تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 357 از 461 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

24 ساعت دیگه این موقع ها سر جلسه ایم منتظر شروع آزمون !
    من امروزو تا 6-7 فرمول میخونم بعدم یکم رو روحیه ام کار میکنم که از استرس سکته نکنم
    ساعت 9 شبم خواب

شما فک کنم تابستون که کارنامه نهاییمو گذاشتم نبودی
    اون 5 درصد که واقعا مهمه ولی واسه این روندش نکرم چون همیشه ی خدا درصدم همین بوده

ببخشيد شما چه جوری روی روحيه ميخواين کار کنين که استرس به قول بچه ها اس درس نگيرين؟!!
    من که گفتم يکم شعر بخونم يه ساقی نامه هست خيلی دوست ودارم شايد اونو بخونم
    پس من زبان همون پنج درصد رو بزنم؟ بهتر از سفيد گذشتنش هست؟

ديشب عمومی 90 خارج رو دادم کلی روحيه ام بهتر شد
    هر دفعه کنکور از خودم ميگيرم تو دو تا درس پيشرفت بالا 10 درصدی ميکنم
    سر جلسه کيف دستی ميذارند با خودمون ببريم؟ اگه نه پس بطری آب و ....رو چه کنيم؟
    گوشيمون رو قبل از ورود به جلسه ضبط ميکنند؟ اگه نه که خب طبعا" نميشه سر جلسه برد

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ببخشيد شما چه جوری روی روحيه ميخواين کار کنين که استرس به قول بچه ها اس درس نگيرين؟!!
    من که گفتم يکم شعر بخونم يه ساقی نامه هست خيلی دوست ودارم شايد اونو بخونم
    پس من زبان همون پنج درصد رو بزنم؟ بهتر از سفيد گذشتنش هست؟

ديشب عمومی 90 خارج رو دادم کلی روحيه ام بهتر شد
    هر دفعه کنکور از خودم ميگيرم تو دو تا درس پيشرفت بالا 10 درصدی ميکنم
    سر جلسه کيف دستی ميذارند با خودمون ببريم؟ اگه نه پس بطری آب و ....رو چه کنيم؟
    گوشيمون رو قبل از ورود به جلسه ضبط ميکنند؟ اگه نه که خب طبعا" نميشه سر جلسه برد
    افکار مثبت ! فکر کردن به فردا ساعت 12 و نیم که کنکور تموم شده و من با دوستام تو خیابون داریم قدم میزنیم تا بریم گیم نت ! کلی فیلم و سریال و کتاب که ذخیره کردم از اول سال واسه از فردا به بعد ! اینکه فردا آخرین باره که تو عمرم عربی میخونم
    توصیه میکنم سطح توقعتونو پایین بیارید . حتی اگه درستون عالی عالی هم هست هیچوقت نگید من میرم که همه رو بالا بزنم !

شک نکن که 5 درصد ازسفید گذاشتنش خیلی بهتر هست ! 5 درصد میشه یه سوال تقریبا ! ولی با همون یه سوال شما از تمام کسایی که زبانو منفی زدن یا سفید زدن میوفتی جلو . ولی اینو بدون که اگه یکم رو سوالای زبان فکر کنی و مثلا از 5 برسونیش به 20 ارزشش بیشتر ازینه که وقتشو بزاری رو مثلا دین و زندگی و به جای 60 بزنی 70 !
    کلا درصد وقتی میاد زیر میانگین کشوری به شدت اثر تخریب کنندگیش زیاد میشه واسه همین توصیه میکنم روش یکم وقت بزاری تا از زیر خط فقر دراد !
    اونقدام سخت نیست . ریدینگا رو کاری ندارم ولی کلوز تست و سوالای جا خالیه اول رو راحت میتونی چند تاییشو بزنی . 5 تاشم بزنی میشه 20 درصد . ولی شانسی نزنیا ! همینجوریه مردم منفی میشن .

کیف دستی خلاف مقرراته . اونجا هماز خود سازمان سنجش بازرس هست پس روش حساب نکن که یارو مراقبه تیریپ رفاقتی بات کنار بیاد .
    تشنه ات میشه تو 4 ساعت ؟ میتونی بگیری دستت ! فقط توصیه ی خیلی جدی میکنم که مثل این قلمچی و اینا نکنی که میگن آب یخ زده ببریا ! اصلا و ابدا این کارو نکن
    آب یخ زده باعث میشه : دل درد بگیری + گلاب بروت دستشوییت بگیره + آب محیط هی میعان میکنه روش و بطری خیسه خیس میشه . یعنی کافیه فقط دست خیست بخوره به پاسخ برگ ... ! + آب یخ زده تو رفع تشنگی تاثیرش کمتره
    به نظرم حتی تو یخچالم نزار . آدم تشنه اش باشه اینچیزا براش مهم نیست

گوشی هم که کاملا ممنوعه ! خیلی شانس بیاری و مثلا مراقبه گوشی رو حاضر بشه برات نگهداره و اونوقتم مسئولیت قبول نمیکنن . و گوشیت اگه گم بشه گم شده !

3. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب من هم قبل از کنکور فردا یه پیش بینی بکنم
    ادبیات 30 (پارسال 25 )
    عربی 10 (پارسال 16 )
    معارف 30 (پارسال 12 )
    زبان 90 (پارسال 96)
    ریاضی 30-40 ( 26)
    فیزیک 40-50 (34)
    شیمی 40-50 (19)
    کلا 7000-8000 منطقه یک بشم خوبه که میشه رشته های فنی شبانه (و بعضا روزانه) تبریز و روزانه ارومیه .

اما در مورد زمان ازمون که من درست یادم هست حدود 8:05 شروع کردیم در حوزه که تا 7:45 باز نشده بود !! البته یادم نیست تو کارت پارسال چند نوشته بودن . الان که نوشته 7.5 خیلی بد شده !
    اب هم تو حوزه ما به هر نفر دادن + بیسکویت . موبایل ها رو هم در حیاط حوزه با برچسب علامت زدن و گرفتن و بعد از ازمون دادن که البته من موبایل نبرده بودم .

5. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

افکار مثبت ! فکر کردن به فردا ساعت 12 و نیم که کنکور تموم شده و من با دوستام تو خیابون داریم قدم میزنیم تا بریم گیم نت ! کلی فیلم و سریال و کتاب که ذخیره کردم از اول سال واسه از فردا به بعد ! اینکه فردا آخرین باره که تو عمرم عربی میخونم
    توصیه میکنم سطح توقعتونو پایین بیارید . حتی اگه درستون عالی عالی هم هست هیچوقت نگید من میرم که همه رو بالا بزنم !

شک نکن که 5 درصد ازسفید گذاشتنش خیلی بهتر هست ! 5 درصد میشه یه سوال تقریبا ! ولی با همون یه سوال شما از تمام کسایی که زبانو منفی زدن یا سفید زدن میوفتی جلو . ولی اینو بدون که اگه یکم رو سوالای زبان فکر کنی و مثلا از 5 برسونیش به 20 ارزشش بیشتر ازینه که وقتشو بزاری رو مثلا دین و زندگی و به جای 60 بزنی 70 !
    کلا درصد وقتی میاد زیر میانگین کشوری به شدت اثر تخریب کنندگیش زیاد میشه واسه همین توصیه میکنم روش یکم وقت بزاری تا از زیر خط فقر دراد !
    اونقدام سخت نیست . ریدینگا رو کاری ندارم ولی کلوز تست و سوالای جا خالیه اول رو راحت میتونی چند تاییشو بزنی . 5 تاشم بزنی میشه 20 درصد . ولی شانسی نزنیا ! همینجوریه مردم منفی میشن .

کیف دستی خلاف مقرراته . اونجا هماز خود سازمان سنجش بازرس هست پس روش حساب نکن که یارو مراقبه تیریپ رفاقتی بات کنار بیاد .
    تشنه ات میشه تو 4 ساعت ؟ میتونی بگیری دستت ! فقط توصیه ی خیلی جدی میکنم که مثل این قلمچی و اینا نکنی که میگن آب یخ زده ببریا ! اصلا و ابدا این کارو نکن
    آب یخ زده باعث میشه : دل درد بگیری + گلاب بروت دستشوییت بگیره + آب محیط هی میعان میکنه روش و بطری خیسه خیس میشه . یعنی کافیه فقط دست خیست بخوره به پاسخ برگ ... ! + آب یخ زده تو رفع تشنگی تاثیرش کمتره
    به نظرم حتی تو یخچالم نزار . آدم تشنه اش باشه اینچیزا براش مهم نیست

گوشی هم که کاملا ممنوعه ! خیلی شانس بیاری و مثلا مراقبه گوشی رو حاضر بشه برات نگهداره و اونوقتم مسئولیت قبول نمیکنن . و گوشیت اگه گم بشه گم شده !
    آقا من بگم میخوام فردا چکار کنم : صبح که از خواب پا میشم یکمی ورزش میکنم ببخشید اول نماز میخونم ، بعد وسیله هام رو که قراره امشب آماده کنم اینا هستن :جامدادی-مداد 0.7 - نوک - پاک کن - شربت (؟) - مویز - شناسنامه - کارت ورود به جلسه - ساعت - شلوار خونگی البته فک نکنین که قراره برم سرجلسه در بیارم و شلوار راحت بپوشم . همین جا تو خونه میپوشم
    دیگه چی ببرم چی نبرم ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

7. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا من بگم میخوام فردا چکار کنم : صبح که از خواب پا میشم یکمی ورزش میکنم ببخشید اول نماز میخونم ، بعد وسیله هام رو که قراره امشب آماده کنم اینا هستن :جامدادی-مداد 0.7 - نوک - پاک کن - شربت (؟) - مویز - شناسنامه - کارت ورود به جلسه - ساعت - شلوار خونگی البته فک نکنین که قراره برم سرجلسه در بیارم و شلوار راحت بپوشم . همین جا تو خونه میپوشم
    دیگه چی ببرم چی نبرم ؟

دستمال یادتون نره ...
    شاید لازم باشه ...
    موفق باشید ....

9. 2 کاربر از sara-amiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره ترتیب سوالا با هم فرق میکنه یا ترتیب گزینه ها؟

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم ببینم کسی اینجا هست که دوران دبیرستان و پیش دانشگاهی رو ریاضی خونده باشه و برای کنکور برای رشته هنر خونده باشه و امتحان بده ؟
    دوستانی که اطلاع دارند می خواستم ببینم برای کسی که رشته ریاضی خونده و هیچ اطلاعی از دروس هنر نداره , توانایی اینو داره که ریاضی رو رها کنه و رشته هنر رو شروع کنه به خوندن به مدت 11 ماه ؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دستمال یادتون نره ...
    شاید لازم باشه ...
    موفق باشید ....
    یعنی اونایی که گفتم ببرم مشکلی نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره ترتیب سوالا با هم فرق میکنه یا ترتیب گزینه ها؟
    ترتیب گزینه ها...

14. 2 کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یعنی اونایی که گفتم ببرم مشکلی نیست ؟

نه اشکالی نداره خیلی هم خوبه مخصوصا مویز

16. 2 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •