عزیزم کمی صبر کن مثل آیپد 2 دقیقآ یک هفته بعد توی مغازه ها پیداش شد. خوب دیگه هر کالای جدیدی قیمت جدیدی هم داره که بازار ما هم نگاه می کنند به جیب مشتری و زور خودشون هم می زنند تا ببینند چقدری گیرشون میاد
نشد دیگه خیلی ساده گفتم:
شما کافی هست یک صرافی آشنا پیدا کنید و ازش بخواهید که برای اون کشور پول انتقال بده البته باید از خودش ارز بخرید و همچنین صرافی همکار در مقصد داشته باشه.
بعد بخواهید که با صرافی مقصد هماهنگ کنه که به طریقی اون مبلغ رو به دست فروشنده مورد نظر برسونه مثلآ:
100 دلار ارز می خرید و صرافی توی ایران 100 دلار را برای صرافی US می فرسته و صرافی US هم مثلآ از طریق کارت 100 دلار دریافتی را به حساب فروشنده میریزه ، همین
البته این کار براشون آب خوردنه ولی مارمولکها به روی خودشون نمیارند و البته کمی هم می ترسند.
به هر حال آخر سر با فروشنده هماهنگ میکنید که به آدرس شما بسته سفارشی رو از طریق DHL بفرسته فقط یادتون نره که DHL هزینه ارسال را جلو جلو میگیره و این هزینه را هم می تونید با توجه به آدرس مبدا و مقصد و وزن بسته محاسبه کنید و از قبل به همراه مبلغ کالا برای فروشنده ارسال کنید.
این هم لینک برای محاسبه هزینه پست برای شما:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فراموش نکنید که با پستهای دیگه ارسال نکنید که ممکنه به دستتون نرسه چون DHL ترخیص کالا را خودش انجام میده مگر نه باید خودتون برید برای ترخیص کالا و . . .
شوخی شوخی دارم هرچی بینشون سکرت بود میگم خدا آخر عاقبت من رو با شما به خیر کنه