تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3576 از 4751 اولاول ... 2576307634763526356635723573357435753576357735783579358035863626367640764576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,751 به 35,760 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

چرا نامردی می کنین خدایی؟
    محدودیت آرت 1 18 گیگ در ماهه
    هم خودم داشتم هم چند نفر دیگه توی این تاپیک گفتن...
    6-7 گیگ؟نکنین اینکارا رو زشته
    downrate هم روی 512 بسته می شه که تا 64 تا میره.احتمالا سرور هایی که ازشون دانلود می کنی به درد نخور بودن
    کلا سرویس های ART عالین...
    به دوستان دانلودر توصیه می کنم تجربه کنن تا بفهمند چی میگم
    دوست گرامی شما بهتره این تعریفت از سرویس های مثلا نامحدود Art رو همگانی ندونی، من خودم یک ساله سرویس Art3 دارم و به جز چند ماه اول که سرعت دانلودم حدود 64 بود و بعد اومد روی 28 تا 32 و از جاش تکون هم نخورد، به هیچ وجه هم از حد مجاز دانلودم تجاوز نکردم!
    به دوستان توصیه میکنم اگر اهل دانلود و بازی آنلاین هستند اصلا سمت شاتل نیان، شدیدا تو این زمینه ضعیفه!
    حیف که من هم مجبورم، وگرنه میرفتم یه ISP دیگه!

2. این کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

سلام
    (((دوستان توی پرانتز میگم و وارد بحث شما نمیشوم فقط این نکته رو بگم که:
    سرویسهای شاتل چه اکو و چه آرت اگر پارسال یا قبل ترش از یه حد اقل استانداردی برخوردار بودند اما الان اصلا اینجوری نیست
    همه چیز شده فقط پول مشترک و سرویسدهی فقط پولی (حجم خریدن) اون سرویس آرتش هم که محدودیتش رو همه میدونند پس
    بهتره فقط در مورد حالا و ماههای اخیر بحث بشه چون شاتل قبلی دیگه مرده و ازش چیزی جز خاطرش نمونده، حالا فقط پوله که حرف اول رو میزنه و فقط خریدن گیگ یا سرویسهای اختصاصی ،مشترک حرفه ای بیچارس
    این نظر منه و هر کس هم میتونه مخالفش باشه ولی نظر من به هیچ وجه عوض نمیشه.)))

4. 9 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

کلا فرمول سرویس های آرت اینه:
    ART1 و َART2
    downstream روی(تقریبا ) 512کیلوبیت ست شده.محدودیت دانلودش هم 18 و 26 گیگه
    ART3
    روی 850
    آرت 3 به بالا هم تاحالا نگرفتم
    شرمنده ها، چون گفتین ضایع کنیمتون این عکس هارو از سرویسم براتون میذارم:

Last edited by godsmak; 04-12-2011 at 22:55.

6. 2 کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ترافیکی که سرویس های ART قدیم در زمان شبانه ایجاد می کردن روی تمام سرویس ها تاثیر میذاشت...
    من خودم آفیس داشتمو دارم

ای داد بیداد...دیدی لو رفتیم؟شاتل به من پول داد که جوادی عزیز رو ترور کنم بعد هم بیام سراغ شکایت شما....یه چیزایی آدم می شنوه ها....

آخه عمو جان شکایته که داد میزنه به نتیجه نمیرسه...شما اگه اونروزی که رفتی قرارداد رو امضا کنی خونده بودیش الان مثل من کف پای مدیر شاتلو می بوسیدی که با وجود اون قرارداد ترکمنچای همچین امکاناتی بهت می ده
    تنها دلیلی که من این پستا رو میزارم هم راهنمایی افرادی هست که دنبال بهترین ISP می گردن.چون دیدم که بعضی از کاربران با دادن اطلاعات غلط در پست هاتون هدفتون راهنمایی افراد نیست بلکه دشمنی با شاتله...
    چرا شما صحبت از قدیم میکنی؟ قدیم شاتل بهترین isp بود ولی الان برعکس شده!
    من حرفی که میزنم الکی نمیزنم که دوستم تا دیروز سرویس اکو داشت دیروز افیس گرفته بود دیگه شبها محدودیت سرعت نداره!
    شما چیکار داری به نتیجه میرسه یا نمیرسه ! چرا توی دل ملت را خالی میکنه اینجا بچه ها خودشون شعور و عقل دارن میدون چی به چیه...

