Galaxy Tab 3 8 (با توجه به قیمت) اشغالی بیش نیست!
Galaxy Tab 3 8 (با توجه به قیمت) اشغالی بیش نیست!
پس ظاهرا فقط تعداد محدودی وارد شده![]()
آره از نمایندگی پرسیدم گفتند شاید وارد کنیم.....
گرفتم دستم کخ خیلی خوب بود !
کیفیت صفه نمایش و سخت افزارش و دوربینش یکم مشکل دارن.
سلام دوستان
من قصد خرید این تبلتو دارم.
یکی از دوستام تبلت lenovo a3000h رو داره که براحتی بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 رو براحتی اجرا میکنه.دوستم میگفت قصد خرید fonepad 7 رو داشته ولی یکی بهش گفته این بازیهای آسفالت 7 و 8 توی fonepad7 اجرا نمیشن و دیتای بازی هم برای cpu فونپد 7 موجود نیست برای همین رفته سراغ لنوو
میخواستم بپرسم آیا واقعیت داره این موضوع که بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 اجرا نمیشه در این تبلت؟
خواهشا دوستانی که این تبلتو دارن تست کنن و به من اطلاع بدن این موضوعو
ممنون
اتفاقا همین امروز بازار موبایل ایران بودم، تقریبا در همه مغازه های طبقه -1 مدل 8 گیگش موجود است ولی 32 گیگش نیست.
به نظر من تبلت زیره 16 گیگ به درد نمیخوره البته اگه مموری بخوره بد نیست ولی اگه نخوره افتضاحه به هرحال همون چند ماه اول میری دنبال افزایش حافضه
سلام ذوستان کسی نمیدونه تبلت کامل و 10 یا 9 اینچ از هر لحاظ تا 800 تومن چیه؟ سوال دوم نظرتون راجع به تبلت ایکس ویژنمدلXL10 700G
صفحه نمايش: "9.4 HD LED IPS
پردازنده: RK3188,Quad Core,1.6GHz
حافظه رم: 2 گيگابايت
حافظهداخلي: 16 گيگابايت
سيستم عامل: Android 4.2.2
چیه با قیمت 835 تومن .ایا تبلت خوبیه وسایز 9.4 در اندازه خیلی تفاوت با 10 داره؟ لطفا دوستان توضیح بدهید
سلام من میخواهم دیش ماهواره نصب کنم من دیک ----- کوچک دارم میتونم حملش کنم با خودم ببرم روی پشت بام ولی تی وی رو نمیتونم میخواهم تبلتی بخرم که کابل hdmi بخوره و بشه تصویر ----- رو با کابل hdmi روش انداخت آیاکسی تست کرده ببینه میشه یا چه مدلی حداقل؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)