اي بميرن!!!!
قرار بود پارسال همين موقع افتتاح كنند اين 3شبكه رو!
اي بميرن!!!!
قرار بود پارسال همين موقع افتتاح كنند اين 3شبكه رو!
اولاً دو تیونره نیست و دوماً دوتا شبکه روی یک فرکانس را ضبط می کنه، یعنی شبکه 1 را که ضبط می کنی دیگه نمی تونی شبکه مستند را ضبط بکنی! همونجا ها توی یکی از پستهام این را نوشتم.
شما برو دوتاش را ببین تا نظرت عوض بشه
به علت برخی مسائل که ناگفتنی است متاسفانه مقایسه هم لغو شد!
Last edited by isfahaneshop; 23-06-2011 at 21:31.
سلام عزيزان دل
منظور من اين نبود كه دستگاه دو شبكه رو همزمان ضبط كنه اصلا همچين قابليتي پيشكشش
منظورم اينه كه مثلا ميزنم كانال 2 رو ضبط كنه بعد ميرم كانال سه رو همزمان نگاه كنم ميبينم يه صفحه سياه مياد كه مينويسه (ضبط)
و به خاطر ضبط كردن كانال 2 كانال سه موقتا از دست ميره تا زمانيكه برنامه ضبط كانال 2 رو متوقف كنم
دستگاه شما چيه؟
الان اكثر دستگاها اين قابليت رو دارن كه يك شبكه رو ضبط كنن ويك شبكه هم فركانس رو بتونيد نگاه كنيد همزمان!
سلام دستگاه من marshal 888 است . در سه ماه گذشته اين مشكل رو نداشتم و الان يك هفته اي ميشه كه اين فيلمو سرم در مياره
سلام
من قصد دارم یک گیرنده دیجیتال بگیرم
البته از نوع usb
خیلی برای کیفیت بی نظیر اهمیت نداره فقط می خوام بعضی مواقع یکسری اخبار را از روی شبکه استانی یا سراسری روی کامپیوتر ضبط کنم
اول یک توضیح مختصر برای من بدین من روشن بشم که این کاری ککه من قصد انجامش را دارم شدنی هست یا نه؟
دوم اینکه آیا این گیرنده های usb آیا قادر به اینکار هستند
تاکید می کنم برای من کیفیت اصلا اهمیت چندانی نداره و فقط می خوام کار راه انداز باشه
ضمنا این گیرنده های usb آیا نیاز به آنتن هم دارند
با تشکر پیشاپیش
ايكس ويژن بگيرين خوبه من خودم دارم استفاده ميكنم!
بايد آنتن داشته باشه ديگه بدون آنتن كه نميتونه بگيره مثل گيرنده هاي ديجيتال ديگه!
شدني هست خيلي راحت!![]()
قیمتش چقدر هست؟
از کجا باید بگیرم
سایت اینترنتی هم هست که بشه خرید ؟
با تشکر
متاسفانه به دلایل ... ویرایش شد.
Last edited by isfahaneshop; 30-11-2011 at 01:15.
اولا تعريف نكردم فقط گفتم از اين مدل دارم خوبه!پيشنهاد دادم!
دوما هم گفتم مثل گيرنده هاي ديگه انتن ميخواد من تا حالا گيرنده ديجيتالي بدون آنتن نديدم!
yesterday?
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
قيمتش 29800هست
به سايتسفارش بده به رايگان مياره دمه خونه تحويل ميده پولشو ميگيره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)