تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 452 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 4511

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

تکمیل پست بالا حتما سیم 1قرار بده
    تا اشخاصی مثل شما هستن که مبین نت میخرن با قیمت و این تعرفه بسته ها
    حالا حالا امثال منم باید عذاب بکشن
    1 ماه تمدید نکردم زنگ زدن و از قصد گفتم هـــــــــــــــیچ مشکلی ندارم شرکت توپ توپه و بسته هاتونم خــــیلی ارزونه !
    به شما هر گیگ 40 هزار تومنم بدن حیفــــــــــــــه و ارزون
    حالا برید سیم کارت بزنید تو موبایل این دری وری ها....
    شمایی که دری وری نیستی و انسان سالمی هستی شرکتی معرفی کن که تعرفه های ارزون تر از مبین نت داشته باشه و قابل حمل هم باشه (رومینگ همراه اول) اگر بهتر از مبین نت باشه بنده اولین نفری هستم که دیگه مبین نت رو تمدید نمی کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

الان تو ایرانسل و همراه اول میشه خود کاربر بسته سفارشی به مقداری که مکالمه و پیامک و اینترنت احتیاج داره، بسته رو میسازه و میخره.
    حالا تو مبین نت که پیامک و مکالمه نداره، برا همین اینترنت میتونه این امکانو پیاده سازی کنه
    حتی میشه برا کسایی که سرعت بالا نیاز ندارن یا میخوان ارزون تر بشه،امکان انتخاب سرعت روزانه 1 تا 4 مگابیت رو هم قرار بده.
    فاکتورهای انتخابی کاربر برای ساختن بسته سفارشی: (مدت طرح-حجم روزانه-حجم شبانه-سرعت روزانه-سرعت شبانه)
    بله شما درست می گید در همراه اول و ایرانسل بسته های ترکیبی میشه ساخت و خرید. برای مثال همراه اول بسته ترکیبی 6 گیگ اینترنت 100 دقیقه مکالمه درون شبکه و 100 پیامک درون شبکه ماهانه رو میده 26600 تومان. اگه 100 دقیقه مکالمه که هر دقیقه آن طبق تعرفه خود همراه اول 600 ریال هست (6000هزار تومان) رو از 26600 کم کنیم قیمت 6 گیگ اینترنت میشه 20000 هزار تومان و قیمت هر گیگ میشه 3300 تومان.بنده 330 گیگ اینترنت 6 ماهه (رومینگ همراه اول) رو از مبین نت با مالیات میخرم 369000 هزار تومان. یعنی هر گیگ میشه 1120 تومان و الان که سیم کارت مبین نت در گوشیم هست و از اینترنت مبین نت روی گوشی استفاده می کنم به نظر شما کدوم با صرفه تر هست هر گیگ 3300 تومان یا که1120 تومان. البته فراموش نشود که مصرف اینترنت بنده بالا هست و برای همین مبین نت برای من به صرفه تر هست.اگر کسی مصرف اینترنتش بالا نباشه باید به فکر اپراتور دیگه ای باشه. اما در کل رومینگ همراه اول مبین نت فکر نکنم چیزه بدی باشه.
    Last edited by dadadasa; 12-12-2019 at 20:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شمایی که دری وری نیستی و انسان سالمی هستی شرکتی معرفی کن که تعرفه های ارزون تر از مبین نت داشته باشه و قابل حمل هم باشه (رومینگ همراه اول) اگر بهتر از مبین نت باشه بنده اولین نفری هستم که دیگه مبین نت رو تمدید نمی کنم.
    شما 1 ماه استفاده نکن مجبوری ایرانسل یا کوفته دیگه استفاده کن اینا هم درستش میکنن سر 1 ماه ببینن همه حرفا مشتریاش یکیه!نهایت 2 ماه!خودم دارم با adsl سرعت 1 مگ استفاده میکنم!
    ولی حالیتون نیست منم بلدم ......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوست عزیز میشه از سیم کارت مبین نت روی گوشی استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز میشه از سیم کارت مبین نت روی گوشی استفاده کرد؟
    بله من از سیم کارت مبین نت (رومینگ همراه اول طرح 360) هم اکنون روی گوشیم استفاده می کنم.اگه سوالی بود در خدمتم.البته من هم از این قضیه اطلاعی نداشتم که با راهنمایی دوستان موفق به انجام این کار شدم.
    Last edited by dadadasa; 12-12-2019 at 22:17.

6. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله شما درست می گید در همراه اول و ایرانسل بسته های ترکیبی میشه ساخت و خرید. برای مثال همراه اول بسته ترکیبی 6 گیگ اینترنت 100 دقیقه مکالمه درون شبکه و 100 پیامک درون شبکه ماهانه رو میده 26600 تومان. اگه 100 دقیقه مکالمه که هر دقیقه آن طبق تعرفه خود همراه اول 600 ریال هست (6000هزار تومان) رو از 26600 کم کنیم قیمت 6 گیگ اینترنت میشه 20000 هزار تومان و قیمت هر گیگ میشه 3300 تومان.بنده 330 گیگ اینترنت 6 ماهه (رومینگ همراه اول) رو از مبین نت با مالیات میخرم 369000 هزار تومان. یعنی هر گیگ میشه 1120 تومان و الان که سیم کارت مبین نت در گوشیم هست و از اینترنت مبین نت روی گوشی استفاده می کنم به نظر شما کدوم با صرفه تر هست هر گیگ 3300 تومان یا که1120 تومان. البته فراموش نشود که مصرف اینترنت بنده بالا هست و برای همین مبین نت برای من به صرفه تر هست.اگر کسی مصرف اینترنتش بالا نباشه باید به فکر اپراتور دیگه ای باشه. اما در کل رومینگ همراه اول مبین نت فکر نکنم چیزه بدی باشه.
    اولا اینکه بحث ما در مورد قیمت نیست و در مورد امکان سفارش بسته دلخواه کاربر هست. اگر بحث هزینه هست که یه شرکت ADSL سراغ دارم که 5000 گیگابایت به مدت 500 روز رو میداد 500 هزار تومن
    دوما اینکه مقایسه شما کاملا اشتباه هست که طرح یکماهه حجم کم همراه اول رو با طرح 6 ماهه حجم بالا مبین نت مقایسه کردی.
    مقایسه درست اینه:
    همراه اول: بسته یکماهه ترکیبی(25 گیگابایت اینترنت همراه 2g/3g/4g/4.5g بدون محدودیت سرعت در دانلود و آپلود + 100 دقیقه مکالمه درون شبکه + 100 عدد پیامک درون شبکه)قیمت بدون مالیات: 51300 تومان
    مبین نت: بسته یکماهه(25 گیگابایت اینترنت ثابت در شبکه مبین نت و یا فقط 4g همراه اول با سرعت محدود شده هم برای دانلود و هم برای آپلود)قیمت بدون مالیات: 49000 تومان
    اگر هزینه مکالمه و پیامک در بسته همراه اول رو کم کنیم، قیمت هر گیگابایتش میشه: 1770 تومن
    قیمت هر گیگابایت مبین نت در این بسته: 1960 تومن
    خب مشخصه که همراه اول هم ارزون تره و هم مزایای بیشتری داره
    مقایسه شما مثل این میموند که قیمت دو تا پفک از دو شرکت مختلف رو اینطوری مقایسه کنی که یکی شون قیمت تک فروشی و در مغازه رو بگی و اون یکی رو قیمت عمده فروشی. مسلما قیمت تک فروشی گرون تر از عمده هست. حالا از هر شرکتی که باشه.
    ولی مقایسه من کاملا منطقی بود
    البته از قیمت های بسته ترکیبی ایرانسل با عنوان بوم، اطلاع دقیقی ندارم.
    نکته آخر اینکه، انقدر سنگ مبین نت رو به سینه میزنی و ازش دفاع میکنی، نکنه وکیل شرکتی یا ازشون پورسانت میگیری؟؟
    Last edited by mostafadc; 12-12-2019 at 23:57.

8. این کاربر از mostafadc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اولا اینکه بحث ما در مورد قیمت نیست و در مورد امکان سفارش بسته دلخواه کاربر هست. اگر بحث هزینه هست که یه شرکت ADSL سراغ دارم که 5000 گیگابایت به مدت 500 روز رو میداد 500 هزار تومن
    دوما اینکه مقایسه شما کاملا اشتباه هست که طرح یکماهه حجم کم همراه اول رو با طرح 6 ماهه حجم بالا مبین نت مقایسه کردی.
    مقایسه درست اینه:
    همراه اول: بسته یکماهه ترکیبی(25 گیگابایت اینترنت همراه 2g/3g/4g/4.5g بدون محدودیت سرعت در دانلود و آپلود + 100 دقیقه مکالمه درون شبکه + 100 عدد پیامک درون شبکه)قیمت بدون مالیات: 51300 تومان
    مبین نت: بسته یکماهه(25 گیگابایت اینترنت ثابت در شبکه مبین نت و یا فقط 4g همراه اول با سرعت محدود شده هم برای دانلود و هم برای آپلود)قیمت بدون مالیات: 49000 تومان
    اگر هزینه مکالمه و پیامک در بسته همراه اول رو کم کنیم، قیمت هر گیگابایتش میشه: 1770 تومن
    قیمت هر گیگابایت مبین نت در این بسته: 1960 تومن
    خب مشخصه که همراه اول هم ارزون تره و هم مزایای بیشتری داره
    مقایسه شما مثل این میموند که قیمت دو تا پفک از دو شرکت مختلف رو اینطوری مقایسه کنی که یکی شون قیمت تک فروشی و در مغازه رو بگی و اون یکی رو قیمت عمده فروشی. مسلما قیمت تک فروشی گرون تر از عمده هست. حالا از هر شرکتی که باشه.
    ولی مقایسه من کاملا منطقی بود
    البته از قیمت های بسته ترکیبی ایرانسل با عنوان بوم، اطلاع دقیقی ندارم.
    نکته آخر اینکه، انقدر سنگ مبین نت رو به سینه میزنی و ازش دفاع میکنی، نکنه وکیل شرکتی یا ازشون پورسانت میگیری؟؟
    با سلام من نه وکیل شرکت مبین نت هستم و نه پورسانت میگیرم. متن بنده رو کامل خوندید. نوشته ام کسی که مصرفش پایین هست مبین نت براش به صرفه نیست باید به فکر اپراتور های دیگه باشه و همچنین اشاره کردم که برای من به صرفه تر هست. میشه اسم شرکتی که 5000 گیگ 500 روزه رو میده 500 هزار تومان رو بگید.در ضمن بنده از اینترنت قابل حمل صحبت کردم نه adsl.اگر بنا به اینترنت موبایل و اینترنت همراه باشه که ایرانسل بهتر از همراه اول هست.شما برای من که مصرف اینترنتم بالا هست شرکتی معرفی کنید که بطور مثال 330 گیگ اینترنت همراه نه adsl تا سرعت 40 مگابیت بر ثانیه رو بدون محدودیت سرعت با مالیات و در کل بده 369000 تومان.بدون شک اگه ارزونتر باشه خود من اولین کسی هستم که مبین نت رو دیگه تمدید نمی کنم.در ضمن مبین هیچ گاه نمی زاره مشتریاش بسته دلخواه بسازند اینجا که سوییس نیست ایران هست و تکریم مشتری و رعایت حق اون هیچ اهمیتی نداره.من هم به ناچار از مبین نت استفاده می کنم. با هم اگه منظورم رو بد رسوندم عذر خواهی می کنم. با تشکر
    Last edited by dadadasa; 13-12-2019 at 09:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام من نه وکیل شرکت مبین نت هستم و نه پورسانت میگیرم. متن بنده رو کامل خوندید. نوشته ام کسی که مصرفش پایین هست مبین نت براش به صرفه نیست باید به فکر اپراتور های دیگه باشه و همچنین اشاره کردم که برای من به صرفه تر هست. میشه اسم شرکتی که 5000 گیگ 500 روزه رو میده 500 هزار تومان رو بگید.در ضمن بنده از اینترنت قابل حمل صحبت کردم نه adsl.اگر بنا به اینترنت موبایل و اینترنت همراه باشه که ایرانسل بهتر از همراه اول هست.شما برای من که مصرف اینترنتم بالا هست شرکتی معرفی کنید که بطور مثال 330 گیگ اینترنت همراه نه adsl تا سرعت 40 مگابیت بر ثانیه رو بدون محدودیت سرعت با مالیات و در کل بده 369000 تومان.بدون شک اگه ارزونتر باشه خود من اولین کسی هستم که مبین نت رو دیگه تمدید نمی کنم.در ضمن مبین هیچ گاه نمی زاره مشتریاش بسته دلخواه بسازند اینجا که سوییس نیست ایران هست و تکریم مشتری و رعایت حق اون هیچ اهمیتی نداره.من هم به ناچار از مبین نت استفاده می کنم. با تشکر
    در تکمیل حرف هام بنده بطور مثال 330 گیگ اینترنت همراه 6 ماهه می خواهم که قیمتش در کل بشه 400 هزار تومان.میشه قیمت این مقدار را در بهترین و ارزان ترین حالت از اپراتور های ایرانسل و همراه اول محاسبه کنید. شاید منظورم رو بد رسوندم کسی که مصرفش در ماه کمتر از 50 گیگ هست مبین نت براش به صرفه نیست. مبین نت فقط و فقط طرح هایی که حجمشون بالا هست به صرفه هست.اون هم در حالت اینترنت همراه (رومینگ همراا اول طرح 360) قطعا برای کسانی که در ماه بین 5 تا 10 گیگ مصرف اینترنت دارند همراه اول و ایرانسل بهتره.منظورم از مبین نت اینترنت همراه هست(رومینگ همراه اول طرح 360)نه اینترنت ثابت td-lte

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

هر چند خودم با این روش موافق نیستم ولی اگه نظر من رو بخاید بهتره ادم یه سیم همراه اول بندازه رو گوشیش و هر وقت هم خاست دانلود کنه گوشیشو وصل کنه به کامپیوتر هم سرعت بدون محدودیته هم همه جا در دسترسه و هم هزینه ی اضافی نمیکنی . الان باید یه هزینه برا گوشی بدیم یه هزینه هم برا اینترنت خونه اخرش هم سرعتش کم میشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام من نه وکیل شرکت مبین نت هستم و نه پورسانت میگیرم. متن بنده رو کامل خوندید. نوشته ام کسی که مصرفش پایین هست مبین نت براش به صرفه نیست باید به فکر اپراتور های دیگه باشه و همچنین اشاره کردم که برای من به صرفه تر هست. میشه اسم شرکتی که 5000 گیگ 500 روزه رو میده 500 هزار تومان رو بگید.در ضمن بنده از اینترنت قابل حمل صحبت کردم نه adsl.اگر بنا به اینترنت موبایل و اینترنت همراه باشه که ایرانسل بهتر از همراه اول هست.شما برای من که مصرف اینترنتم بالا هست شرکتی معرفی کنید که بطور مثال 330 گیگ اینترنت همراه نه adsl تا سرعت 40 مگابیت بر ثانیه رو بدون محدودیت سرعت با مالیات و در کل بده 369000 تومان.بدون شک اگه ارزونتر باشه خود من اولین کسی هستم که مبین نت رو دیگه تمدید نمی کنم.در ضمن مبین هیچ گاه نمی زاره مشتریاش بسته دلخواه بسازند اینجا که سوییس نیست ایران هست و تکریم مشتری و رعایت حق اون هیچ اهمیتی نداره.من هم به ناچار از مبین نت استفاده می کنم. با هم اگه منظورم رو بد رسوندم عذر خواهی می کنم. با تشکر
    شرکت شبکیه 5 هزار گیگ 500 روزه رو میداد 500 هزار تومن. البته مال چند وقت پیش بود.
    در ضمن تو همین ایران هستند شرکت هایی که چه ADSL چه اینترنت سیمکارتی و چه اینترنت وایرلس رو بصورت بسته سفارشی به انتخاب خود مشتری ارائه میدن. مبین نت هم اگر بخواد به سادگی میتونه اضافه کنه ولی خب چون مشتری مدار نیست و در واقع میخواد هرجور خودش میخواد برا مشتری تصمیم بگیره، اینکارو نکرده تا حالا. دوران وایمکس هم همینطور بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •