فکر کنم باید با بلک لوتوس (دختره) بری رو پل بالایی
همونی که بالای مپ قرار داره
البته اگه درست یادم مونده باشه
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
فکر کنم باید با بلک لوتوس (دختره) بری رو پل بالایی
همونی که بالای مپ قرار داره
البته اگه درست یادم مونده باشه
دوستان در کل واسه این خطای معروف چیکار میکنید ؟
هرکاری کردم باهام راه نیومدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو ریبورن داشتم چاینا بازی میکردم که به محض شروع یکی از مراحل ارور میده
ولی تو skirmish مشکلی نیست !
سلام واسه من گزینه هاش ایناس
************************************************** **
راستی جنرال من اینجوری میشه تو مد contra007 . درسته ؟؟؟
![]()
سلام. این ارور وقتی نشون داده میشه که بازی یا فایل هاش مشکل داشته باشند. احتمال میدم ارور شما واسه اینه که مد نصب شده حالت مرحله ای نداره.
سلام. شما مد رو درست نصب نکردید . من خودم همین مد رو بازی میکنم گزینه ها باید :
hard enemy
very hard enemy
Insane enemy
باشه. ولی اگه داخل خوده بازی مشکلی ندارید احتمالا فایل
!Contra007-en.big
رو کپی نکردید . ولی بهر حال بهتون توصیه میکنم مد رو دوباره نصب کنبن که مشکل ساز نشه واسه بازی و برای نصب از فایل
ContraLauncher
استفاده کنید .
من خودمم این مد رو بازی میکنم اگر خواستید آنلاین بازی کنیم.
.
.
دوستان کسی هست هر روز جنرال مد کنترا 007 رو بازی کنیم ؟؟؟؟؟ چند نفر هم باشید تیم میدیم باهاتون.
اگه کسی خواست بگه .
ما در خدمتیم. یا علی.
من دوس دارم انلاین بازی کنم ولی فعلا بازیم مشکل داره .دوستان کسی هست هر روز جنرال مد کنترا 007 رو بازی کنیم ؟؟؟؟؟ چند نفر هم باشید تیم میدیم باهاتون.
.
Last edited by roya.rashidi; 03-08-2014 at 00:38.
راستی ادرس بازی من اینطوریه C:\Program Files (x86)\¾øÃüʱ¿Ì به اون مشکل قبلیم ربطی داره ؟؟ که گزینه هام غیر فعال بود؟
من هستم
فقط میشه راجع به این مد یکم توضیح بدین
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
هر مشکلی حل میشه .
الان چه مشکلاتی داره بازی شما مگه ؟؟ تا اوجا که از عکس ملومه نباید بنویسه ایزی و اینا ولی مینویسه . همین. البته واسه انلاین مشکل ساز میشه ولی باید با همون فایل که گفتم درست شه. شما کاری که گفتم رو کردید ؟؟ درست نشد ؟؟؟
نه فکر نمیکنم این مشکلی ایجاد کنه. غیر فعال بودن گزینه ها منظورتون
Usa
Gla
China
Challange
ا ؟؟ اگه منظورتون اینه این مشکل نیست. درسته. مال همه همینطوره . واسه کنترا 007 مرحله ای درست نکردند و از اونجا که اگه مرحله های قبلی رو میذاشتن ارور میداد موقع بازی کردنشون این گزینه هارو غیر فعال کردند.
چشم بروی چشم . آدرس سایت های معتبر مربوط به این پچ رو میدم . البته بازی رو نمیشه توضیح داد باید خودتون امتحان کنید ولی مطالعه کنین اگه سوالی بود در خدمتم. من اکثر مد هارو امتحان کردم و از نظرم بهترینشون همین کنتراست. ویژگی اصلی این مد اینه که شما کم کم باید قوی شید و یونیت های بهتر بسازید. ویژگی دیگه بالانس بودنه بازیه. بعضی مد ها یه جنرال دارن شما میگیری کل مپ رو نابود میکنی. یه جنرال دارن میگیری یه تانک هم نمیتونی باهاش بزنی ...!! ویژگی دیگه فکری بودنه این مد. خیلی فکری تر از بقیه مد هاست . شما 150 تا تانک داشته باش. با سازماندهی و متفکرانه حمله نکنی همه رو با 10 تا یونیت میزنم !!!
بهر حال شما تا امتحان نکنی متوجه تفاوت هاش نمیشی. اولش یکم سخته ولی راه بیوفتی اونوقت میبینی واقعا خوبه.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
دومی رو حتما نگاه بنداز . سایت رسمی کنترا ا. از تو سایت عکس های مد رو نگاه کن و تو اینفو هم راجع به هر جنرالی بخاهید توضیحه کامل داده و کل یونیت هارو نوشته . لینک دانلود هم داره . مستقیم هم داره .
اینم لینک دانلود .
ما در خدمتیم.
یا علی.
Last edited by naalosar; 03-08-2014 at 04:04.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اقا من این مدرو اینجار ریختم. بازم مشکلم حل نشده .
همه نوع جنرالهام از ریشه و رجیستری پاک کردم فقط جنرال نصب کردم با این مد .
خب شما مد هارو توی پوشه های جدا بریزید . کترا تون کامله یه فولدر به اسم کنترا درست کنید بریزید توش.
بی زحمت اسم اون فایل هایی که اینجوره رو هم درست کنید. اسم این فولدر که الان داخلشید هم حتما درست کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)