یگان مربوط به دوره ضرورت یا یگان مربوط به دوره احتیاط؟؟
یگان مربوط به دوره ضرورت یا یگان مربوط به دوره احتیاط؟؟
والا در اين حد سردر نميارم ميتوني از نظام وظيفه يا بنياد شهيد شهرتون بپرسي
سلام دوستان قانون جدید واسه متاهل ها کسری نداره؟
با تشکر
این قانون تصویب بشه در حین خدمتم میشه استفاده کرد و معاف شد؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام خدمت دوستان من راهور تهران بزرگ خدمت میکردم الان یک ماهه تسویه کردم ولی کارتم نیامده دوستام همه 10 روزه کارتشون رو گرفتن ایا عادی هست این مدت یا باید پیگیری بشه؟
شما تا یکسال میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید و برای اینکه اجازه بدن دکترا بخونید باید تو اون یکسال دفترچه اعزام رو بفرستید تا غیبت نخوررید و بعد میتونید کنکور بدین و در صورت قبولی دوباره از معافیت تحصیلی استفاده کنید
شما اگه قبلا دوره آموزشی رو تکمیل کرده باشی دیگه نیازی به انجام دوباره اون ندارید و همون روز اول معرفیتون می کنن به یگاتن و فقط استحقاقی رو میگیرید
در مورد ارگان هم شما تو همون ارگان و در همون شهرستان خدمت میکنید و مقرر ممکنه فرق کنه مثلا اگه قبلا راهور 15 تهران خدمت میکردی بازم راهور تهران هستی ولی منطقه ممکنه عوض بشه و مثلا بری منطقه 8 یا همینطور برای کلانتری ها در مورد ارتش و سپاه اطلاعی ندارم
فکر کنم اگر امتیازتون رو تبدیل به کسری نکرده باشید میشه. خودم الان همین شرایط رو دارم و البته کسریام رو هنوز جمع نکردم. شورای نگهبان تصویب کرد به امید خدا میرم دنبال معافی
اگر هم تبدیل به کسری کردین که باید برین دنبالش ببینین راهی داره یا نه
سلام
این قانون جدید از کی اجرا میشه حدودا کسی میدونه؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
قوانين جديدو كجا نوشتن
پدر يكى از دوستان چهار ماه خدمت در زمان جنگ رفته
سه ماه هم داوطلبانه در خط مقدم شركت كرده بعد بخاطر بمب شيميايى چشمش اسيب ديده اما به دلايل شخصى تا الان هيچكارى براى گرفتن جانبازى نكرده
الان ميتونه واسه چشمش جانبازى بگيره كه تك پسرش معاف بشه ؟
بعد از سى سال حالا اگه ميتونه جانبازى بگيره كه بگين تا به دوستم خبر بدم !
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)