تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 752 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت جلال67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Air

پيش فرض

سلام آقا رضا ممنون میشم اگه راهنمایی کنین یه هدفون میخوام که با mp3 playram موزیک گوش بدم بیشتر آهنگ های light, pop,rock ,metal و اینجور چیزها گوش میدم
    بیس زیاد برام زیاد مهم نیست فقط کیفیت صدا های midreng , triblre خوب باشه صدا رو واضح پخش کنه با کیفیت تمیز
    تا 50 تومنم هم می تونم هزینه کنم inear هم باشه چه بهتر
    شما چه مدلیو پیشنهاد میدین آقا رضا جان
    من این دو مدلو انتخاب کردم طبق تحقیقات انجام شدم نظر شما چیه ؟

Crative EP-630 , Crative EP-830

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد خرید یک هدست نظر می خواستم

هدفون روگوشی WiFi (ترجیحن +سیم و میکروفون ساپورت)
    سبک و راحت برای زمانهای طولانی ، باتری قدرتمند
    کیفیت هم که خیلی مهمه...

مصارف بترتیب اولوبت:
    1-پخش موزیک ، تمام ژانرها، ولی 90 درصد راک/متال و زیرژانرهاشون(بخصوص هوی متال)
    2-فیلم
    3-اسکایپ
    4-گیم
    این که شد همه منظوره ، ولی مورد یک از همه مهمتر است..

دستگاه های مورد استفاده : PC - لپ تاپ - موبایل
    تا 200-250 تومن میتونم هزینه کنم
    اگر بشه داخل تهیه کرد خیلی بهتره.

خودم ایده ی ندارم چند تا فیلیپس داخل ایرانیان دیدم که با وجود قیمتهاشون خیلی جالب به نظر نمیرسیدن
    سرچ هم که کرد turtlebeach px5 هم خیلی بشرایط میخورد ولی یکی نمیدونم گیر میاد یا نه-یکی گرون میزنه ، فکر کنم 350 تومنی بشه-یکی اینکه بیشتر روی گیم تاکید کرده تا موزیک: engadget.com/2011/05/30/turtle-beach-ear-force-px5-review
    پیشاپیش ممنون از پیشنهاداتتون

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای مصارف خانگی ... فیلم ببینم آهنگ گوش بدم ... مدلی که سفارش میدید سعی کنید تو ایران موجود باشه و نوع هدفون هم فرقی نداره ... راحت باشه ... ممنون ...
    خوب اگه برای کاربرد عمومی می خواهید بهتره که یکی از مدلهای سونی انتخاب کنید که نسبت به کریتیو صدای بهتری و مناسب کاربرد عمومی دارند چون کریتیو بیشتر مناسب سبکهای موسیقی و آن هم الکترونیک هست
    پیشنهاد با توجه به موجودی فعلی بازار
    Sony Mdr-Ed12 که قیمتش حدود 15 هست
    Sony Mdr-Ed10 که قیمتش حدود 12 تومن هست
    AKG K77 که حدود 60 تومنه

مدل دیگه ای که موجود باشه و مناسب کاربرد و بودجه شما ، خاطرم نیست دوستان هم نظرشون رو بگن

اره! چند تا آلبوم FLAC دانلود کردم.
    کارت هم Creative Titanium PCIe رو میگیرم.HD خیلی گرونه .
    جواب میده دیگه؟
    خوبه و چند تا کمه یعنی خیلی کمه برای من که با چند ترا هم کمه شما رو نمی دونم
    اگه سعی کنید HD بگیرید بهتره و ارزش داره و این هم اضافه کنم که اختلاف 100 تومن بین این دو کارت صدا از نظر صوتی برای کسی که دوست داره حرفه ای تر جزییات رو بشنوه اصلآ زیاد نیست و اینکه توان خروجی HD بالاتر هست و به راحتی از پس هدفون شما بر میاد (البته فعلآ)
    نیازی هم نیست که برای چیپ های اضافه اون الان هزینه کنید بعدآ چیپهاش رو عوض کنید که عالی بشه

در آخر Titanium PCIe گزینه بسیار بهتر از سری های دیگه این برند هست که تقریبآ برای کاربرد ما که هدفون هست هیچ تفاوتی از نظر کیفی ندارند غیر از اینکه قیمت بسیار بالایی حتی بیشتر از HD دارند هر چند همین HD فول آپشن هم قیمتش در حدود 600 تومنی میشه.