8. 5 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

[QUOTE=BursT;6677486]چه جالب!به حق چیزای نشنیده
    تا حالا فکر می کردم شبانه ی شاتل از ساعت 1 شروع می شه!
    استفاده ی من هم از اینترنت در تابستان برای Raid ها بود که خوب ترین Raid ها بعد از 2-3 شب شروع می شه(به دلیل اختلاف زمانی ایران و اروپا)

شما عکس مصرف رایگان شبانه در این دوره ت رو بزار
    QUOTE=arming900;6676422]

دوست گرامی من خودم 3 سال است مشترک شاتل هستم و خیلی بهتر از شما اطلاع دارم که ساعت شبانه شاتل از 1 بامداد شروع میشه!البته 1 بامداد اسمش است و رسما سرعت مناسبش واسه شماها که اینترنت stable برای شبانه رایگان و وبگردی رایگان(نه دانلود) خواستارین! وبه شاتل شکایت می کنید که ما اینترنت stable می خواهیم ،میشه گفت ساعت 3 سرعتش به حد مناسب میرسه که البته مال قدیمها بود،الان با این محدویتها همه ساعت شبانه افنضاح است! واین را هم مطمئن باش که هر وقت از محدودیت سرعت در بیام به شاتل رحم نمی کنم حتی اگر یک شب هم سرعت خوب داشته باشم دانلود میکنم حسابی چرا که میدونم حتی اگر 100 مگابایت هم دانلود کنی در عرض چندشب باز محدود میشی

به قول احمد شاملو "سخت ترین کار بیدار کردن شخصی است که خود را به خواب زده است!"-

10. 4 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان کسی که یک بار گناه میکنه خدای ناکرده به دهنش مزه کرد تا اخرش میره الان هم شاتل پول ملت به دهنش مزه کرده و تا خر خره میخواد بخوره اگر دانلود نمیکنید و فقط وب کردی و چت میکنید توی شاتل بمونید اگر دانلودر هستید از شاتل بیادید بیرون
    نمونش خودم با اولین محدودیت از شاتل رفتم چرا چون دیگه خسته شدم از بس که سرعت رو پایین بسته بودند تازه توی شب کیفیت سرویس ها رو میارن پایین تا مودم قطع بشه
    یادم میاد 27 ماه پیش طرف برای نصب سرویس اینترنت یکی از فروشگاهی که اتفلقی اونجا بودم اومد از فرصت استفاده کردم و ازش سوال کردم که چرا از ساعت 1 الی 3 سرویس اینرنت رو میکنید 64 کیلوبایت میگه این حق شاتل است گفتم چرا مگیه برو از مرکز مخابراتیتون بپرس
    دقت کنید دو جواب بی معنی یعنی که این شرکت حساب و کتاب نداره من زمانی که شاتل بودم با 128 شبی 400 مگ دانلود میکردم تا سرویس رو بردم بالا شبش فقط 600 مگ دانلود کردم محدود شدم سوال کردم چرا جوابشون این بود
    هر سرویسی تا یک حجمی میتونه دانلود کنه بهش گفتم چه قدر جواب نداد و گفت نمیتونم بگم

12. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست گرامی شما بهتره این تعریفت از سرویس های مثلا نامحدود Art رو همگانی ندونی، من خودم یک ساله سرویس Art3 دارم و به جز چند ماه اول که سرعت دانلودم حدود 64 بود و بعد اومد روی 28 تا 32 و از جاش تکون هم نخورد، به هیچ وجه هم از حد مجاز دانلودم تجاوز نکردم!
    به دوستان توصیه میکنم اگر اهل دانلود و بازی آنلاین هستند اصلا سمت شاتل نیان، شدیدا تو این زمینه ضعیفه!
    حیف که من هم مجبورم، وگرنه میرفتم یه ISP دیگه!
    خوب عزیز من خود شما هم حرف منو زدی که!
    در حالت نرمال دانلود رو اوناس که من گفتم مگه اینکه مرکز مخابراتتون شلوغ باشه(البته برای من نزدیکای 100ه ولی ART1 و ART2 نزدیک 64 بود!)
    اینا هم حرف من تنها نیست
    من خودم توی کاشان آرت دارم اینطوریه
    پسر خالم توی اصفهان آرت1 داره 64 دانلودشه
    چندتا از دوستان هم داشتن و همین آمار منو می دادن(یادمه یکیشون میگفت دوستش کافی نت داره اینجوری بوده)

شما ها بقیه ی ISP هارو تجربه نکردین...برای همین به حرف من نرسیدین....یه سر بزنید به بقیه ی تاپیک ها می بینید چه خبره....
    چرا شما صحبت از قدیم میکنی؟ قدیم شاتل بهترین isp بود ولی الان برعکس شده!
    من حرفی که میزنم الکی نمیزنم که دوستم تا دیروز سرویس اکو داشت دیروز افیس گرفته بود دیگه شبها محدودیت سرعت نداره!
    شما چیکار داری به نتیجه میرسه یا نمیرسه ! چرا توی دل ملت را خالی میکنه اینجا بچه ها خودشون شعور و عقل دارن میدون چی به چیه...
    بابا جان شما درست متوجه نشدی!
    من کی گفتم محدودیت دانلود دارم؟
    گفتم قبلا دانلود مشترکین روی سرویس من در اصفهان(که آفیس بودو هست)تاثیر میذاشت...ساعت 1 دانلودش میومد روی 50-60...هیچی هم نمی تونستم بگم!
    الان بعد از این قضیه سرعتم در کمترین حالت میاد روی 100-120
    شما چی کار داری که من چی میگم؟ملت عقلو شعور دارن می فهمن که حق با منه یا شما؟
    من میگم شکایت نکنین چون وقتتون تلف می شه آخرشم شاتل میگه طبق قرارداد تا 1/10 سرعت می تونه سرعتت بیاد....احتمالا بعدشم به خاطر اینکه گوش طرفو بپیچونه میزنه روزانشم محدود می کنه
    دوست گرامی من خودم 3 سال است مشترک شاتل هستم و خیلی بهتر از شما اطلاع دارم که ساعت شبانه شاتل از 1 بامداد شروع میشه!البته 1 بامداد اسمش است و رسما سرعت مناسبش واسه شماها که اینترنت stable برای شبانه رایگان و وبگردی رایگان(نه دانلود) خواستارین! وبه شاتل شکایت می کنید که ما اینترنت stable می خواهیم ،میشه گفت ساعت 3 سرعتش به حد مناسب میرسه که البته مال قدیمها بود،الان با این محدویتها همه ساعت شبانه افنضاح است! واین را هم مطمئن باش که هر وقت از محدودیت سرعت در بیام به شاتل رحم نمی کنم حتی اگر یک شب هم سرعت خوب داشته باشم دانلود میکنم حسابی چرا که میدونم حتی اگر 100 مگابایت هم دانلود کنی در عرض چندشب باز محدود میشی
    اگه شما می دونستی از ساعت 1 هست چرا گفتی 3؟
    سرعت من قبلا از 1 تا صبح تغییر چندانی نمی کردن الان هم همینطوره.
    مال قدیم شما شاید اینطور بوده ولی برای من حالت فعلیم خیلی بهتر شده(اشالله فردا که رفتم اصفهان یه عکس میگیرم ببینی)
    خلاصه من از شاتل راضیم...
    خداییش برای کسی که دانلود شبانه زیاد نخواد بهترینه...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عزیز من...کدوم طرحی تو ایران کامل اجرا می شه که این یکی اجرا بشه؟
    شما 4 تا فرض محال می کنی بعدش هم ازش نتیجه میگیری...به همین دلیله که نتیجه گیری هات اینجوری می شه
    چه ربطی به بخثمون داشت ؟ شما گفتی بیخودی من از طرح دفاع کردم و طرح اشتباه بود بعد میای میگی طرح اجرا نشد ! بعدشم میگی من فرض محال میکنم ؟!
    شما فرض محال کردی و خیال کردی طرح اجرا شده و اجرای طرح اشتباه بوده. پستتون رو دوباره بخونید.
    خوشم میاد خفن ترین حالت تناقض حرفاتون رو هم میگیم باز توپ رو میندازی زمین ما و میگی شما اطلاعات ندارین !

15. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب عزیز من...
    وقتی تو منطقه شما ISP دیگه ای نیست و مطمئنا ترافیک منطقتون زیاده. رو چه حسابی ISP های دیگه که توی مناطق دیگه هستن و ترافیکشون کمه رو با شاتل خودت مقایسه می کنی؟
    من فهمیدم مشکل شما چیه....شما بقیه ی ISP هارو ندیدی برای همین به شاتل میگی مذخرف...حالا بعدا که چند ISP دیگه اومدن توی منطقتون و مشتری بینشون تقسیم شد متوجه می شی که شاتل نسبت به بقیه ی ISP ها چه قدر بهتره
    شما از منطقه من چه خبری داری ؟!! من الان توی یک شهر کوچیک هستم و اتفاقا کوچیک بودن و ناشناخنه بودنش باعث شده هیچ کس نیاد سرویس بده نه شلوغی !
    همونطور که گفتم خوندن فروم هاا کافیه و نیازی نیست همه سرویس ها رو تست کنی + من 5 سال نهران هم بودم و آسیاتک و پیشگامان و پارس رو هم تست کردم . 3 تاشون از الان شاتل بهترن تو هر سرویسی که بگی.

شما همچین درمورد من حرف میزنی انگار من رو دقیق میشناسی !

بازم میگم با اعتماد بنفس اطلاعات و آدرس اشتباه میدین و بدلیل اعتماد بنفس بالاتون هرچی خلاف حرفتون رو بگیم قبول نمیکنید و فایده نداره.

17. 4 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا به فنا رفت مجددا؟
    عجبا...محدود هم نیستم،ولی دوباره داغون شده سرویس.هیچی بالا نمیاد

19. 2 کاربر از eefe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •