تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3572 از 4105 اولاول ... 257230723472352235623568356935703571357235733574357535763582362236724072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,711 به 35,720 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

نوشته شده توسط abbaskhani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نبود 14 ماه دیگه

نوشته شده توسط abbaskhani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا شد نبود 9 ماه دیگه همینجوری ادامه میدیم

نبود 120 روز دیگه
    نبـــــــــــــــــــــــ ود 3 روز دیگه ...

2. 2 کاربر از faridnavabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    واسه یکی از دوستان با مدرک ارشد میخوان الان دفترچه بفرستن کی اعزامشون میشه؟

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    بابای ادم تو نیروی انتظامی باشه هم فرقی به حالمون داره
    من تازه میخوام برم اقدام کنم
    خیلی سخته سربازی؟ سربازا رو که نمیفرستن عراق و سوریه؟
    چند ماه باید خدمت کنم؟
    خدایی من 2 هفتس نخندیدم سره خدمت :|
    سلام
    اره ، حداقلش اینه که میتونی تو شهر خودت خدمت کنی ! اگه پدرتون هنوزم شاغلن میتونن درخواست بدن برای پذیرش شما !
    کلا زندگی سخته ! برا همه چی باید بجنگی ! چه برسه به سربازی ! اگه بخوای با دانشگاه و مدرسه مقایسه کنی ، سربازی میتونه جهنم هم باشه ! اما در کل شانس و قابیلت های خودت میتونه سختیش رو کم کنه ! پارتی هم که میتونه بهشتش کنه !
    سلام
    معلوم نیست ! برج 6-8-10-12 ! کسی نمیتونه معلوم کنه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام
    احتمال زياد برج ٨ ميشه

داره خودمونی میشه sajjadm1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من 30/10/94 از دانشگاه انصراف دادم تا از مدت یکسال معافیت پس از انصراف استفاده کنم و در کنکور سراسری امسال شرکت کنم الان که رفتم پلیس +10 درباره وضعیتم پرسیدم میگه شما معافیت تحصیلی براتون ثبت هس و انصراف براتون ثبت نشده . این موضوع برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من 30/10/94 از دانشگاه انصراف دادم تا از مدت یکسال معافیت پس از انصراف استفاده کنم و در کنکور سراسری امسال شرکت کنم الان که رفتم پلیس +10 درباره وضعیتم پرسیدم میگه شما معافیت تحصیلی براتون ثبت هس و انصراف براتون ثبت نشده . این موضوع برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام دوستان

همون موقع بايد خودتون پيگيرى ميكردين كه لغو معافيت بشين و چون جزو ترك تحصيلي ها حساب ميشدين شش ماه وقت داشتين برين سربازي در ضمن او يكسال براي كساني هست كه فارغ التحصيل شده اند نه ترك تحصيل يا انصراف

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

موافقت رهبر انقلاب با اعطای ۵ تسهیلات جدید به سربازان متأهل

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از موافقت مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا از اعطای ۵ تسهیلات جدید به سربازان متأهل همزمان با ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان خبر داد.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
    جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از موافقت مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا از اعطای ۵ تسهیلات جدید به سربازان متأهل همزمان با ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان خبر داد.

به گزارش انتخاب، سردار موسی کمالی جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به موافقت مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا برای اعطای تسهیلات جدید به سربازان متأهل در تشریح این تسهیلات، اظهار کرد: در اجرای سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری و فرماندهی کلی قوا و همچنین به منظور خوشایندسازی خدمت سربازی برای سربازان متأهل مقام معظم رهبری به مناسبت میلاد باسعادت حضرت علی اکبر و روز جوان با پیشنهاد ستادکل نیروهای مسلح برای ارائه تسهیلاتی جدید به سربازان متأهل موافقت کردند.

وی در ادامه افزود: تسهیلات جدید درنظرگرفته شده برای سربازان متأهل شامل 5 بند است که به شرح زیر می‌باشد و لازم به ذکر است که این مقررات از زمان ابلاغ لازم‌الاجرا بوده و تمام نیروهای مسلح می‌بایست این مقررات را در خردادماه عملیاتی کنند.

1.به ازای هر فرزند سه ماه از خدمت دوره ضرورت کارکنان وظیفه کسر می‌شود و سربازانی که تا این تاریخ غایب بوده‌اند نیز در شمول این مصوبه قرار می‌گیرند.

2.مرخصی کارکنان وظیفه متأهل از 22 روز در سال به 30 روز در سال افزایش یافت.

3.کارکنان وظیفه متأهل می‌بایست حداقل سه روز در هفته بعد از پایان ساعت کاری از پادگان‌ها مرخص شوند.

4.کلیه سربازان متأهل می‌بایست در شهر محل سکونت همسر خود به کارگیری شوند.

5.برای آموزش فنی و حرفه‌ای در نیروهای مسلح، کارکنان وظیفه متأهل در اولویت قرار خواهند گرفت.

10. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام
    بعد از اتمام تحصیل (فارغی یا اخراج یا انصراف ) دانشگاه خودش نامه ی اتمام معافیت تحصیلی شما رو باید بفرسته به نظام وظیفه . گاها در موارد انصراف و اخراج یک برگ هم ممکنه به خودتون بدن که ببرید به نظام وظیفه . پاکت بسته ای هست که وضعیت تحصیلیتون رو شرح داده .
    پروسه ی ارسال توسط دانشگاه شاید تاخیر داشته باشه ، پیگیری کنید از دانشگاه . سریعتر پیگیری کنید که مشکلی پیش نیاد .
    همون موقع بايد خودتون پيگيرى ميكردين كه لغو معافيت بشين و چون جزو ترك تحصيلي ها حساب ميشدين شش ماه وقت داشتين برين سربازي در ضمن او يكسال براي كساني هست كه فارغ التحصيل شده اند نه ترك تحصيل يا انصراف
    خیر دوست عزیز . برای این موارد هم یکسال فرصت بعد از انصراف یا اخراج داده میشه :
    مشمولان انصرافی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) ، در صورتی که بعد از ورود به سن مشمولیت فقط یکبار انصراف داده باشند و حداکثر یکسال از تاریخ انصراف بیشتر سپری نشده باشد ، از کاردانی تا دکتری فقط یکبار مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع یا مقطع پایین تر می باشند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز , ولی من از نظام وظیفه پرسیدم داخل دفترچه هم نوشته یکسال از پس از انصراف وقت دارید فقط بعد از انصراف دانشگاه یه نامه بهم داده که داخلش خطاب به نظام وظیفه زمان شروع تحصیل و انصرافم داخلش قید شده
    شاید این نامه را باید تحویل نظام وظیفه میدادم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •