بچه ها چند وقت نیست به نظرتون مصرف شاتل بالا رفته باشه؟ من دو روز یکبار یک گیگ از دست میدم ویندوزمم ده هست همه سوراخاشم بستم
بچه ها چند وقت نیست به نظرتون مصرف شاتل بالا رفته باشه؟ من دو روز یکبار یک گیگ از دست میدم ویندوزمم ده هست همه سوراخاشم بستم
در این مورد مثل اینکه هیشکی تجربه ای نداشته.
یه سوال دیگه دارم از بچه هایی که شاتل دارن . شما مثلا سرویس 512 می گیرین بعد شاتل براتون پهنای باند حداکثری رو می بنده مثلا 10 یا 16 مگ. حالا سرعت دریافتتون چقدر هست؟
خیر نسبت به بقیه شرکتها واقعا بصرفه تره
منظور حجم دزدی نداره
روی هر سرعتی برات ببندن، تقسیم بر 8 کنی سرعت دانلودت میشه. مثلا اگه خطت بکشه و رو 16 ببنندن با سرعت 2مگابایت در ثانیه دانلود میکنی
منم تا حالا مشکل حجم دزدی نداشتم
سرعت هاي بالاي ١٢٨ ارتباط مسقيم با سرعت آپلود شما داره وگر نه دانلود حداكثر سرعت پورت و خط شماست كه تعيين كننده
اينم از سياست هاي خوب شاتل هست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
با سپاس از پاسخ شما . مشکلی که من دارم الان اینه که هر روز که خطم رو چک می کنم یه پهنای باندی دارهیه روز 16 یه روز 12 یه روز 10 یه روز 11. انگار یه نرم افزار تقسیم بندی می کنه به صورت خودکار . مگه این کار توسط اپراتور انجام نمی شه؟.
سلام دوست من
نه اتومات انجام ميشه
هر دفعه كه قطع و وصل ميشه بالاترين سرعت پورت به شما تعلق ميگيره
مگر اينكه دستي محدود كنن
حداقل شاتل اينجوريه
البته شركت هاي ديگر هم به نظر دارن كم كم دنبال ميكنن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
اين اتفاق روي خطهايي كه نويز داره ميافته كه هرسري بر طبق نويز خط خود مودم سرعت رو بالا پايين ميكنه من خودم سرويس ارت ٦ دارم واي چون خطم مورد داره يه وقتا مياد روي ٢ مگ يه وقتا ١ مگ يه وقتا هم فول
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من از اسیاتک درخواست تخلیه دادم
میخوام بیام رو شاتل؟
نیام بنظرتون خوب نیست؟؟؟
من راضی هستم، امکانش هست شما یه تست یه ماهه بزن . هر مرکز مخابراتی فرق می کنه برای هر شرکت می تونه متفاوت باشه.
پ.ن : رضایت من در حدی هست که از سال 90 روی شاتل هستم.البته در این چند سال مشکلاتی هم بوده ولی در مجموع بقیه سرویس ها رو می بینمخیلی از انتخابم راضیم
.
Last edited by dvb55; 28-02-2016 at 21:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)