پرشی وجود نداشت اصن! کلا انگار خط از رانژه خارج شده و فقط لینک چشمک میزنه و اصلا ثابت نمیشه. واسه این شکایت کردم
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
پرشی وجود نداشت اصن! کلا انگار خط از رانژه خارج شده و فقط لینک چشمک میزنه و اصلا ثابت نمیشه. واسه این شکایت کردم
دوستان یکی در مورد تقسیم پهنای باند کشوری به من توضیح میده؟
مثلا شرکت زیر ساخت پهنای باند رو چطور تقسیم میکنه بین شرکتهای مختلف pap مثل پارس آنلاین؟
ا
وقتی پارس آنلاین به ما میگه مشکل کمبود پهنای باند داریم و درخواست دادیم و به ما نمیدن یعنی چی؟
یعنی زیرساخت بهشون پهنای باند نمیده؟
اصلا زیرساخت چطوری پهنای باند رو توزیع میکنه؟ واسطه ای در میان هست یا مستقیما میده به شرکت هایpap?
زیرساخت میده به مخابرات بعد مخابرات میده به شرکت pap ? یا مستقیما زیرساخت میده به pap?
میخوام بدونم این مشکلی که پارس آنلاین ذکر میکنه از مخابرات هست یا از زیرساخت؟یا.....
خیلی مهمه لطفا یکی جواب بده
Last edited by new2012user; 06-08-2014 at 14:10.
فقط مرکز مخابراتی میتونه درستش کنه چون پورت دست مرکز مخابراتیه نه شرکت سرویس دهنده من خودم یه بار پورتم مشکل داشت و اصلا لینک چشمک نمیزد ولی شرکت میگفت الان adsl رو خطت فعاله رفتم مرکز مخابراتی گفت پورتت مشکل داشته و سریع درستش کرد و اون پورتو واسم بست که تا 24مگ میکشید بخش mdf باید بری
Last edited by farshad0123; 06-08-2014 at 14:01.
اره منم میدونم پورت مشکل داره. ولی خودم برم شاید تحویلم نگیرن!
دوستان الان شرکتا میگن ضریب اشتراک باید 1به 4 باشه دیگه حداکثرش 1به 8 الان ضریب اشتراک پورتی که روشم اینقدر بالاست که snr و attainable rate اینقدر اومدن پایین به نظرتون اگه شکایت کنم تنظیم مقررات فایده ای داره؟
نت پاچیده اصن نمیشه هیچ کاری کرد..واسه شما هم همینطوره؟؟ میگن مشکل از زیرساخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم دقیق نمیدونم.... ولی تا اونجایی که من میدونم اینجوریه که پهنای باند بین المللی رو زیر ساخت از خارح میخره و بعد از قیلترکردنش به شرکتا میفروشه... هر خط 55 مگابیتی ماهی 24 میلیون تومن.....
این جناب زیر ساخت هم به دلایل نامعلومی علاقه ی چندانی به اصافه کردن پهنای باند ایران نداره.. هر بارم که یه ذره اضافش میکنن اقای وزیر فکر میکنه شق القمر کرده.... الان پهنای باند فکر کنم 100 گیگابیت باشه که برای یه کشور 70 میلیونی بیشتر شبیه به یه شوخیه.... الان شما اگه فقط 10-15 دلار بدی میتونی یکساله یه سرور با پهنای باند یک گیگابیت تو امریکا بگیری![]()
پ.ن: اینا راست میگن که زیر ساخت پهنای باند نمیده ولی با توجه به شرایط ایران هر شرکتی موقع مشتری جذب کردن باید حواسشو جمع کنه که به اندازه ی پهنای باندش مشتری بگیره...
--------------------------------------
از دیروز سرعت خیلی خرابه..شماها مشکلی ندارید؟
![]()
Last edited by netstat; 06-08-2014 at 15:10.
سلام
حدود دو ماهه نویز خطم به شدت افزایش پیدا کرده
به طوری که کل سیم کشی تلفن منزل رو قطع کردم تا اینترنت وصل بشه
و از سیم مخابرات داخل حیاط یک سره یه سیم کشیدم به مودم
و در ضمن کابل کشی مخابرات خیلی نو هست و حداکثر یکساله عوض شده سیم ها
و همسایه های من با اینترنت 12 مگابیتی صبانت و 10 مگابیت مخابرات دارن
SNR خطشون روی 25 هست
ولی من با وجود اینکه سیم از حیاط مستقیم به مودم وصل کردم اینه وضعیت خطم
اگه از سیم کشی ساختمون استفاده کنم SNR میاد رو 5 و اصلا کانکت نمیشه اینترنت
من حتی اسپلیتر رو بردم دم سیم های اصلی تلفن وصل کردم از اونجا تلفن و مودم رو وصل کردم
بازم SNR میاد رو 6 که واقعا افتضاحه ایراد از تلفن هم نیست چون هم با بی سیم تست کردم هم باسیم
باید چیکار کنم ؟؟؟؟
دانمارک رکورد "سرعت اینترنت" را شکست !!
دانمارک پرسرعتترین اینترنت دنیا را با سرعت 43 ترابیت بر ثانیه داراست. این رکورد در گذشته برای کشورهایی نظیر کره جنوبی و آمریکا بوده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرعت اینترنت مبحثی است که در تمامی کشورها از مباحث مهم شمرده میشود.
در این میان کشورهایی نظیر: کره جنوبی،سوئد، نروژ، آمریکا، فنلاند و ... از جمله پرسرعتترین اینترنتها را دارا هستند.
اما دو روز پیش در کشور دانمارک محققان دانشگاه dtu رکورد سرعت در فضای سایبر را بدست آورند.
43 ترابیت بر ثانیه یا 5300 گیگابایت در ثانیه!
برای هضم این سرعت میتوان تصور کرد که اطلاعات یک هارد دیسک 5 ترابایتی را در کمتر از 1 ثانیه انتقال دهیم. یا فیلم 120 دقیقهای fullHD یا 1080P را در کثری از ثانیه دانلود کنیم.
با توجه به اینکه این سرعت با تکنولوژی اتصال تک لیزری- تک فیبری بدست آمده امکان اجرای آن در کشورها فراهم شده و میتواند در دسترس عموم نیز قرار بگیرد.
43 ترابایت بر ثانیه.
چقدر ما ایرانیا بدبختیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)