تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3573 از 4751 اولاول ... 2573307334733523356335693570357135723573357435753576357735833623367340734573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,721 به 35,730 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما یه نفرو اسم ببر که دانلود شبانه نداشته باشه و محدود شده باشه
    همه ی دوستانی که محدود می شن به نظر خودشون دانلود زیادی نداشتن و نه اینکه اصلا دانلود نداشتن
    دوست عزیز شاتل با این محدود سازی میخواهد این قانون الکی را القا کنه که دانلود شبانه حرام است چه 100 مگابایت چه 4 گیگا بایت واین واقعاً روش رذیلانه ای است،در حالی که میشه مثل بقیه شرکتها سرعت شبانه را شناور گذاشت(یعنی دیگه پایین تر از 30 کیلوبایت در ثانیه نیاد) اما شاتل میاد سرعت را میزاره در حد 800 بایت در ثانیه واین اوج خباثت است!و آن هم مدت حداقل 6 روز باید این سرعت فوق العاده بالای ،800 بایت در ثانیه را تجربه کنی.تا هم اعتراض کنی شاتل میگه اشتراک 1 به 10 و نمی دانم خط اختصاصی بخر واینا!

2. 4 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان لطفا سایت زیر رو امتحان کنید ببینید درست کار می کنه یا نه.

من هر کار می کنم باز نمیشه ! سایت بازی هست و فیلتر نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون.
    نه به صورت عادي باز ميشه نه با چيز ميز!
    انگار سايته مشكل داره.

5. 2 کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

8 100% درسته

دوست عزیز شاتل با این محدود سازی میخواهد این قانون الکی را القا کنه که دانلود شبانه حرام است چه 100 مگابایت چه 4 گیگا بایت واین واقعاً روش رذیلانه ای است،در حالی که میشه مثل بقیه شرکتها سرعت شبانه را شناور گذاشت(یعنی دیگه پایین تر از 30 کیلوبایت در ثانیه نیاد) اما شاتل میاد سرعت را میزاره در حد 800 بایت در ثانیه واین اوج خباثت است!و آن هم مدت حداقل 6 روز باید این سرعت فوق العاده بالای ،800 بایت در ثانیه را تجربه کنی.تا هم اعتراض کنی شاتل میگه اشتراک 1 به 10 و نمی دانم خط اختصاصی بخر واینا!
    100% درسته
    کسایی که کاربر حرفه ای شاتل هستند دقیقا زمانی که همه دارند دانلود میکنند متوجه میشند و تفاوت کاربران زیاد با محدودیت عمدی رو خوب متوجه میشند
    شبهایی که تعداد دانلودرها زیاد میشه یه نوسان غیر قابل پیشبینی روی سرعت دانلود شما اعمال میشه و مثلا شب قبل اگر با 50kb دانلود میکردی الان حداکثر 40kb و حد اقل 20kb به صورت عددی بین این دو و گاهی بالاتر رو میبینید
    ولی امان از وقتی که خودشون خط شما رو دستکاری میکنند. زمین و زمان رو به هم بدوزی غیر ممکنه سرعتت نوسان داشته باشه یعنی با عدد ثابت 3کیلوبایت و کمتر دانلود میکنی و انگار کل ایران رو با شما شیر کردند

7. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه خیر اگه شما مرتب این تاپیک را دانبال میکردید میدید که یه تعداد افراد گفته بودن ما اصلا شبها دانلود نمیکردیم و محدود میشدیم! و در عوض بعضیها هم بودن شبی تا خر خره دانلود میکردن و محدود نمیشدن
    اگه هم واقعا مشتاقی یا علی چندین صفحه اخر تاپیک را بخون...
    اول از همه اینکه هر کس هر چی بگه برای شما معتبره؟؟؟
    حرفی که با مدرک زده می شه قابل استناده
    دوم اینکه فکر می کنم 15 صفحه آخر رو خوندم و ندیدم کسی بگه اصلا دانلود نداشتم(با یه عکس از ترافیک شبانه دریافتی 20 روز آخرش)
    و یه چیز دیگه که یادم رفت بگم

من سرویسم آرت 1 بود

سرعت نهایتا 35 بود که اکثرا 20 دانلود بود

تا اینجا مشکلی نیست اما:

چه نامحدودی! بعد از 6-7 گیگ دانلود محدود به 3 کیلوبایت چه روز چه شب که هیچ فرقی برای این سرویس نداره

بازم هست

گهگاهی هیچ سایتی باز نمیشد جز سایت های داخلی یعنی میشد اینترانت نمیدونم تجربه ش رو داشتین یا نه ولی حقیقتی بیش نیست که میگم
    بابا....
    چرا نامردی می کنین خدایی؟
    محدودیت آرت 1 18 گیگ در ماهه
    هم خودم داشتم هم چند نفر دیگه توی این تاپیک گفتن...
    6-7 گیگ؟نکنین اینکارا رو زشته
    downrate هم روی 512 بسته می شه که تا 64 تا میره.احتمالا سرور هایی که ازشون دانلود می کنی به درد نخور بودن
    کلا سرویس های ART عالین...
    به دوستان دانلودر توصیه می کنم تجربه کنن تا بفهمند چی میگم
    عزیز من کسانی که دانلودر هستن حق بقیه ی افرادی که دانلود زیادی ندارن و فقط می خوان در ساعات شبانه از اینترنت استفاده کنن رو می خورن
    این محدودیتی که شاتل اعمال کرده هم در پی اعتراض کاربرانی مثله منه که از Stable نبودن اینترنت شبانه به دلیل ترافیک بالا شکایت داشتن

حالا هر کس 2 تا راه داره:
    1)خودشو با این قانون جدید شاتل تطابق بده و دانلودشو کم کنه
    2)ISPشو عوض کنه

