افکار مثبت !
.gif)
فکر کردن به فردا ساعت 12 و نیم که کنکور تموم شده و من با دوستام تو خیابون داریم قدم میزنیم تا بریم گیم نت ! کلی فیلم و سریال و کتاب که ذخیره کردم از اول سال واسه از فردا به بعد ! اینکه فردا آخرین باره که تو عمرم عربی میخونم
توصیه میکنم سطح توقعتونو پایین بیارید . حتی اگه درستون عالی عالی هم هست هیچوقت نگید من میرم که همه رو بالا بزنم !
شک نکن که 5 درصد ازسفید گذاشتنش خیلی بهتر هست ! 5 درصد میشه یه سوال تقریبا ! ولی با همون یه سوال شما از تمام کسایی که زبانو منفی زدن یا سفید زدن میوفتی جلو . ولی اینو بدون که اگه یکم رو سوالای زبان فکر کنی و مثلا از 5 برسونیش به 20 ارزشش بیشتر ازینه که وقتشو بزاری رو مثلا دین و زندگی و به جای 60 بزنی 70 !
کلا درصد وقتی میاد زیر میانگین کشوری به شدت اثر تخریب کنندگیش زیاد میشه واسه همین توصیه میکنم روش یکم وقت بزاری تا از زیر خط فقر دراد !
اونقدام سخت نیست . ریدینگا رو کاری ندارم ولی کلوز تست و سوالای جا خالیه اول رو راحت میتونی چند تاییشو بزنی . 5 تاشم بزنی میشه 20 درصد . ولی شانسی نزنیا ! همینجوریه مردم منفی میشن .
کیف دستی خلاف مقرراته . اونجا هماز خود سازمان سنجش بازرس هست پس روش حساب نکن که یارو مراقبه تیریپ رفاقتی بات کنار بیاد .
تشنه ات میشه تو 4 ساعت ؟ میتونی بگیری دستت ! فقط توصیه ی خیلی جدی میکنم که مثل این قلمچی و اینا نکنی که میگن آب یخ زده ببریا ! اصلا و ابدا این کارو نکن
آب یخ زده باعث میشه : دل درد بگیری + گلاب بروت دستشوییت بگیره + آب محیط هی میعان میکنه روش و بطری خیسه خیس میشه . یعنی کافیه فقط دست خیست بخوره به پاسخ برگ ... ! + آب یخ زده تو رفع تشنگی تاثیرش کمتره
به نظرم حتی تو یخچالم نزار . آدم تشنه اش باشه اینچیزا براش مهم نیست
گوشی هم که کاملا ممنوعه ! خیلی شانس بیاری و مثلا مراقبه گوشی رو حاضر بشه برات نگهداره و اونوقتم مسئولیت قبول نمیکنن . و گوشیت اگه گم بشه گم شده !