شه و از اونجایی که مدیریت تازه بهم اخطار داده و می ترسم ترجیح می دم بحثو ادامه ندم...شما هم می تونی فرض کنی که کم اوردم و ...
    منم علاقه ای به ادامه بحث ندارم چون فایده نداره + عمرا کسایی که اعتماد بنفس کاذب دارن حس کم آوردن نمی کنن و من هم فکر نمی کنم 500 تا پست دیگه بحث کنیم شما با این روش بحث احساس کم آوردن بکنی.

پ ن : با SS دانلودمنیجر و دان استریم سرعت رو نشون نمیدن. از اونجایی که شما نوب نیستین دیگه نمیگم چرا !
    Last edited by mhv_kntu; 05-12-2011 at 03:53.

3. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

کسی میتونه بگه چطور می تونم دان استریم خودم و نویز خط رو ببینم؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی میتونه بگه چطور می تونم دان استریم خودم و نویز خط رو ببینم؟
    باید وارد کنسول مودمت بشی.
    همونجایی که مودم رو کانفیگ می کنن و پروفیل کانفیگتون رو نشون میده.
    معمولا با آدرس 192.168.1.1
    میتونی وارد شی و یوزر پس هم Admin هست.
    پروفیل داخل مودم هم که بسته به نوع مودم فرق داره.
    اگه TP-link داری گه همون صفحه اول نوشته.

6. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اجرای طرح هم که یه اشتباه بزرگ بوده...چون در اصل کاری کرده که بعضی از شرکت ها از جمله پارس آنلاین و صبانت سرویس های نامحدود قبلیشونو حذف کنن و دایال آپ رو با عنوان CRA ارائه کنن
    سلام مجدد دوست من.
    دقیقا میشه بگید بعنوان چه کسی اجرای این طرح رو یک اشتباه بزرگ میدونید؟! بد نیست اینقدر با صراحت در یه همچین مواردی اظهار نظر نکنیم...
    تصویب (و بعدش اجرای) این طرح، حداقلش این بود که من و شمای کاربر فهمیدیم چقدر داره از طرف شرکتها کم فروشی انجام میشه و با این هزینه ای که پرداخت میکنیم باید چه اینترنتی بگیریم، و الان داریم چه اینترنتی میگیریم!!!
    دوستان فکر میکنم همه در این مورد که داره شدیدا کمفروشی میشه از جانب شرکتهای ارایه دهنده اینترنت متفق القولیم و حتی یک نفر هم ندیدم که بگه کم فروشی نمیشه (البته دوستانی بودند که ظاهرا بخاطر اطلاعات کم از سرویسشون راضی بودند و اطلاع نداشتند که سرویس با اون قیمت چطور باید باشه(که نیست))، فقط سر مقدارش بحثه و اینکه شرکت A خیلی کم فروشی میکنه و شرکت B خیلی خیلی کم فروشی میکنه، پس شرکت A بهتر از شرکت B هست.
    فقط میخواستم خواهش کنم تاپیک رو با مطالب حاشیه ای پر نکنیم ...
    با تشکر...

8. این کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

7

سلام
    خیلی عالیه. شما هم با ادب و احترام جواب بدید.
    در قوانین انجمن گفته نشده که تاپیک ها متعلق به یک عده هستن و بقیه ( هر کس که باشن) حق اظهار نظر ندارن. ما هم که به خودمون شک نداریم درباره سرویس های مشکل دار. پس نگرانی هم نیست . خیی راحت اشکالات سرویس اینجا به بقیه اطلاع داده میشه. کسی هم دلش میخواد بیاد طرف داری کنه. ملت کور نیستن و شعور هم دارن ( مگه اینکه شک داشته باشید شما) خودشون میخونن, انتخاب میکنن و تصمیم میگیرن که از شاتل ( یا هر سرویس دهنده دیگه ای) سرویس بگیرن یا نه.

این ارائه نظر نبود. این چارچوب فعالیت تاپیک های پی سی ورده.
    سلام دوستااان...

من با بابک عزیز موافقم... ما عادتمون اینه که وقتی از یه چیزی راضی نیستیم تمامی جنبه های اونو ببریم زیر سوأل... اگه یکی حرفی بزنه که ما خوشمون نیاااد سریع بهش انگ می زنیم...

به نظر من بد نیست که آدم یک کمی هم منصف باااشه...

چون بعضی از آقایون از سرویسشون اون هم توی 3 - 4 ساعت رایگان شبانه که طبیعتاً ترافیک همه جا میره بالا راضی نیستند یا برخی موارد که از سمت مخابرات مشکلی پیش میاااد، فقط این مشکل توی شاتله !!؟!؟!؟!؟ واقعاً جاالبه...

پس یه ISP سرویسش مضخرفه ، چون فلان ISP مشترکینشون رو به جای 128 با 2 مگ آپ میکنه ، این شد واسه مااا ملاک خوووب بودن...

انصاف هم خوب چیزیه واالا... بعضی از دوستان فقط نیمه خااالی رو می بینن و فقط کافیه یکی بااشه که مشکلی نداشته باااشه تا بهش انگ بزنن... :(

یعنی چون برخی از

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

14

سلام دوست من.
    بهتون پیشنهاد میکنم که قبل از نظر دادن در این موارد تشریف ببرید و شرایطی که باید سرویس ارایه شده از جانب شرکت محتر شاتل داشته باشه رو نگاهی بیاندازید که هی تشریف نیارید و نظر اشتباه بدید!!!
    و اما این قانون FairUserPolicy که شما میفرمایید، اعمال این قانون بعضا برخلاف مصوبه سازمان انجام میشه(سرعت به کمتر از یک دهم میرسه که این دیگه ابدا قابل قبول نیست). حالا من دقیقا منظور شما رو متوجه نمیشم که میفرمایید حق بقیه ضایع میشه!!!!! بیشتر توضیح میدید دوست من؟!
    سلام

تا اونجایی که می دونم این قانون فقط مربوط به سرویسهای ART هستش و مختص شاتل هم نیست... پارس آنلاین ، ایرانسل و مبین نت همچین قانونی دارن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه شما می دونستی از ساعت 1 هست چرا گفتی 3؟
    سرعت من قبلا از 1 تا صبح تغییر چندانی نمی کردن الان هم همینطوره.
    مال قدیم شما شاید اینطور بوده ولی برای من حالت فعلیم خیلی بهتر شده(اشالله فردا که رفتم اصفهان یه عکس میگیرم ببینی)
    خلاصه من از شاتل راضیم...
    خداییش برای کسی که دانلود شبانه زیاد نخواد بهترینه...
    بنده لزومی نداره به جناب عالی حالی کنم که میدونستم ساعت رایگان شبانه شاتل از ساعت 1 بامداد شروع میشه اما فقط می خواستم بهتون بگم که متاسفانه افرادی هستند که خوب سفسطه می کنند هر چی میگی باز حرف خودشون را می زنند،قبلاً هم گفتم خیلی سخته آدمی که خودش را به خواب زده بیدار کنی!شما هم ایرادی نداره اصلاً شاتل بهترین سرویس دهنده دنیا است!انشاا... به شما و فک و فامیلتان هم بهترین سرویس را بدهد!انشاا... اصلا شما با مدیرعاملش عکس یادگاری بگیری که این قدر از خدماتشون تعریف می کنی وبه خاطر شما که میخواهی در ساعات رایگان شبانه وبگردی STABLE داشته باشی وشکایت کردی و اونا هم این طرح محدود سازی را پیاده کردند اصلاً کلی سرعت شما را ببرند بالا که بیایی تعریفشون را بکنی،ما که بخیل نیستیم! اما آگاه باش 90% بچه هایی که از این وضعیت محدودسازی شبانه در این تاپیک شاکی هستند خیلی بیشتر از شما از زیر وبم اینترنت و سرویس دهنده هاشون آگاهی دارند،این سیاست کثیف را فقط شاتل به اجرا گذاشته است ودیری نخواهد پایید که مشترکینی امثال شما در این شرکت باقی خواهند بود و سراشیبی سقوط در انتظار این شرکت است!چون همیشه حق با مشتری است که سرویسش را انتخاب کند،البته من نمیگم بقیه سرویس دهنده ها گل وبلبل هستند اما حداقل این رویه های کثیف محدود سازی را ندارند،امیدوارم همیشه شاتل واسه شما خوب باشه و به پای هم پیر بشید!

12. این کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

2

ممنون داداش پست زیبایی بود.
    کاملا باهات موافقم.
    اینجا هر کی یکم تعریف کنه میگن کارمنده شاتلی.
    کاملاً موافقم...

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

تا اونجایی که می دونم این قانون فقط مربوط به سرویسهای ART هستش و مختص شاتل هم نیست... پارس آنلاین ، ایرانسل و مبین نت همچین قانونی دارن...
    سلام دوست من.
    وقتی من زیاد از شبانه ی رایگان شاتل استفاده کردم (سرویسم اکو بود) مشمول این قانون شدم!
    مبین نت و ایرانسل رو اگر در نظر نگیریم (سرویسهاشون وایمکس هست نه ADSL) ولی باید دید شرکت پارس آنلاین چطور این قانونش رو اعمال میکنه. در هر حال اگر سرعت سرویس به کمتر از یک دهم برسه میشه بطور حتم گفت که سرویس با بیش از ده نفر به اشتراک گذاشته شده و این یعنی خلاف مصوبه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •