تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3577 از 3745 اولاول ... 25773077347735273567357335743575357635773578357935803581358736273677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,761 به 35,770 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان مشکل که فقط فین شکن نیست!
    من حساب کردم نه تنها آسیاتک بلکه بقیه isp های دیگر گران فروشی میکنند
    سرویس غیر حجمی منصفانه باید حذف بشه چون هر چی دانلود میکنیم چه داخلی چه خارجی دو برابر حساب میکنند!
    کاری که باید انجام بشه اینه که تمامی سرویس ها و سرویس دانلود رایگان شبانه ( 2-8 ) جایگزین سرویس های فعلی بشه
    ضمنا
    میزان حجم اولیه سرویس ها باید توسط خود کاربران انجام گیرد
    بحث فیلتر شکن ها و مصرف اونها جداست ولی من تاحالا حجم دزدی آنچنانی از آسیاتک ندیدم شما داخلی و خارجی رو بیخیال شو هر حجمی که آسیاتک میزنه نصفش کن ببین درست هست یا نه و برخلاف شما این طرح غیر حجمی رو بهتر از طرح شبانه قبلی میدونم سرویس 16 مگ رو اگه حساب کنیم شما میتونید از 5 ترا و 1 ترا تا همین 400 گیگ اسیاتک رو داشته باشین که به نظرم نیاز 95 درصد افراد رو پوشش میده. اگه خط شما کشش نداره یا مشترک کم مصرف هستین میتونین برین سراغ TD ایرانسل ماهی 4 گیگ 16 تومن!
    من بعد از این طرح به نسبت قبل خیلی کم به پنل آسیاتک سر میزنم و اصلا دغدغه حجم ندارم و تمام دانلودهام رو توی روز انجام میدم!

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

از دیشب گند کاری مجددشون شروع کردن
    با هر فیل شکن باید ده بار کانکت بزنی شاید یه بار وصل شد
    از من کار میکنه شما چند تا چیز باید مد نظرت باشه:
    1- وی پـی ان/ پروکـسی هایی ک محبوبن مثل سایفون اینها عمدتا بسته میشه (با هزینه خیلی زیاد و سنگین واسه دولت ایران) چون ک محبوبن میدونن ک ایپی های سایفون چیاس و بلاکش میکنن پس اینکه شما وی پی ان یا ------ یا ف شکنت کار نمیکنه به احتمال زیاد به خاطر اینکه محبوبه البته من نمیدونم چی استفاده میکنی. این ممکنه باعث بروز مشکل واسه خودشون هم بشه چرا؟ چون خیلی از این وی پی ان ها از سرویس های شرکتای ک خدمات وی پی اس وی دی اس ارائه میکنن استفاده میکنن و بلاک کردن اینها باعث میشه اگه شرکتی تو ایران یا یه مرکز دولتی از خدمات اون شرکت استفاده کنه به طبعش سرویسای شرکت ایرانی هم دچار مشکل میشه.
    2- اگه از پروکـسی استفاده میکنی(مثل سایفون)امنیتش خیلی کمتره و همینطور بلاک کردنش هم ساده تر پس سعی کن از وی پـی ان استفاده کنی فرق داره این دو تابا هم
    3 VPN-over-DN(کاری ک خودم میکنم) شناساییس سخت تره. (باید وی پی انی ک استفاده میکنی این قابلیت رو ساپورت کنه / عموما وی پ ان ها از پورت 80 و 443 استفاده میکنن)چرا پورت 80 و 443 نه؟ به خاطر اینکه ای اس پی ها عموما(ن همشون)د deep packet inspection روی 443 و 80 دارن ولی نه روی پورت 53 پس اگه شما اینکارو بکنی به احتمال زیاد باعث میشه شما کانکشن وی پ انت مخفی بمونه و متوجه نشن داری از وی پ ان استفاده میکنی.پس بلاک هم نمیشه.ب خاطر اینکه پورت 53 مخصوص دی ان اسه کاری بهش ندارن(عموما) زیاد ای اس پی ها چون اطلاعات چندان خاصی ازش رد بد نمیشه.اما این مشکلم داره ک اگه بفهمن بعد تازه شک میکنن میگن مگه چ کار میکنه ک داره قایم میکنه استفاده از و پی ان رو!
    4-جایگزین میتونی از مرورگر اپرا استفاده کنی پروکـسی داره داخلش سرعتشم خیلی خوبه ولیکن ک حریم شخصی ای نداره.
    5 پول بدی یه وی پ ان خوب بخری ک سروراش زیاده مثلا نورد وی پی ان.
    Last edited by sunshineboy; 16-05-2018 at 20:24.

3. 5 کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این هزینه 7 هزار تومنی موقع جمع آوری صیغه جدیده؟! تمدید نکنی بذاری خودشون جمع آوری کنن چی میشه اونوقت؟

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این هزینه 7 هزار تومنی موقع جمع آوری صیغه جدیده؟! تمدید نکنی بذاری خودشون جمع آوری کنن چی میشه اونوقت؟
    همیشه همین بوده
    5 هزار تومان هزینه نصب مخابرات
    7 هزار تومان هزینه تخلیه مخابرات

در زمان ثبت نام 12 تومان که بابت نصب و تخلیه میگیرن همینه
    ولی خب حالا با شرایطی اگه اول نگیرن و یا ... آخرش باید پرداخت کنید !

مدید نکنی بذاری خودشون جمع آوری کنن چی میشه اونوقت؟
    سوال جالبی بود
    نمیدونم !

6. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همیشه همین بوده
    5 هزار تومان هزینه نصب مخابرات
    7 هزار تومان هزینه تخلیه مخابرات

در زمان ثبت نام 12 تومان که بابت نصب و تخلیه میگیرن همینه
    ولی خب حالا با شرایطی اگه اول نگیرن و یا ... آخرش باید پرداخت کنید !

سوال جالبی بود
    نمیدونم !
    عجیبه! من تو این هشت سال روی 6 تا خط آسیاتک گرفتم و همشونم به علت جابجایی درخواست جمع آوری دادم. اولین باره همچین چیزی میبینم. همشونم فقط همون 5 تومن رو اول کار داده بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اسیاتک داغونه.من سرعت 8مگ گرفتم سرعتم از 450 بالاتر نمیرفت در صورتی که قبلا شاتل داشتم دقیق سرعت رو 1 مگ بود هرچی هم زنگ میزدم میگفتن خطت مشکل داره نویز داره شانسی زنگ زدم دفتر مرکزی بپرسم نویز میتونه اینقد سرعت رو کم کنه شمارمو که گرفت گفت سرعتت روی 4 مگ تنظیم شده نه 8 مگ.بخاطر همین کارشون برمیگردم شاتل.چند سال داشتم فک کردم این بهتره االان میبینم شاتل خیلی بهتر بود تو شهر ما.هم خدمات هم رفتار و برخورد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

این عادت آسیاتکه, سرعت نصف میکنن به بهانه های مختلف
    معمولا با 20 دقیقه بحث با 1544 موقتی درست میشه تا دفعه بعد...

داره خودمونی میشه admin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

سلام دوستان از موقع بروز شدن سایتشون حجم خوری شون زیاد تر شده ایا برای شما همینه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بازم آلمان نزد پسرم هستم, نمیدونم چطوری شده از سفر پارسالم تا کنون سرعت dsl اینجا از 22mbs به 50mbs افزایش پیدا کرد
    فکر میکردم حداکثر سرعت dsl حول حوش 22mbs هست
    چی بگم, telegram کار میکنه, Amazon Prime, Netflix بدونه قندشکن

12. 4 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بازم آلمان نزد پسرم هستم, نمیدونم چطوری شده از سفر پارسالم تا کنون سرعت dsl اینجا از 22mbs به 50mbs افزایش پیدا کرد
    فکر میکردم حداکثر سرعت dsl حول حوش 22mbs هست
    چی بگم, telegram کار میکنه, Amazon Prime, Netflix بدونه قندشکن
    این باید VDSL2 یا فیبر باشه adsl2+ توی آخرین سرعت و کیفیت 24مگ دان و 3 مگ آپ داره!

- - - Updated - - -

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •