واقا رایتل با گذاشتن طرح انتخاب شماره شاهکار کرد خیلی خوب بود کارش
انصافا پیش شماره رایتل (0920) از همه پیش شماره های موبایل کشور خوشگل تره
واقا رایتل با گذاشتن طرح انتخاب شماره شاهکار کرد خیلی خوب بود کارش
انصافا پیش شماره رایتل (0920) از همه پیش شماره های موبایل کشور خوشگل تره
لنگرود هم یک هفته ای هست مخصوصا شب اصلا دیتا به زور رد و بدل میکنه
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
از فرهنگ بگیر تا داخل پیام نور ... گوگل باید چند بار رفرش کنی تا بالا بیاد
اینجا عالیه سریع باز میکنه مثل جت.برطرف میشه احتمالا
تو لاکان جلوی دانشگاه آزاد رشت 3 تا دکل هست(یکی رایتل بقیه هم برای ایرانسل همراه اول) من زمستان اونجا دانشگاه تو خوابگاه بودم رایتل استفاده میکردم که یه طوفان شد قطع شد رفتم اونجا بررسی کردم دیدم از دکل یه آنتن آویزون شده(فهمیدم برای رایتله) 2ماه طول کشید کلی تماس گرفتم اینگار نه اینگاربیان درستش کنن کلا لجستیک رایتل خیلی ضعیف هست دیگه ما هم برگشتیم اومدیم تجربه ایی که دارم ایرانسل تو رشت بهتر جواب میده
من نمیدونم ارتفاع این دکل هارو بیشتر نمیکنن واقعا شعورشون نمیرسه ارتفاع از 25 متر برسه 50 کلی از مشکلات آنتن دهی حل میشه ولی...
دوست عزیز من خودم تخصصی در دکل ندارم
ولی همینطوری نیست که ارتفاع رو بیشتر کنیم آنتن دهی بیشتر بشه
حالا فرض بر اینکه بشه
شاید رو مورد های دیگه تاثیر بذاره
به هر حال یه محاسباتی داره
یه چیزی هست
دکل ها هرچقدر ارتفاع بیشتری داشته باشن مساحت بیشتری رو پوشش میدن ولی مشترک بیشتری هم به خودشون وصل میکنن و باعث میشه ترافیک دکل پر شه و قطعی مکالمه و اینترنت داشته باشید...جدای همه این مسائل فضای فرکانسی بیشتری رو اشغال میکنه و باعث میشه سایت های دیگه به مشکل بر بخورن.
اینم در نظر بگیرین که دکل های BTS که میان نزدیک منازل مسکونی بعضا حتی در یک ارتفاع با ساختمان های مجاور نصب میکنن خطرات و عوارضشون بیشتر هست (امواج الکترومغناطیس پر قدرت ترند) یه برنامه داشتم نگاه میکردم که اونجا توضیح میداد که باید این موضوعات رعایت کنن
متاسفانه از این دکل ها در ایران برای یک کاره دیگه استفاده میشه که اون واقعا ضرر داره همه اکثرا اطلاع دارن
بهتره تحقیق کنید و نگاه علمی بهش داشته باشید..با دیدن و گفتن اینو اون هیچی ثابت نمیشه..کشور های اروپایی برید ببینید که تو یه خیابون چند تا آنتن سکتور موبایل روی پشت بوما میبینید! اونجا داخل شهر دکل نمیذارن..هر 2 تا خونه در میون 360 درجه پشت بوما آنتن های موبایل هست..تعداد سایت های موبایل هرچقدر بیشتر باشه قدرت خروجی هر سایت کمتر میشه و همین باعث میشه هیچ ضرری نداشته باشن...موبایل نوکیا 1100 حدودا 2.5 وات قدرت خروجی داره که کنار گوشه! ولی یه سایت موبایل نهایتا داخل شهر ها 1 وات قدرت خروجی دارن که اون هم باز کنار گوش نیست! فاصله زیاده با انسان ها..و اینکه هرچقدر سیگنال گوشی قویتر باشه قدرت خروجی گوشی پایین میاد و ضرر کمتری به بدن میرسونه. این است اشتباه غلطی که مردم ما میکنن و میگن دکل های موبایل سرطان زاس![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)