راه شکایتم به نتیجه ای نمیرسه.دلیلش هم مشخصه.شاتل به دروغ میگه که محدود نکرده و فقط با افرادی با مصرف بالا به اشتراکتون گذاشته.فکر کنم بعد از شکایت هم سرعت دانلود روزانتون رو روی همون 16(در صورتیکه 128 داشته باشین)قرار میده تا مثلا تنبیهتون کنه
    Last edited by BursT; 04-12-2011 at 00:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوم اینکه فکر می کنم 15 صفحه آخر رو خوندم و ندیدم کسی بگه اصلا دانلود نداشتم(با یه عکس از ترافیک شبانه دریافتی 20 روز آخرش)
    بابا....
    downrate هم روی 512 بسته می شه که تا 64 تا میره.احتمالا سرور هایی که ازشون دانلود می کنی به درد نخور بودن

عزیز من کسانی که دانلودر هستن حق بقیه ی افرادی که دانلود زیادی ندارن و فقط می خوان در ساعات شبانه از اینترنت استفاده کنن رو می خورن
    این محدودیتی که شاتل اعمال کرده هم در پی اعتراض کاربرانی مثله منه که از Stable نبودن اینترنت شبانه به دلیل ترافیک بالا شکایت داشتن

2)ISPشو عوض کنه

راه شکایتم به نتیجه ای نمیرسه.دلیلش هم مشخصه.شاتل به دروغ میگه که محدود نکرده و فقط با افرادی با مصرف بالا به اشتراکتون گذاشته.فکر کنم بعد از شکایت هم سرعت دانلود روزانتون رو روی همون 16(در صورتیکه 128 داشته باشین)قرار میده تا مثلا تنبیهتون کنه
    من داشتم در 24 ساعت شبانه روز سرعتم 25-30 بود ثابت
    18 گیگ تمام شد اومد 5 دیگه تکون نخورد! گفتم چرا اینجوریه؟ گفت همینکه هست سرعت بیشتر میخوای؟! گیگ بخر!!

10. این کاربر از mehdi_np بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هر کی هرچی بگه فرق داره تا اینکه کسی بیاد با تعداد پست های انگشت شمار از شاتل تعریف کنه.دی:
    مگه من گفتم 15 صفحه اخر توی این تاپیک مثل لوز صفحه میره بعد دقیقا یادم نیست کی بوده.
    اون که کاری نداره جعلش حالا چه کم چه زیاد کردنش

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

8 از ما میدوزدند که مشترک جدیدشون رو ساپورت کنند

محدودیت غیر قانونی شاتل توجیه پذیر نیست:
    ببینید سرعت مشخص دانلود برای همه تعیین شده و همونطور که شما نمیتونید با سرویس 2 مگ به اندازه سرویس 5 مگ دانلود کنی
    پس اگر اون 10 نفر (اگر واقعا همچین چیزی باشه) دانلود کنند با شما 100٪ سرعت شما 3 کیلوبایت نمیشه
    مثال سادش:شما با سرویس خودتون که با 10 نفر دیگه شریک هست با دانلود منیجر دانلود میکنی (احتمالا بقیه هم همینطور)شما اگر چند لینک رو همزمان برای دانلود بگذاری میبینی که سرعت هیچکدوم 3 کیلوبایت نمیشه فقط سرعت همه ی لینکها به صورت تناوبی کم و زیاد میشه حدودا 20 تا 30 درصد کمتر از سرعت اصلی
    پس معلوم میشه اگر شیرینگ واقعی و بدون اذیت کردن باشه (دقیقا مثل اکثر isp ها) همه راضی هستند یا ناراضی نیستند.
    باید قبول کرد که به هیچ عنوان نمیشه کاربر از سرعتی که شرکت براش تعیین کرده بتونه بیشتر از اون سرعت بگیره
    (((اما وقتی بخوان از ما سوءاستفاده کنند چون میدونند جایی نباید جواب پس بدن هر بامبولی درمیارند تا خط بیشتری بفروشند و از ما میدوزدند که مشترک جدیدشون رو ساپورت کنند)))

13. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بابا....

2)ISPشو عوض کنه

البته خیلی کم پیش میاد کسی 3 صبح بخواهد وب گردی کند،مگر اینکه در طول روز نخواهد ترافیک واسه وب گردی هدر بدهدو روز بعدش هم تا عصر خواب باشه و کاری نداشته باشه وبعد بیاید شب که رایگانه استفاده کند،چون اصولاً 90% افراد از ساعات رایگان شبانه برای دانلود استفاده می کنند،خوشحالم از اینکه بالاخره یک نفر هم پیدا شد که به شاتل گفته من سرعت پایدار واسه وب گردی شبانه وبامدادی وسحرگاهی می خواهم و چه قدر شاتل به نظرات شما ارزش گذاشته وبقیه را فرستاده داخل لیست سیاه تا وب گردها سرعت پایدار بامدادی و سحرگاهی را تجربه کنند!آفرین بر شاتل حرف گوش کن!

15. 4 کاربر از mea2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از من بپرسید :
    آره من شبانه دانلود نداشتم ولی الان محدود شدم و سرعتم در روز و شب 5 کیلو بایت بیشتر نمیشه به کی بگم به کجا بگم در حق من نامردی شده ........ همون شب اول محدود شدم هر چی زنگ می زنه می پیچوننم و چرت می گن منم جوابشو میدم و اونا هم هی میگن از یه خانم بعیده اینقدر بد حرف بزنه در صورتی که در نهایت ادب باجسارت کامل ضایعشون می کنم
    ولی بازم درست نمیشه که نمیشه شما بگید چکار کنم اه آه اه اه شاتل بد

17. 3 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •