تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3575 از 4751 اولاول ... 2575307534753525356535713572357335743575357635773578357935853625367540754575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,741 به 35,750 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عزیز من کسانی که دانلودر هستن حق بقیه ی افرادی که دانلود زیادی ندارن و فقط می خوان در ساعات شبانه از اینترنت استفاده کنن رو می خورن
    این محدودیتی که شاتل اعمال کرده هم در پی اعتراض کاربرانی مثله منه که از Stable نبودن اینترنت شبانه به دلیل ترافیک بالا شکایت داشتن
    سلام دوست من.
    بهتون پیشنهاد میکنم که قبل از نظر دادن در این موارد تشریف ببرید و شرایطی که باید سرویس ارایه شده از جانب شرکت محتر شاتل داشته باشه رو نگاهی بیاندازید که هی تشریف نیارید و نظر اشتباه بدید!!!
    و اما این قانون FairUserPolicy که شما میفرمایید، اعمال این قانون بعضا برخلاف مصوبه سازمان انجام میشه(سرعت به کمتر از یک دهم میرسه که این دیگه ابدا قابل قبول نیست). حالا من دقیقا منظور شما رو متوجه نمیشم که میفرمایید حق بقیه ضایع میشه!!!!! بیشتر توضیح میدید دوست من؟!

2. 5 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا یک راهنمایی کوچک کنید من امروز خدا را شکر روز آخر شاتلم بود حجم ترافیک را تمام کردم حالا برایم آمده 200 مگ رایگان ترافیک (در ادامه ذکر کرده به هر نفر در دوره اش یکبار تخصیص داده می شود ) داستان این دیگه چیه

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

آقا یک راهنمایی کوچک کنید من امروز خدا را شکر روز آخر شاتلم بود حجم ترافیک را تمام کردم حالا برایم آمده 200 مگ رایگان ترافیک (در ادامه ذکر کرده به هر نفر در دوره اش یکبار تخصیص داده می شود ) داستان این دیگه چیه
    برو استفاده کن چیز خاصی نیست برای اینه که بتونی پولشون رو بدی و تمدید کنی. یعنی رایگانه
    شما برو بترکونش 200 مگ که چیزی نیست زود تموم میشه

5. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بیش از 10 روزه سرعت شبانم اومده رو 5
    شاتل خراب کرده بدجور خراب کرده

7. 3 کاربر از black_19_night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته خیلی کم پیش میاد کسی 3 صبح بخواهد وب گردی کند،مگر اینکه در طول روز نخواهد ترافیک واسه وب گردی هدر بدهدو روز بعدش هم تا عصر خواب باشه و کاری نداشته باشه وبعد بیاید شب که رایگانه استفاده کند،چون اصولاً 90% افراد از ساعات رایگان شبانه برای دانلود استفاده می کنند،خوشحالم از اینکه بالاخره یک نفر هم پیدا شد که به شاتل گفته من سرعت پایدار واسه وب گردی شبانه وبامدادی وسحرگاهی می خواهم و چه قدر شاتل به نظرات شما ارزش گذاشته وبقیه را فرستاده داخل لیست سیاه تا وب گردها سرعت پایدار بامدادی و سحرگاهی را تجربه کنند!آفرین بر شاتل حرف گوش کن!
    چه جالب!به حق چیزای نشنیده
    تا حالا فکر می کردم شبانه ی شاتل از ساعت 1 شروع می شه!
    استفاده ی من هم از اینترنت در تابستان برای Raid ها بود که خوب ترین Raid ها بعد از 2-3 شب شروع می شه(به دلیل اختلاف زمانی ایران و اروپا)
    از من بپرسید :
    آره من شبانه دانلود نداشتم ولی الان محدود شدم و سرعتم در روز و شب 5 کیلو بایت بیشتر نمیشه به کی بگم به کجا بگم در حق من نامردی شده ........ همون شب اول محدود شدم هر چی زنگ می زنه می پیچوننم و چرت می گن منم جوابشو میدم و اونا هم هی میگن از یه خانم بعیده اینقدر بد حرف بزنه در صورتی که در نهایت ادب باجسارت کامل ضایعشون می کنم
    ولی بازم درست نمیشه که نمیشه شما بگید چکار کنم اه آه اه اه شاتل بد
    شما عکس مصرف رایگان شبانه در این دوره ت رو بزار
    QUOTE=arming900;6676422]اتفاقا برای بعضی ها همینطوری بوده که با 6-7 گیگ سرعت وامده پایین 10

اون سرعت رو دیگه اغراق کردی 64؟ کیلوبیت منظورته؟! اره اگر اینطور بود که همه نامحدود میگرفتن

اره راست میگی توی 2 سال از سرور های 1ریالی دانلود کردم واسه همین بوده سرعت پایین بوده..اا سرم کلاه رفت چرا انصراف دادم خدایا توبه

دانلود پریمیوم از هات فایل و فایل سونیک بسه؟ مدیافایر چطور؟

اره دوستان راست میگه سرویس های نامحدود خیلی خوبه برای دانلود ولی به شرطی که صبر عیوب رو داشته باشین

یکی از دوستان منم همین سرویس رو داره و دقیقا سرعتش مثل مال منه,64 رو نمیدونم چجوری شما داری[/QUOTE]
    بابا بیخیال دیگه!
    تا کی می خواین هی بگین برای بعضیا اینطوری بوده ....برای بعضیا اونطوری بوده
    شما میگی با دانلود 7-8 گیگ محدود شدی؟
    بسم الله عکس ترافیک مصرفی سرویس ART1ت رو بزار تا من ضایع شم!
    اون سرعت هم برو توی کانفیگ مودمت می بینی که بالای 512 کیلوبیت ست شده.اگه سرعتت به صورت دائمی 30-32 بوده یا خطتت نویز داشته یا یا سرورت مشکل داشته یا اینکه چند نفر دیگه که با هم دیگه share شدین هم در حال دانلود بودن
    کلا فرمول سرویس های آرت اینه:
    ART1 و َART2
    downstream روی(تقریبا ) 512کیلوبیت ست شده.محدودیت دانلودش هم 18 و 26 گیگه
    ART3
    روی 850
    آرت 3 به بالا هم تاحالا نگرفتم
    این رو بدجور اومدی !
    کلا سرویس های آرت مذخرفن ! به عنوان کسی که یک سال از این سرویس ها استفاده کرده میگم.
    30 تومن میدی واسه 18 گیگ دانلود در ماه !
    شب ها سرعتت میره زیر قرارداد
    بعد از اتمام محدودیت سرعت دایال آپ میشه.
    دان استریم رو576 میبندن ولی اون برای وبگردی هست و تو اکثر مناطق مثل مننطقه ما سرعت دانلود توی روز حداکثر 196 کیلوبیت و شب 128 کیلوبیت هست در حالی که دان استریم همیشه رو 576 هست .

2 حالت داره یا شما نوب و کم اطلاعی یا مبلغ شاتل ! در هر صورت چیزی جز بد و بیراه بخاطر اطلاعات اشتباهی که میدی نصیبت نمیشه . فقط مسئله زمان همه چیز رو معلوم میکنه.

پ . ن : قبلا هم گفتم اینجا نمایندگی سر چهارراه شهر های کوچیک نیست که با این اطلاعات اشتباه و روش ها بشه تبلیغ کرد
    اکثرا خود کاربرا با یه مدت استفاده بستگی به دانششون به ماهیت این سرویس ها پی میبرن.
    آقا جان اگه مزخرفن چرا 1 سال استفاده کردی؟
    نسبت به کجا مذخرفن؟
    شما سرویس نامحدود بقیه ی ISP هارو(غیر از مخابرات) اصلا ندیدی که به این میگی مذخرف!
    سرعت سرویس های نامحدود بقیه ی شرکت ها در بهترین حالت ماکسیمومه!و در حالت نرمال نصف و ... کمتره!
    شما باید خدا رو شکر کنی که با اینکه توی یه منطقه ی شلوغ بودی سرعتت بیشتر و در بدترین حالت برابر با قراردادت هست!

بنده مبلغ هیچ جایی نیستم!کاش پشتیبان بودم که جای این تعاریف یه پولی هم از شاتل می گرفتم
    شاتل ISP خوبی نیست فقط نسبت به بقیه ی ISP های ایران بهتره(با توجه به قیمت و پشتیبانی و کیفیت اینترنت)(اونایی که خودم ازشون داشتم:صبانت،پرنیان نت،پارس آنلاین،پیشگامان)

حالا هم که میبینی تا حالا نشده کوچکترین اشتباهی توی پست هام باشه.
    مشکل از جای دیگه اس...ما ایرانیا هیچ وقت نمی تونیم خاکستری ببینیم...یه چیز یا برامون سفیده یا سیاه
    در مورد اطلاعات هم اگه هم یادم باشه شما از اون افرادی بودی که میگفتی این طرح حذف اینترنت محدود خیلی خوبه و حتما باید پیاده سازی شه...که با گذر زمان دیدیم اشتباه می کردی پس لطف کن شما به من نگو اطلاعات غلط می دم
    به قول خودت زمان همه چیزو روشن می کنه

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان لطفا سایت زیر رو امتحان کنید ببینید درست کار می کنه یا نه.

من هر کار می کنم باز نمیشه ! سایت بازی هست و فیلتر نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون.
    الن که با آسیاتک باز میشه

10. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نسبت به کجا مذخرفن؟
    شما سرویس نامحدود بقیه ی ISP هارو(غیر از مخابرات) اصلا ندیدی که به این میگی مذخرف!
    سرعت سرویس های نامحدود بقیه ی شرکت ها در بهترین حالت ماکسیمومه!و در حالت نرمال نصف و ... کمتره!
    شما باید خدا رو شکر کنی که با اینکه توی یه منطقه ی شلوغ بودی سرعتت بیشتر و در بدترین حالت برابر با قراردادت هست!

بنده مبلغ هیچ جایی نیستم!کاش پشتیبان بودم که جای این تعاریف یه پولی هم از شاتل می گرفتم
    شاتل ISP خوبی نیست فقط نسبت به بقیه ی ISP های ایران بهتره(با توجه به قیمت و پشتیبانی و کیفیت اینترنت)(اونایی که خودم ازشون داشتم:صبانت،پرنیان نت،پارس آنلاین،پیشگامان)

مشکل از جای دیگه اس...ما ایرانیا هیچ وقت نمی تونیم خاکستری ببینیم...یه چیز یا برامون سفیده یا سیاه
    در مورد اطلاعات هم اگه هم یادم باشه شما از اون افرادی بودی که میگفتی این طرح حذف اینترنت محدود خیلی خوبه و حتما باید پیاده سازی شه...که با گذر زمان دیدیم اشتباه می کردی پس لطف کن شما به من نگو اطلاعات غلط می دم
    من isp دیگه ای تو منطقمون نیست ! فعلا . قراره پارس بیاد.
    سرویس های اکو سوپرمذخرفن و آرت مذخرف نه به گفته شما عالی. اکو بگیری روی 3 گیگ در ماه باید حساب کنی !
    سرویس آرت نامحدود نیست که من بخوام با سرویس های نامحدود مقایسش کنم. در ضمن من تاپیک های دیگه رو هم برخلاف شما دنبال می کنم تا قبل اینکه CRA بیاد تقریبا همه جا سرویس های نامحدودشون از شاتل سرعت بهتری داشت.
    این طرح حذف اینترنت محدود خیلی خوبه و حتما باید پیاده سازی شه...که با گذر زمان دیدیم اشتباه می کردی پس لطف کن شما به من نگو اطلاعات غلط می دم

جان ! اشتباه کردم ؟!
    اشتباه بودن یا نبودنش رو شما تعیین می کنی ؟!
    من تو همون تاپیک هم گفتم مدت زیادی طول میکشه تا اثر خودش رو بذاره نه 2 یا 3 ماه !
    هنوز هم میگم تو بلند مدت بنفع مردم هست + اینکه اصلا طرح کامل اجرا نشد که بخواد اثرش رو بذاره که اشتباه یا درست بودنش معلوم شه . به اسم طرح یه نگاه دیگه بنداز یا برو طرح رو کامل باز بخون. الان بنظرت شاتل این طرح رو اجرا کرده ؟! اسم طرح اضافه کردن سیستم های عجیب CRA نبود که.
    هنوز هم میگم اطلاعتت در حد نوب هاست . و با اعتماد بنفس آمار و آدرس غلط میدی.

12. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عزیز من کسانی که دانلودر هستن حق بقیه ی افرادی که دانلود زیادی ندارن و فقط می خوان در ساعات شبانه از اینترنت استفاده کنن رو می خورن
    این محدودیتی که شاتل اعمال کرده هم در پی اعتراض کاربرانی مثله منه که از Stable نبودن اینترنت شبانه به دلیل ترافیک بالا شکایت داشتن

حالا هر کس 2 تا راه داره:
    1)خودشو با این قانون جدید شاتل تطابق بده و دانلودشو کم کنه
    2)ISPشو عوض کنه

راه شکایتم به نتیجه ای نمیرسه.دلیلش هم مشخصه.شاتل به دروغ میگه که محدود نکرده و فقط با افرادی با مصرف بالا به اشتراکتون گذاشته.فکر کنم بعد از شکایت هم سرعت دانلود روزانتون رو روی همون 16(در صورتیکه 128 داشته باشین)قرار میده تا مثلا تنبیهتون کنه
    عزیز من کسانی که دانلود نمیکنن میتونن برن سرویسهای آفیس بگیرن بدون شبانه رایگان و بدون محدودیت که برای همین افراد گذاشته شده!

قشنگ تابلو هست که شما با شاتل یه سر و سری داری اینجور که شما حرف میزنی داری بچه ها را منصرف میکنی که شکایت نکن و میترسونیشون

14. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نسبت به کجا مذخرفن؟

ممنون داداش پست زیبایی بود.
    کاملا باهات موافقم.
    اینجا هر کی یکم تعریف کنه میگن کارمنده شاتلی.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من isp دیگه ای تو منطقمون نیست ! فعلا . قراره پارس بیاد.
    سرویس های اکو سوپرمذخرفن و آرت مذخرف نه به گفته شما عالی. اکو بگیری روی 3 گیگ در ماه باید حساب کنی !
    سرویس آرت نامحدود نیست که من بخوام با سرویس های نامحدود مقایسش کنم. در ضمن من تاپیک های دیگه رو هم برخلاف شما دنبال می کنم تا قبل اینکه CRA بیاد تقریبا همه جا سرویس های نامحدودشون از شاتل سرعت بهتری داشت.

جان ! اشتباه کردم ؟!
    من تو همون تاپیک هم گفتم مدت زیادی طول میکشه تا اثر خودش رو بذاره نه 2 یا 3 ماه !
    هنوز هم میگم تو بلند مدت بنفع مردم هست + اینکه اصلا طرح کامل اجرا نشد که بخواد اثرش رو بذاره که اشتباه یا درست بودنش معلوم شه . به اسم طرح یه نگاه دیگه بنداز یا برو طرح رو کامل باز بخون. الان بنظرت شاتل این طرح رو اجرا کرده ؟! اسم طرح اضافه کردن سیستم های عجیب CRA نبود که.
    خب عزیز من...
    وقتی تو منطقه شما ISP دیگه ای نیست و مطمئنا ترافیک منطقتون زیاده. رو چه حسابی ISP های دیگه که توی مناطق دیگه هستن و ترافیکشون کمه رو با شاتل خودت مقایسه می کنی؟
    من فهمیدم مشکل شما چیه....شما بقیه ی ISP هارو ندیدی برای همین به شاتل میگی مذخرف...حالا بعدا که چند ISP دیگه اومدن توی منطقتون و مشتری بینشون تقسیم شد متوجه می شی که شاتل نسبت به بقیه ی ISP ها چه قدر بهتره
    شما اگه با سرعت 8 (فرض کردم به جای اشتراک 1به 8 قدیم! 1 به 2 اینترنت به share گذاشته شده و چون سرویس نامحدوده جفتتون 24 ساعته دانلود می کنید)دانلود کنی توی یک ماه میشه 19 گیگ دانلود کرد.حالا شما 18 گیگ رو با پهنای باند 512 بهت می دن.چون محدودیت حجمی داره ملت 24 ساعته نمی تونن دانلود کنند پس سرعتت خوبه و چون سرعتت خوبه برق کمتری برای دانلود مصرف می کنی...
    شما همونطور که خودت اعتراف کردی بقیه ی ISP هارو اونطور که باید تجربه نکردی....حالا تجربه می کنی می فهمی ایران چه قدر توی زمینه ی IT پیشرفتس و توش چه خبره
    جان ! اشتباه کردم ؟!
    عزیز من...کدوم طرحی تو ایران کامل اجرا می شه که این یکی اجرا بشه؟
    شما 4 تا فرض محال می کنی بعدش هم ازش نتیجه میگیری...به همین دلیله که نتیجه گیری هات اینجوری می شه
    عزیز من کسانی که دانلود نمیکنن میتونن برن سرویسهای آفیس بگیرن بدون شبانه رایگان و بدون محدودیت که برای همین افراد گذاشته شده!
    ترافیکی که سرویس های ART قدیم در زمان شبانه ایجاد می کردن روی تمام سرویس ها تاثیر میذاشت...
    من خودم آفیس داشتمو دارم
    قشنگ تابلو هست که شما با شاتل یه سر و سری داری اینجور که شما حرف میزنی داری بچه ها را منصرف میکنی که شکایت نکن و میترسونیشون
    ای داد بیداد...دیدی لو رفتیم؟شاتل به من پول داد که جوادی عزیز رو ترور کنم بعد هم بیام سراغ شکایت شما....یه چیزایی آدم می شنوه ها....

آخه عمو جان شکایته که داد میزنه به نتیجه نمیرسه...شما اگه اونروزی که رفتی قرارداد رو امضا کنی خونده بودیش الان مثل من کف پای مدیر شاتلو می بوسیدی که با وجود اون قرارداد ترکمنچای همچین امکاناتی بهت می ده
    تنها دلیلی که من این پستا رو میزارم هم راهنمایی افرادی هست که دنبال بهترین ISP می گردن.چون دیدم که بعضی از کاربران با دادن اطلاعات غلط در پست هاتون هدفتون راهنمایی افراد نیست بلکه دشمنی با شاتله...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 95 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 95 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •