ببخشيد كي سوال پرسيده بود كه شما بهش ياد ميداديندوست عزيز اينجا همه واسه خودشون استادي شدن نياز به اين اموزش ها نيست
موفق باشيد!![]()
ببخشيد كي سوال پرسيده بود كه شما بهش ياد ميداديندوست عزيز اينجا همه واسه خودشون استادي شدن نياز به اين اموزش ها نيست
موفق باشيد!![]()
آره واقعا یادمه این تاپیک خیلی قدیمی
ولی من اینو نمیدونستم استاد بعد اینو از سایتی کپی کردم وگرنه و کوچیکه شماییم![]()
نه بابا فايلهاي قبلي ميمونه سر جاشون
اگه ديده باشي پايين پست بزگ نوشتم اين قسمت مخصوص فلش K800
اسم تاپيك هم مثلا : تبديل كا 800 به كا810 و فلش اين دو گوشي
بايد همزمان هم FS و هم كاستومايز فارسي باشند
باشه اگه وقت كردم برات ميسرچم
سلام
1- k800 ساخت کجاست و کجایی بخریم (با قیمت)
2- چه فرقی با k810 داره
3- پلیر k800 چه فرمتهایی را پخش می کنه (لطفاً تست کنید)
4- پلیر k800 چه فرقی با پلیر k810 می کنه (از نظر پخش فرمت)
سلام دوستان.
ببخشيد، چند تا سوال داشتم:
1- چطوري دوربين ثانويه اين گوشي رو فعال كنم؟ به صورتي كه عكس بگيره.
2- نميشه در حالت عادي فلش اين گوشي رو روشن كرد واسه وقت هايي كه تاريكه.؟ نميخوام عكس بگيرما.
3- اين فلش كردن يني چي؟
4- اين درايور ها چين؟ چيكار ميكنن؟؟
5- چطوري صداي k800 رو هك كنم؟
ممنون دوستانو.
چندوقتیه که گوشیم تو قسمت بازی از بعضی فایلها یکی کپی میکنهو وقتی اجراش می خوام بکنم یا پاکش کنم operation faild میزنه
درضمن اهنگهامم که تو play list وقتی اجرا می کنماهنگهای بخش track و پخش می کنه
چی شده!!!!
1 چين ولي چين داريم تا چين قيمت هم اونطور كه شنديم تا 180 اومده پايين
2 برو به تاپيك تبديل K800 به K810 اونجا مفصله
3و4 هم كه يكي هستند از نظر كيفيت و سرعت و .. يكي هستند ولي از نظر فرمت مال K10 بيشتره
در ضمن ميتوني همه اين تفاوتها را بيخيال بشي به خاطر اينكه اين دو گوشي قابل تبديل به همديگر هستند بدون هيچ مشكلي يعني ميتوني K800 بگيري و بعدش تبديل كني به K810 در اين صورت ظاهرشو متفاوت ولي داخلشون يكي ميشه ... بازم جهت اطلاعات بيشتر برو به تاپيكي كه گفتم
1دوربين دوم فقط جهت تماس تصويري تعبيه گرديده و نميتوني عكس بگيري فقط ميتوني بري به منوي سرويس و از اونجا مشاهده كني همين
2 فلش غير ممكنه امكانش نيست ولي از اون لنز قرز رنگ ميتوني در حالات عادي استفاده كني با يه برنامه
3 فلش منظورت فلش گوشي؟ اگه اره يه چيزي شبيه ريختن ويندوز به كامپيوتره كه بعد از فلش معمولا ايرادهاي نرم افزاري گوشي از بين ميره و همچنين ممكنه قابليتهايي اضافه بشه
4 بيشتر توضيح بده
5 برو و آكواستيك X800 را بريز حدود 40 درصد صدا افزايش پيدا ميكنه ميتوني بري به تاپيك بهترين درايو براي افزايش صداي K800
اگر موقع اجراي بازي و برنامه operation faild مياد بايد فلش بشه
چاره اي بغير از اين نيست
Last edited by golmohammadi; 12-05-2008 at 18:53.
راستي نگفتي برا كدوم CID
اونو بگو تا ببينم چيكار ميشه كرد
سلام و مرسي دوستان.
خب چطوري نصب ميشه؟ بعد از اينكه گوشي رو به كامپيوتر وصل كردم چيكار كنم؟؟فلش منظورت فلش گوشي؟ اگه اره يه چيزي شبيه ريختن ويندوز به كامپيوتره كه بعد از فلش معمولا ايرادهاي نرم افزاري گوشي از بين ميره و همچنين ممكنه قابليتهايي اضافه بشه
چند تا سوال ديگه هم دارم:
چطوري يه برنامه رو نصب كنم؟ اصلا كلا نحوه نصب تم و برنامه و اينا رو بگيد.
چرا ويبره گوشي اينقدر ضعيفه؟؟
چطوري كاري كنم كه اس ام اس هايي كه ميدم تو پوشه massage sent ذخيره نشه؟
بهترين انتي ويروس واسه اين گوشي چيه؟
ممنون دوستان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)