البته 2روز پیش یه بسته گرفتم وصل شدم به نت دیدم هیچی پیج ـی باز نمیکنه و فقط پیامهای لاین و وایبر میاد حتی تست سرعتم نمیشد بگیری تو 3 منظقه از شهر تست کردم همینطور بود!
البته 2روز پیش یه بسته گرفتم وصل شدم به نت دیدم هیچی پیج ـی باز نمیکنه و فقط پیامهای لاین و وایبر میاد حتی تست سرعتم نمیشد بگیری تو 3 منظقه از شهر تست کردم همینطور بود!
برای من 10 روز گذشته اما شارژ دزدیده شده برگشت نخورده اینقدر زنگ زدم به 700 بیشتر از شارژ خورده شده هزینه شده. یکی از ایرادای ایرانسل شارژ دزدیه متاسفانه خود اپراتور گفت سرمون شلوغه از بس از این پرونده ها داریم!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
تست ۳جی کرج
البته این بهترین حالتشه که آنتن پر بود!
Sent from my ASUS K00E
جدای از حجم خوری بیش از اندازه، واقعا دو گیگ برای این پهنای باند خیلی کمه .با یک چک ایمیل و باز کردن چند صفحه میبینی 200 مگ حجمت رفته .
درود بر شما هم ميهن گلم.
به صورت خودكار گوشي شما اگر سيگنال قوي تري از نسل بالاتر به آن برسه بهش وصل ميشه.
اما برنامه هايي در صفحه زير هست كه مي توانيد آزمايش كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك هاي پلي استور را مي توانيد در سايت زير بزنيد و دانلود كنيد.
شاد باشي
دوستان رفیق من گوشی هوآوی داره مدل g610 ولی نمیدونه چطوری باید وصل بشه به 3g باید چکار کنه؟
تبریز - موزه اذربایجان (تست اول با سرور آرارات)
دانلود از varzesh 3
Last edited by fanoostalaei; 13-09-2014 at 17:43.
یه apn جدید بساز
اسمشو بزار Iramcell-3G
Apn: mtnirancell
بدشم باید تو محدوده انتن دهی باشی
Apn های قبلیتم پاک کن
Sent from my C2305 using Tapatalk
سلام دوست عزیز منم روز اول که بسته خریدم همین مشکل شما رو داشتم و نمیشد اسپید تست بگیرم حتی پیج های اینترنتی هم باز نمیشد بعد رفتم تو قسمت تنظیمات gprs قسمت Apn پ ر ا ک سی رو پاک کردم مشکلم کاملا حل شد و خیلی راحت الان هم اسپید تست میگیرم هم دانلود میکنم هم راحت سایت باز میکنم سرعت دانلودم بین 600 تا 1200 هست( بسته شبانه 24 گیگ دارم ) کرج
شما پ ر و ک س ی ها رو کاملا پاک کردین؟؟؟
ایرانسل اینجا از بس افتضاح شده که یه پیج ساده رو هم نمیتونه به خوبی باز کنه!
3G همراه اول با اون سرعت 256 کیلوبیت محدود شدش بهتر پیج باز میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)