مژده مژده !!!!! آخرش تونستم لباس میلان رو عوض کنم برای فصل بعد کریر .اونم بدون کرش کردن کریر مد . عکسی از لباس جدید که خودم با فتوشاپ ساختم
![]()
مژده مژده !!!!! آخرش تونستم لباس میلان رو عوض کنم برای فصل بعد کریر .اونم بدون کرش کردن کریر مد . عکسی از لباس جدید که خودم با فتوشاپ ساختم
![]()
اره تو کریر مود یه مدت لباسا همش یه مدله حال نمیده....خوبه با پچهای مودینگوی چند مدل لباس میاد
مگه فصل بعد میلان لباسش اینه؟؟
آره دیگه همش یه لباس فایده نداره . من برای تست این لباس رو جایگزین لباس سوم کردم که اگه خراب شد لباس اصلی خراب نشه .. لباس فصل بعد میلان نیست ساخته ذهنه !!!! .. با پچ ایمپورت نکردم . با CM14.2 ایمپورتش کردم . اگه خواستی تا یه عکس از نحوه عوض کردن لباس بزارم .
سلان.این معیار rating دروازه بانا چیه؟؟من الان مربی چلسی ام.یه بار دروازه بان ذخیره رو گذاشتم تو(اسمش رو یادم نیس)و چک رو بیرون گذاشتم.یه بازی توستانه با psg بود.دروازه بانه 2,3 تا تک به تک و یک پنالتی رو گرفت(رو سطح ورد کلس).هر شوت هم طرف دروازش شده بود سیو کرد.ولی تو ریتینگ بهش 8.8 داد؟چرا؟معیارهاش چیه؟
بستگی به تعداد موقعیت هایی هم که سیو کرده داره دیگه . یعنی بین یک دروازه بان که از 15 تا شوت 15 تا رو سیو کرده با کسی که از 10 تا شوت 10 تا رو سیو کرده فرق داره . حتی اگه گل هم بخوره فقط کمی از امتیازش کم میشه ولی هر سیو کلی امتیاز رو میبره بالا . حتی بیرون اومدن های دروازه بان هم حساب میشه .
ایول اگه خودت درست کردی کارت قشنگه![]()
پنالتی بودن یا نبودن.مسئله اینست:تازه کارت قرمز هم داد به تری:
داور غش کرده بود...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sh79; 03-02-2014 at 11:43.
لباس فصل بعد میلان
لباس فصل بعد بعضی تیمای پرطرفدارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینا رسمی نیستن چون فعلا هیچ لباسی به صورت رسمی رونمایی نشده
به نظر شما پنالتی بود یا نه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)