مرسی دمت گرم فرمت شد ولی یعنی حالا دیگه مشکلاش رفع شد .؟
مرسی دمت گرم فرمت شد ولی یعنی حالا دیگه مشکلاش رفع شد .؟
سلام
اقا یون من دکمه روی هندز فری رو که فشار میدم نمیره تو ویس نامبر باید چیکار کنم روی اسم دوستمم ویس گذاشتم ولی نمیره هندز فری رو یه 700 امتحان کردکم سالم بود جایی باید تنضیمات خاصی انجام بدم
من قبلا w700 داشتم به نظر سرعتش خیلی از دبلیو 810 بیشتر بود دلیلش چیه ممکنه گوشیم بد فلش شده یاشه موقعی که سریالشو عوض میکردن؟
چیجوری میشه به حالت عادی برگردون سریالشو
اپدیتش چقدر طول میگشه و خطری نداره؟
وقتی گوشیw810 با کابل به کامپیوتر وصل میکنم سرعتش کمه و بعد از ترانسفر حدود یک دقیقه طول میکشه تا گوشی راه بیفته و بیاد بالا و کار کنه دیلش چیه؟
از همتون ممنونم
اگه بزاری ممنون میشم
![]()
خوش امد میگم دوست عزیز...تا جایی که خاطرم هست دبلیو 700 داشتی...810 تازه گرفتی؟مبارکه
عرضم به حضورت که مشکل اولتون رو نمی دونم!!!تا حالا باهاش ور نرفتم....اصولا این ویس نامبر واسه امثال 810 خیلی خوب جواب نمیده...اسم طرف رو می کشی عین همونی که قبلا ضبط کردی میگی.. اما بازم قبول نمی کنه و میگه لطفا در یک جایی ساکت دوباره بگین و از این جور حرف ها....
شاید گوشی شما مشکل داره...اصلا اینجوری نیست سرعت 810 بسیار مناسبه...ببینم رم اون گوشی که داری چنده؟رم 700 ایی که می گی چنده؟به هر حال رم تاثیر میگذاره..شاید رم 810 ایی که داری بالاست.....اگه اینطوری نیست یه مستر ریست کنید....اگه با مستر ریست حل نشد..نگاه کن ببین ورزن فریم ور گوشی چیه؟شاید ورزنش قدیمی شده باشه...تجربه میگه ورزن قدیمی و کهنه میشه رو سرعت تاثیر میگذاره(عین ویندوز)
این که میگی گوشی بعد ترنسفر اینجوریه....ذهنم و به اون سمت برد که شاید تروجان یا ویروسی روی رم گوشیت نشسته...از این بابت هم گوشیت رو چک کن
من که نشنیدم یا ندیدم فلش بد هم داشته باشیم...فلش که اگه بد بشه اصلا گوشی روشن نمی شه
منظورن اینه چه جوری میشه سریال اصل کرد؟اگه چنجه واسه اولین بار با باکس...که البته گفتی فلش کردی.پس الان باید اصل باشه دیگه..مگه نه؟
در مورد اپدیتم چیزی نمیگم....ارجاعت میدم به تاپیک مرجع نکته ه و اموزش ها....
همین دیروز اموزشش رو با کلی وقت گرفتن گذاشتم...تصویریه با 15-16 تا عکس. اموزش کاملش
نه اپدیت هیچ خطری نداره
چشم دوست عزیز..تو این هارد بی در و پیکرم بگردم ببینم اون مطلب و کجا سیو کردم....نهایتش امشب میگذارم براتون
شاد باشید![]()
با سلام!
چند تا سوال داشتم! اگر تكراري بود ببخشيد:
1- گوشي من چنج شده است ولي با باكس فلشش كرد، حالا مي تونم آپديتش كنم ( ضمنا هك هم كردم و صداش عالي شد! )
2- اصلا به چه دردي مي خوره آپگرد كردن؟
3- از كجا مي تونم آموزش و آخرين فريمور ها رو پيدا كنم؟
با تشكر فراوان
1- الان پس اصل شده؟اره می تونی اپدیت کنی
2-یه جور فلش کردنه دیگه...اپدیت کردن یعنی به روز کردن فریمور گوشی دیگه
3-فریمور که تاپیک داره!!اپدیتم که اموزشش رو همین دیروز تو تاپیک مرجع نکته ها و اموزش ها گذاشتم اگه پست قبلیمو می خوندی اینو گفته بودم
شاد باشی![]()
با سلام!
خيلي ممنون ....
مي رم مي خونم ولي يه نگاه تجملي كه انداختم خيلي خوب بود ( نحوه توضيح و عكس ها )![]()
اقا ممنون
configuration: cldc-1.1
profile:mid1.0midp:2-0
رمم مال همون دبلیو 700 هستش 1 گیگ
نه فلش نکردم میخواستم بدونم چی جوری باید فلش کنم
اخه روز لول که سیم رو انداختم توش کانفیگ سیم داد همون اروری که واسه اصلی نبودن سریال میده یه روشن خاموش کردم درست شد یکمی دل چرکین شدم
میشه یه لینک بهم بدی از تاپیک مرجع لطفا
بهر حال ممنونم
Last edited by cao-cao; 08-08-2007 at 23:25.
همون طور که گفتید رم رو فرمت کردم ولی بازم بعضی اهنگا رو پخش نمیکنه .![]()
اگه مموریت تقلبی و خراب باشه به نظر خودت اینطوری درست میشه ؟!!!
یجوری باید پسش میدادی ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)