با توجه به کارت صداهایی که داشتم از نظر کیفیت صدا:
    1. Titanium HD که کیفیت کلی میشه 95%
    2. Titanium PCIe که کیفیت کلی میشه 80%

انتخاب با خودتون هست

سلام آقا رضا ممنون میشم اگه راهنمایی کنین یه هدفون میخوام که با mp3 playram موزیک گوش بدم بیشتر آهنگ های light, pop,rock ,metal و اینجور چیزها گوش میدم
    بیس زیاد برام زیاد مهم نیست فقط کیفیت صدا های midreng , triblre خوب باشه صدا رو واضح پخش کنه با کیفیت تمیز
    تا 50 تومنم هم می تونم هزینه کنم inear هم باشه چه بهتر
    شما چه مدلیو پیشنهاد میدین آقا رضا جان
    من این دو مدلو انتخاب کردم طبق تحقیقات انجام شدم نظر شما چیه ؟

Crative EP-630 , Crative EP-830
    سلام به شما
    با توجه به توضیحاتی کاملی که شما دادید به نظرم سمت کریتیو نرید چون کریتیو جنس صدای محصولاتش اکثر بیس قوی دارند و مید بسیار بسته و ضعیف و های نه چندان خوب هر چند اگر سبک مورد علاقه شما الکترونیک بود همین نوع هدفونها مناسب کاربرد شما بود ولی شما متال و راک گوش میکنید و این سبکها اغلب به مید بسیار شفاف و قوی بیشتر از بیس قوی نیازمند هستند و از همه مهمتر های با وضوح کافی ، که کریتیو محصولی مناسب در این مورد نداره
    از برندهای فعال که محصولات خوب و مناسب کاربرد شما داشته باشند به نظرم یکی از هدفونهای سونی انتخاب کنید یا اینکه از محصولات Full Size برند AKG مدلی انتخاب کنید چون بودجه شما محدود هست از بهترین مدلهای موجود میتونم اینا رو به شما پیشنهاد کنم:
    Sony Mdr-Ed12
    Sony Mdr-Ed10
    AKG K77
    AKG K99

در آخر اگه اصرار دارید که بین دو مدلی که انتخاب کردید یکی انتخاب بشه به نظرم EP830 بهتر از EP630 هست.

سلام دوستان
    در مورد خرید یک هدست نظر می خواستم

هدفون روگوشی WiFi (ترجیحن +سیم و میکروفون ساپورت)
    سبک و راحت برای زمانهای طولانی ، باتری قدرتمند
    کیفیت هم که خیلی مهمه...

مصارف بترتیب اولوبت:
    1-پخش موزیک ، تمام ژانرها، ولی 90 درصد راک/متال و زیرژانرهاشون(بخصوص هوی متال)
    2-فیلم
    3-اسکایپ
    4-گیم
    این که شد همه منظوره ، ولی مورد یک از همه مهمتر است..

دستگاه های مورد استفاده : PC - لپ تاپ - موبایل
    تا 200-250 تومن میتونم هزینه کنم
    اگر بشه داخل تهیه کرد خیلی بهتره.

خودم ایده ی ندارم چند تا فیلیپس داخل ایرانیان دیدم که با وجود قیمتهاشون خیلی جالب به نظر نمیرسیدن
    سرچ هم که کرد turtlebeach px5 هم خیلی بشرایط میخورد ولی یکی نمیدونم گیر میاد یا نه-یکی گرون میزنه ، فکر کنم 350 تومنی بشه-یکی اینکه بیشتر روی گیم تاکید کرده تا موزیک: engadget.com/2011/05/30/turtle-beach-ear-force-px5-review
    پیشاپیش ممنون از پیشنهاداتتون
    سلام به شما

به نظرم بهترین کار ممکن خرید هدست بلوتوث هست چون هم اینکه بهترین هدست بلوتوث معادل ارزانترین هدست Wifi هست که از نظر کیفیت صدا تفاوتی با هم ندارند و هم اینکه حتی اگر دستگاه پلیر شما بلوتوث نداشته باشه به راحتی با نصب یک "USB بلوتوث" ارزان قیمت صاحب سیستم بسیار با کیفتی خواهید شد که همین جا هم به راحتی قابل تهیه هست ولی Wifi . . .
    در آخر اگر کیفیت عالی می خواهید هیچ روش ارتباطی رادیویی جایگزین ارتباط سیمی نخواهد شد.
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:35. دليل: پست متوالی

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظرم بهترین کار ممکن خرید هدست بلوتوث هست چون هم اینکه بهترین هدست بلوتوث معادل ارزانترین هدست Wifi هست که از نظر کیفیت صدا تفاوتی با هم ندارند و هم اینکه حتی اگر دستگاه پلیر شما بلوتوث نداشته باشه به راحتی با نصب یک "USB بلوتوث" ارزان قیمت صاحب سیستم بسیار با کیفتی خواهید شد که همین جا هم به راحتی قابل تهیه هست ولی Wifi . . .
    مصرف بلوتوث زیادتر نیست؟

در آخر اگر کیفیت عالی می خواهید هیچ روش ارتباطی رادیویی جایگزین ارتباط سیمی نخواهد شد.
    درسته، برای همین دنبال دوال مد هستم، در این مورد مثل turtlebeach که گفتم گزینه مدنظرتون نیست؟

من تاپیک عالی و جامع چند نکته برای خرید و انتخاب رو که زدید الان دیدم، با توجه به این
    forum.p30world.com/showpost.php?p=6118824&postcount=22
    اگر من بودجه ام رو 100 تومن افزایش بدم میرم تو رنج بعدی...میتونید تو این رنج و با اون حصوصیات مدلی پیشنهاد بدید؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مک بوک ایر که خب فعلا سری جدیدش تو بازار نیست، بیاد هم تا چند ماه اول قیمتش زیادی بالاس، شاید بدم بیارن حتی ارزونتر هم باشه!
    ولی در مورد صرافی که فرمودید... راستش چیز زیادی نفهمیدم ولی خب اگه راهی هست که از یک فروشنده خودم خرید کنم احتمالا خیلی می ارزه. اگه بگید دقیقا چیکار باید بکنم خیلی ممون میشم
    مرسی بازم

پینوشت: ولی خداییش گل بگیرن در بازار ایران رو
    عزیزم کمی صبر کن مثل آیپد 2 دقیقآ یک هفته بعد توی مغازه ها پیداش شد. خوب دیگه هر کالای جدیدی قیمت جدیدی هم داره که بازار ما هم نگاه می کنند به جیب مشتری و زور خودشون هم می زنند تا ببینند چقدری گیرشون میاد

نشد دیگه خیلی ساده گفتم:
    شما کافی هست یک صرافی آشنا پیدا کنید و ازش بخواهید که برای اون کشور پول انتقال بده البته باید از خودش ارز بخرید و همچنین صرافی همکار در مقصد داشته باشه.
    بعد بخواهید که با صرافی مقصد هماهنگ کنه که به طریقی اون مبلغ رو به دست فروشنده مورد نظر برسونه مثلآ:
    100 دلار ارز می خرید و صرافی توی ایران 100 دلار را برای صرافی US می فرسته و صرافی US هم مثلآ از طریق کارت 100 دلار دریافتی را به حساب فروشنده میریزه ، همین
    البته این کار براشون آب خوردنه ولی مارمولکها به روی خودشون نمیارند و البته کمی هم می ترسند.

به هر حال آخر سر با فروشنده هماهنگ میکنید که به آدرس شما بسته سفارشی رو از طریق DHL بفرسته فقط یادتون نره که DHL هزینه ارسال را جلو جلو میگیره و این هزینه را هم می تونید با توجه به آدرس مبدا و مقصد و وزن بسته محاسبه کنید و از قبل به همراه مبلغ کالا برای فروشنده ارسال کنید.
    این هم لینک برای محاسبه هزینه پست برای شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فراموش نکنید که با پستهای دیگه ارسال نکنید که ممکنه به دستتون نرسه چون DHL ترخیص کالا را خودش انجام میده مگر نه باید خودتون برید برای ترخیص کالا و . . .

شوخی شوخی دارم هرچی بینشون سکرت بود میگم خدا آخر عاقبت من رو با شما به خیر کنه

7. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هدفون فيليپس SHE-9550 چطوريه ؟ قيمتش 30 تومنه ميرزه بخرم ؟

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عزیزم کمی صبر کن مثل آیپد 2 دقیقآ یک هفته بعد توی مغازه ها پیداش شد. خوب دیگه هر کالای جدیدی قیمت جدیدی هم داره که بازار ما هم نگاه می کنند به جیب مشتری و زور خودشون هم می زنند تا ببینند چقدری گیرشون میاد

نشد دیگه خیلی ساده گفتم:
    شما کافی هست یک صرافی آشنا پیدا کنید و ازش بخواهید که برای اون کشور پول انتقال بده البته باید از خودش ارز بخرید و همچنین صرافی همکار در مقصد داشته باشه.
    بعد بخواهید که با صرافی مقصد هماهنگ کنه که به طریقی اون مبلغ رو به دست فروشنده مورد نظر برسونه مثلآ:
    100 دلار ارز می خرید و صرافی توی ایران 100 دلار را برای صرافی US می فرسته و صرافی US هم مثلآ از طریق کارت 100 دلار دریافتی را به حساب فروشنده میریزه ، همین
    البته این کار براشون آب خوردنه ولی مارمولکها به روی خودشون نمیارند و البته کمی هم می ترسند.

به هر حال آخر سر با فروشنده هماهنگ میکنید که به آدرس شما بسته سفارشی رو از طریق DHL بفرسته فقط یادتون نره که DHL هزینه ارسال را جلو جلو میگیره و این هزینه را هم می تونید با توجه به آدرس مبدا و مقصد و وزن بسته محاسبه کنید و از قبل به همراه مبلغ کالا برای فروشنده ارسال کنید.
    کد:
    فراموش نکنید که با پستهای دیگه ارسال نکنید که ممکنه به دستتون نرسه چون DHL ترخیص کالا را خودش انجام میده مگر نه باید خودتون برید برای ترخیص کالا و . . .

ها! دوزاری افتاد الآن مرسی ولی خب یک سوال که پیش اومده الآن برام اینکه مثلا من چطوری با آمازون یا بست بای هماهنگ کنم این قضیه رو

ولی جدا دم شما گرم!

10. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نشد دیگه خیلی ساده گفتم:

کد:

آخه یک مشکلی که هست اینه که الان خدا تا از کشور ها ، پستشون ایران رو تحریم کرده و به مقصد ایران هیچگونه مرسوله ایی نمیفرستن ، پس اگر کسی بخواد خرید کنه باید 1 مغازه توی کشوری که ایران رو تحریم نکرده پیدا کنه بعد با اونا این کار رو انجام بده
    حالا خودتون تا حالا این کار رو انجام دادین؟
    آخه من خودم میخواستم از بعضی سایتای کشورهای دیگه خرید کنم اینطوری ولی همیشه میترسیدم ، بعدشم وقتی از 1 مغازه دار میخرید مالیات کالا رو هم باید بدیم؟ آخه من قیمت هایی که توی سایتای بعضی مغازه ها میبینم با مالیاتن

12. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت جلال67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Air

9

سلام به شما
    با توجه به توضیحاتی کاملی که شما دادید به نظرم سمت کریتیو نرید چون کریتیو جنس صدای محصولاتش اکثر بیس قوی دارند و مید بسیار بسته و ضعیف و های نه چندان خوب هر چند اگر سبک مورد علاقه شما الکترونیک بود همین نوع هدفونها مناسب کاربرد شما بود ولی شما متال و راک گوش میکنید و این سبکها اغلب به مید بسیار شفاف و قوی بیشتر از بیس قوی نیازمند هستند و از همه مهمتر های با وضوح کافی ، که کریتیو محصولی مناسب در این مورد نداره
    از برندهای فعال که محصولات خوب و مناسب کاربرد شما داشته باشند به نظرم یکی از هدفونهای سونی انتخاب کنید یا اینکه از محصولات Full Size برند AKG مدلی انتخاب کنید چون بودجه شما محدود هست از بهترین مدلهای موجود میتونم اینا رو به شما پیشنهاد کنم:
    Sony Mdr-Ed12
    Sony Mdr-Ed10
    AKG K77
    AKG K99

در آخر اگه اصرار دارید که بین دو مدلی که انتخاب کردید یکی انتخاب بشه به نظرم EP830 بهتر از EP630 هست.
    با سلامی دوباره خدمت آقا رضای عزیز
    جنس های اصلی سونی و AKG داخل ایران هستش
    چون بازار پره از جنس های تقلبی سونی AKG
    بازم جنس ها تقلبی Crative تو بازار کمتره؟
    اگه بخوام سونی یا AKG بخرم راهی هست که اصلو از غیر اصل تشخیص داد؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

فقط حواستون باشه که چون Dhl ترخیص میکنه پول گمرکی رو از شما دم در خونه میگیره معمولا برای محموله های چند صد دلاری حدود 60_70 راحت آب میخوره.
    پس نهایتا یه پولی بزارید کنار
    البته توجه دانسته باشید این پست سریعترین پست دنیاهست و تو ایران با استاندارد بالایی کار میکنه و بازرس های آلمانی هر از گاهی میان و کار کرد نمایندگی ها رو چک میکنند.ولی خوب از بقیه پستهای گرونتره.(, UPS FedEx,EMS,TNT)
    یه نکته دیگه چیز های کمی هست که اجازه ارسال از آمریکا به ایران دارند.ولی شرایط برعکسش تا جایی که یادمه راحتتره بود.
    Last edited by peaceful1; 03-08-2011 at 14:41.

15. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •