اینو بزن ببین چی پیش میادمودمش رو فروختم ندارم مگر نه خودم تغییرات میدادم و میذاشتم برا دانلود تا همه استفاده کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو بزن ببین چی پیش میادمودمش رو فروختم ندارم مگر نه خودم تغییرات میدادم و میذاشتم برا دانلود تا همه استفاده کنند
فدای محبتت این اخریه ریخته شد خیلی هم نمای شیکی داره ولی موقع باز کردن بعضی قسمتا همون لامذهب میاد
خیلی واسه ما زحمت کشیدی دوست فوق العاده محترم و نازنین
حالا تا چی پیش بیاد
چیز جدیدی به ذهنت اومد بازم از ما دریغ نکن
ممنون
خواهش میکنم . مودم دستم بی افته خودم تست میزنم تا بفهم این چرا میاد و چطوری میشه ردش کرد یا واردش شد .
عزیز فریمور جدیدتر چیزی نیست که بزنم شاید حل بشه
چون دیگه مطمئنم مشکل از مودمه وچون سخت افزاری هم نیست و وب یو ای رو هم زیاد تست زدیم میمونه فریمور
اگه چیزی داشتی زحمتش رو بکش ممنون
اخرین ورژن مود شده برای مدل شما همین فریمور هست ببنید این رو مودم نصبه ؟
عزیز دمت گرم درست شد
خیلی ممنونم واقعا زحمت کشیدی
پس شد
این وب یو ای + این فریمور
این فریمور با اولین وب یو ایی که فرستادی
البته با وب یو ای جدیده که گفتم خیلی ظاهر شیکی داره هم کار کرد بی مشکل منتها بر خلاف امکانات به روزتر وظاهر شیکترش متاسفانه تو قسمت بازگشت به تنظیمات کارخانه دکمه okیا applayدر کل دکمه تایید نداره واگه یه وقت نیاز به رستور دیفالت باشه نمیشه انجام داد
دمت گرم
فقط یه سئوال با وجودی که گزینه sd sharingرو onکردم ولی تو هیچ قسمت مودم علامت sdنیومد فقط به همون صورت قبل باید از وب خارج شد و از strage مودم وارد sdشد
راهی نداره که بشه با نصب به روتر به صورت وایفای شارینگ بشه؟
تست نکردم تا به حال باید به روتر وصل کنید و ببنید sd رو رو هم علاوه بر اینترنت میتونه وای فای کنه و شر بکنه . این مشکلات هم از همون وب یو ای ها هست و چون مود میشن حتما در بعضی قسمتها دارای باگ هستن .
با سلام
لطفا نحوه انلاک کردن lh96 ایرانسل رو بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)