یعنی چجوری؟
خواهشا توضیح کامل و واضح بدین...
من دانلود کردم اما اگه نخوام آپلود کنم چی؟
یعنی چجوری؟
خواهشا توضیح کامل و واضح بدین...
من دانلود کردم اما اگه نخوام آپلود کنم چی؟
باید آپلود کنی.بعضی ترکرها اگه ببینن که نسبت آپلود به دانلودت(یا همون Ratio) کمه بن میکنن و دیگه قادر به دانلود نخواهی بود.
چون این شبکه سرور نداره هر کس مجبوره هر چی رو دانلود کرده آپلود کنه.
مقدار Ratio هم بستگی به ترکر داره.بعضیاشون اگر برای مدت زیادی کمتر از یک باشه بن میکنن و بعضیاشون کمتر از 0.5.
مفهوم 1 و 0.5 اینه که مثلا اگه 700 مگ دانلود کنی و 700 مگ آپلود کنی اینارو به هم تقسیم کنی میشه 1 و اگه 700 مگ دانلود کنی و 350 مگ آپلود کنی میشه 0.5.
حالا این چیزی که آپلود باید بکنیم هرچیزی میتونه باشه؟
مثلا من یه آلبوم موسیقی دانلود کنم بجاش یه ویدیو کنسرت آپلود کنم؟
شما تعین نمیکنین که چی آپلود کنین.همون تورنتی رو که دانلود میکنین خودش همزمان آپلود هم میکنه.
Ratio برای هر تورنت جداگانه در نظر گرفته میشه و نمیشه مقدار آپلود یکی رو اضافه کرد رو یکی دیگه.(مثلا موسیقی دانلود کنی و به جاش کنسرت آپ کنی.)
ولی اگه بخایین یه فایلی رو به اشتراک بزارین که دیگران هم استفاده کنن باید با نرم افزار تورنتش رو درست کنین و تو یکی از سایت های تورنت عضو شده و تورنت خودتون رو آپلود کنین.
چی رو خودش تعیین میکنه!؟ یعنی هنگام دانلود ما نرم افزار تورنت به اطلاعات داخل سیستم ما دسترسی داره و هرچی بتونه میتونه ببره!!!؟ یا چی که خودش آپلود میکنه؟ چی آپلود میکنه؟ از کجا؟ از سیستم من!
با دقت میخوندین میبینین که نوشتم همون تورنتی رو که دانلود میکنین آپلود میکنه.
ببین،تورنت میاد فایلی رو که دانلود میکنی به صدها قسمت ریز تقسیم میکنه و میگرده ببینه اون قسمت های کوچیک تر رو چه کسانی دارن که در حال حظار هم دارن همین فایلو دانلود میکنن... و بعد اونا رو برات دانلود میکنه!!حالا هر چی تعداد کسانی که اون قسمتی که تو داری دانلود میکنی رو دارن بیشتر باشه،سرعتش هم بالاتر میره...چی رو خودش تعیین میکنه!؟ یعنی هنگام دانلود ما نرم افزار تورنت به اطلاعات داخل سیستم ما دسترسی داره و هرچی بتونه میتونه ببره!!!؟ یا چی که خودش آپلود میکنه؟ چی آپلود میکنه؟ از کجا؟ از سیستم من!
حالا اگه یکی دیگه هم بیاد دانلود کنه،برنامه خودکار تو رو هم شریک میکنه باهاش و تو و بقیه ی کسانی که دارین فایل رو دانلود میکنین،اون قسمت هایی که دارین رو سیستمتون رو براش اپلود میکنین و اون میگیرتشون...
چه سایتی برای دانلود تورنت خوبه
بیش تر فیلم و سریال دانلود میکنم![]()
torrentz.eu
isohunt.com
btmon.com
آخری معمولا تعداد بیشتری ترکر رو در اختیارتون قرار میده.
دست گلتون درد نکنه
آموزشها خیلی خوب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)