تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 421 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    تو والیبال وقتی میخوایم کل بندازیم یا تیکه پرونی کنیم، شاخ بازی دربیارم و طرف رو مسخره کنیم (یه کوچولو) چی باید بگیم؟ رفیقمونه، نمیخوام اذیتش کنم، در حد معمولی و ملایم.

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه طوری میتونه آدم مخ دختر عموشو بزنه؟ سر صبحتو چه جوری باز کنیم؟ به چه بهونه ای بهش پیام بدم؟
    بهونه نمیخاد الکی یه موضوعی که مطمعنی میتونه بهت کمک کنه باهاش در میون بزار بعد کم کم سر صحبتو باهاش باز کن. اولشم نگی دوست دارمو از این حرفا چون خانوما احساس ترس میکنن از رابطه

3. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من تازه به یک بخش جدید محل کارم رفتم. با شخصی که کار میکنم آدم باحال و خودمونیه و فعلا مدیرم محسوب میشه. البته مدیر که میگم نه به اون معنی مدیر . کنار هم میشینیم و با هم کار می کنیم ولی کارها فعلا دست ایشونه. تجربه و سنش از من 7-8 سالی بیشتره
    البته ممکنه این موقت باشه و من با شخص دیگه کار کنم

خلاصه همون روزهای اول گفت باید صبح قبل 8 بساط صبحونه راه بندازیم و ... 2-3 باری نون خرید و بعد نون خریدن رو انگار داره میندازه کامل رو دوش من. البته هنوز به اون شکل نشده! تازه 2 هفتس که هر روز با هم کار می کنیم
    هفته قبل هم پنیر با من بود هم 3 روز نون!!! (2 روز هم من صبح دیر رفتم)

هم از جنبه ی مالی و هم اینکه ایشون نونوایی سر راهشه ولی من از مسیر دیگه میام و راهم دور میشه بخوام هر روز نون بخرم، واقعا به ضرر منه!!!
    البته یه بار داشت میگفت که این صبحونه صبحها خیلی خوبه و اصلا نباید قطعش کنیم که منم گفتم حقوق ما کجا و حقوق شما !!! با خنده (فکر کنم تاحدودی فهمید)

دوستان به نظرتون چطوری این قضیه رو ملایم حلش کنم؟
    حالا اینکه ایشون 2برابر من میخوره و حداقل 2 برابر من حقوق میگیره به کنار. ولی هر روز نون خریدن رو من هیچوقت زیربارش میرم
    ولی دوست دارم قضیه در نهایت دوستی و رفاقت ادامه پیدا کنه
    الان باز فردا صبح حول و حوش 7 که هنوز تو راهم زنگ میزنه که نون بگیر!!!

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه تمایل دارید صبحانه خوردن ادامه داشته باشه، بگید که یک هفته هم نون هم پنیر با یک نفر، هفته بعد با نفر دیگه که وضعیت مشخص تر باشه .

اگرم هم تمایل ندارید
    صبح ها تا قبل رسیدن به شرکت تلفن رو خاموش کنید. بعد اگر پرسید چرا بگید شبا خاموش میکنم هم بخاطر اینکه کسی زنگ نزنه بدخواب بشم هم بخاطر سیگنال های بیماری زا. بعدم اگرم گفت برای نون زنگ زده بودم بگید اِه، یادم رفت.
    بعضی روزا هم در حد دو سه دقیقه دیرتر برید سرکار، بعد بگید نون یادم بود ولی چون دیر شده بود نتونستم.
    یکی دوبارم اشاره کنید که خونه صبحونه میخورید و زیاد میل ندارید.

6. 4 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سعی کنید نون تازه نگیرید، از این نون مونده های تو سوپر مارکتی ها بعضی وقتها تهیه کنید.

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

8. 2 کاربر از 7seas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان

من تازه به یک بخش جدید محل کارم رفتم. با شخصی که کار میکنم آدم باحال و خودمونیه و فعلا مدیرم محسوب میشه. البته مدیر که میگم نه به اون معنی مدیر . کنار هم میشینیم و با هم کار می کنیم ولی کارها فعلا دست ایشونه. تجربه و سنش از من 7-8 سالی بیشتره

خلاصه همون روزهای اول گفت باید صبح قبل 8 بساط صبحونه راه بندازیم و ... 2-3 باری نون خرید و بعد نون خریدن رو انگار داره میندازه کامل رو دوش من. البته هنوز به اون شکل نشده! تازه 2 هفتس که هر روز با هم کار می کنیم

هم از جنبه ی مالی و هم اینکه ایشون نونوایی سر راهشه ولی من از مسیر دیگه میام و راهم دور میشه بخوام هر روز نون بخرم، واقعا به ضرر منه!!!
    البته یه بار داشت میگفت که این صبحونه صبحها خیلی خوبه و اصلا نباید قطعش کنیم که منم گفتم حقوق ما کجا و حقوق شما !!! با خنده (فکر کنم تاحدودی فهمید)

حالا اینکه ایشون 2برابر من میخوره و حداقل 2 برابر من حقوق میگیره به کنار. ولی هر روز نون خریدن رو من هیچوقت زیربارش میرم
    من میگم شما حساب کن ده دقیقه دیر بری چقدر اخر ماه ضرر میکنی بعد بسنج هرروز نون بگیری چند درمیاد
    اگر میصرفه هرروز 10 مین دیرتر برید که کلا بساطی در کار نباشه
    اگر نمیصرفه از در صمیمیت وارد بشید و واقعیت رو بگید که فلانی من رام دور میشه خودت زحمت نون رو میکشی؟ هفته بعد با من
    گاهی وقتا گفتن حقیقت واقعا اسون تر و تاثیرگذارتر هست

10. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان از یکی از اشناهامون خوشم نمیاد اینم خیلی میاد پیش من چجوری کاری کنم دیگه نیاد ؟! نمیخوام ناراحت بشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان

بابا بیخیال، از همین اولش میخت رو محکم بکوب، با کسی هم تعارف نداشته باش. این دوستی ها زودگذره و زود هم فراموش میشه. فقط آسایش و آرامش خودت واست مهم باشه، اگه می بینی هر روز استرس و اعصاب خرد کنی واسه خودت داری کلا بیخیال این ماجرا شو.

13. این کاربر از eeeeeeehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

یه آدم دهاتیه بی فرهنگ ک هیچ بویی از فرهنگ نبرده 6-7 قراره خونه ما بمونه . از وقتی اومده مدام با من دعوا داره و میخواد خودشو آدم جلوه بده و منافع منو به شدت به خطر انداخته
    انقد اعصابم ازش خورد شده که حتی بودنش هم منم بهم میریزه.
    چه طور باخاش رفتار کنم که طعنه آمیز باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

یه آدم دهاتیه بی فرهنگ ک هیچ بویی از فرهنگ نبرده 6-7 قراره خونه ما بمونه . از وقتی اومده مدام با من دعوا داره و میخواد خودشو آدم جلوه بده و منافع منو به شدت به خطر انداخته
    انقد اعصابم ازش خورد شده که حتی بودنش هم منم بهم میریزه.
    چه طور باخاش رفتار کنم که طعنه آمیز باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •