تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 435 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نوشته شده توسط Hossein505 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بابا توی ada the spy کلا چاقو نداره
    فقط توی بازی اصلی و another order چاقو وجود داره
    گیرم هم که با چاقو وقتی با دو ضریه این ضعیفه میمیره چه جوری آخه جنگ تن به تن بکنم ؟
    آهان شما این یکی رو می گید.این روشی که دوستمون گفت موثره.من خودم هم اینجوری رفتم.
    یه روش برای کشتنش میگم که مخصوص خودمه و کپی رایت هم داره ها
    روش کار اینه:
    وقتی وارد اون جا میشید قبل از این که به اون بشکه ها که توش مهمات و گلوله هست برسید به طرف در برگردید و عقب عقبی حرکت کنید تا بتونید وقتی کراوزر وارد شد ببینیدش.وقتی داره به طرفتون میدوه شما هم به طرفش بدوید و از دستش فرار کنی و به پشت در برید.حالا در پشت در اسلحه ی دوربین دارتون رو آماده کنید و با یک بسم الله دوباره وارد محوطه بشید.وقتی که وارد شدید می بینید که کراوزر از فاصله ی بسیار دوری به طرفتون میدوه.حالا شما فرصت دارید که با خیال آسوده با اسلحه دوربین دار پاش رو نشونه بگیرید.(توجه داشته باشید که باید فقط پاش رو بزنید چون بقیه قسمت های بدنش با اون سپر گندش پوشانده شده) وقتی که پاش رو زدید روی یک زانوش میشینه و شما فرصت پیدا میکنید که سرش رو هم هدف بگییرید بعد از این کار دوباره از در خارج شوید و اسلحتونو پر کنید و باز هم وارد محوطه شوید می بینید که کراوزر باز هم از فاصله ی خیلی دور به طرفتون میدوه.پروسه ی قبلی رو اونقدر تکرار کنید تا کراوزر شکست بخره
    تبریک میگم شما موفق شدید کراوزر رو بدونه حتی یک ضربه خوردن شکست بدید.دیدید کاری نداشت

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس یعنی روش من قبلا کشف شده بود؟
    لا مسب فکر کردم مخترعش خودمم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس یعنی روش من قبلا کشف شده بود؟
    لا مسب فکر کردم مخترعش خودمم
    خوب به نظر من خیلی ها از این روش استفاده می کنند.چون اونجا خیلی سخته و من خودم خیلی اونجا موندم تا بالاخره اونطوری ردش کردم.

داره خودمونی میشه Hossein505's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه روش برای کشتنش میگم که مخصوص خودمه و کپی رایت هم داره ها
    روش کار اینه:
    وقتی وارد اون جا میشید قبل از این که به اون بشکه ها که توش مهمات و گلوله هست برسید به طرف در برگردید و عقب عقبی حرکت کنید تا بتونید وقتی کراوزر وارد شد ببینیدش.وقتی داره به طرفتون میدوه شما هم به طرفش بدوید و از دستش فرار کنی و به پشت در برید.حالا در پشت در اسلحه ی دوربین دارتون رو آماده کنید و با یک بسم الله دوباره وارد محوطه بشید.وقتی که وارد شدید می بینید که کراوزر از فاصله ی بسیار دوری به طرفتون میدوه.حالا شما فرصت دارید که با خیال آسوده با اسلحه دوربین دار پاش رو نشونه بگیرید.(توجه داشته باشید که باید فقط پاش رو بزنید چون بقیه قسمت های بدنش با اون سپر گندش پوشانده شده) وقتی که پاش رو زدید روی یک زانوش میشینه و شما فرصت پیدا میکنید که سرش رو هم هدف بگییرید بعد از این کار دوباره از در خارج شوید و اسلحتونو پر کنید و باز هم وارد محوطه شوید می بینید که کراوزر باز هم از فاصله ی خیلی دور به طرفتون میدوه.پروسه ی قبلی رو اونقدر تکرار کنید تا کراوزر شکست بخره
    تبریک میگم شما موفق شدید کراوزر رو بدونه حتی یک ضربه خوردن شکست بدید.دیدید کاری نداشت
    حالا برید با روش مخصوص من حال کنید
    ------------------------------------------------------------------------
    اینم یه سری از سیو های من ببین کدوم بدردت میخوره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستت درد نکنه من همین کارو میکردم ولی با کلت به صورت میزدم و دوباره برمیگشتم به اون در و دوباره می اومدم
    روش من هم اینجوری بود دقیقا که از اسله دوربین دار استفاده نمیکردم وقتی میخواست بپر روم جاخالی میدادم و بعد به صورت تیر میزدم ولی مشکل اینجا بود که اصلا نمی مورد ؟ تا 10 دفه این کارو کردم دیدم نمیشه بی خیالش شدم
    حالا دوباره باید برم
    راستی من نسخه فارسیش رو هم گرفتم که خلیی جذاب شده وحال میده ولی اصلا روش هیچ برنامه trainer کاری نمی کنه چون نسخه جدیدش هست فکر کنم 1.1 یا 2.1 باشه

کسی trainer داری که به این ورژن بخوره ؟
    ----
    در مورد سیو ها هم خودت بازی رو تموم کردی با professonal یا از نت گرفتی؟ چون هیچ کدوم از نسخه های اینترنتی اون اسله شارژی رو ندارن
    حالا از این همه کدوم رو تست کنم؟ که اسله شارژی رو داشته باشه؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه من همین کارو میکردم ولی با کلت به صورت میزدم و دوباره برمیگشتم به اون در و دوباره می اومدم
    روش من هم اینجوری بود دقیقا که از اسله دوربین دار استفاده نمیکردم وقتی میخواست بپر روم جاخالی میدادم و بعد به صورت تیر میزدم ولی مشکل اینجا بود که اصلا نمی مورد ؟ تا 10 دفه این کارو کردم دیدم نمیشه بی خیالش شدم
    حالا دوباره باید برم
    راستی من نسخه فارسیش رو هم گرفتم که خلیی جذاب شده وحال میده ولی اصلا روش هیچ برنامه trainer کاری نمی کنه چون نسخه جدیدش هست فکر کنم 1.1 یا 2.1 باشه

کسی trainer داری که به این ورژن بخوره ؟
    ----
    در مورد سیو ها هم خودت بازی رو تموم کردی با professonal یا از نت گرفتی؟ چون هیچ کدوم از نسخه های اینترنتی اون اسله شارژی رو ندارن
    آره دوبلش باحاله
    فقط از صداي اشلي خوشم نمياد

حالا چرا ميخوايد با ترينر بريدش؟
    حال نميده با ترينر چون من 2 بار با ترينر رفتم ولي زياد كيف نداد!! ولي اون ترينري كه من داشتم به دوبلشم ميخورد

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

مگه دوبله بازی هم هستش؟
    اخه من فقط با زیرنویس بازی کردم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آره
    دوبلش افتضاحه افتضاح!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مگه دوبله بازی هم هستش؟
    اخه من فقط با زیرنویس بازی کردم
    بله دوبله هم هستش.
    زیر نویس که مال Play Station بود...
    آره
    دوبلش افتضاحه افتضاح!
    اگه مال دارینوس رو می گی که خیلی هم افتضاح نبود.فقط بعضی جاها اسمها رو درست تلفظ نمی کنه که آدم میگه بزنم کامپیوتر رو داغون کنم.مثلا به Ada میگه ایدا.یعنی بدون اینکه زیر حرف "ا" یه کسره باشه.واقعا خیلی مسخره می شه...
    البته در کل هیچ چی به زبان اصلی نمی رسه.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

پس همون بهتر که من نخریدمش

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره دوبلش باحاله
    فقط از صداي اشلي خوشم نمياد

حالا چرا ميخوايد با ترينر بريدش؟
    حال نميده با ترينر چون من 2 بار با ترينر رفتم ولي زياد كيف نداد!! ولي اون ترينري كه من داشتم به دوبلشم ميخورد
    نسخه ی دوبله بازی نسخه ی ژاپنیه یعنی بایو هازارد 4 نه رزیدنت اویل 4
    من تا به حال واسه نسخه بایو هازارد ترینر ندیدم... شما مطمئنی؟
    بعضی سیو ها مال خودمه و بعضی دیگه مال دوستامه
    فکر کنم اون سیوی که حجمش 29 کیلوه اسلحه شارژی رو داشته باشه
    اسلحه ی محشریه با یه ضربه می تونه غول ها رو بکشه اما بدرد دشمنای معمولی نمیخوره.من بهش میگم غول کش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •