سوکتم میزنن خودشوت بعدشم هواوی یا هوایی داداش متری چند هستش
سوکتم میزنن خودشوت بعدشم هواوی یا هوایی داداش متری چند هستش
Last edited by mahdi1323; 04-03-2015 at 11:07.
داداش عزیزم هوایی نه هواویهنوز هواوی تو کار سیم و کابل نیومده
من سال پیش از محل کلی فروشی کابلهای مخابراتی متری 700 تومان خریدم.در ضمن تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که واسه دو سال پیش هست تقریبا و استارترش خودم هستم درباره خرید کابل مخابراتی مناسب بحث شده.
Last edited by david-ebi; 04-03-2015 at 16:37.
دوستان لطفا بررسی کنید مشکل قطعی هر 5 دقیقه یک بار
سیم تلفن روی مودم مستقیما از ورودی منزل به مودم وصل شده است
هیچ تلفنی رو خط استفاده نمیشود
مودم چه برندی و چه مدلی هست؟شما فاصلت تا مرکز مخابراتی خیلی خوبه و اصلا نباید مشکل داشته باشینویزت هم 11 هستش که برای چنین فاصله ای زیاده اما نباید قطعی داشته باشی(نویز 11 معمولا قطعی نمیاره)من خودم یک مودم داشتم از یک شرکت سرویس دهنده اینترنت با نویز 5 دسی بل هم خطم رو روی 10 مگابیت استیبل نگه میداشت.همون مودم وقتی در یک محل دیگه که اتفاقا به مرکز مخابرات نزدیکتر از محل قبلی بود با یک شرکت اینترنت دهنده دیگه ازش استفاده کردم دیدم وقتی نویزم زیر 12 دسی بل میاد دیسی پشت سر هم دارم(با همون پهنای باند 10 مگابیت)
خلاصه اینجور وقتا مشکل از تجهیزات isp ها و مسیر کابلکشی هست(اما شما با فاصله نسبتا کم نباید این مشکلات رو داشته باشی!!!).کابلی که مستقیم اومده خورده پشت مودمت از جنس خوبه؟کابل مخابراتی هستش؟به پشتیبانی isp ات بگو که adsl mode ات رو روی adsl2+ بزاره.احتمال داره وضعیتت بهتر بشه.
Last edited by david-ebi; 05-03-2015 at 17:20.
دوستان snr upstram و downstream یعنی چی؟
شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد.
علی رغم پارامترهای اصلی که خوب هستند ولی خطتون نویز داره. ولی تشخیص شدتش بسته به اینه که چند دقیقه بعد از روشن شدن یا ریست شدن مودم این عکس رو گرفتین ولی مشخصا نویز رو خطتون وجود داره.
اطلاعات این صفحه کمه.. ولی همینطوری که معلومه شما تو Downstream نویز داری. ولی اطلاعات تخصصی تر که معمولا تو صفحه Status ADSL هست لازمه برای قضاوت دقیق. اگه مشکل Packet loss نداری و قطع نمیشی میشه گفت وضعت خوبه.
سلام ممنون مفهوم snr و میدونم .میخوام بدونم upstream snr و sownstream snr معنیش چیه
ممنون
Upstream : نویز خط برای میزان آپلود روی خط
Downstream: نویز خط برای میزان دانلود روی خط
بستگی به شرکت سرویس دهنده داره که Upstream و Downstream روی چه سرعتی ببندن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)