تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 357 از 598 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

پيش فرض

اطلاعيه سوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) آزمون سراسري سال 1390:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت redlover66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان چند برابر ظرفیت برای رشته های شرایط خاص اعلام شده یا نه؟
    قرار بود سه شنبه اعلام بشه اما هنوز روی سایت نزدن که!

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

یه سوال دیگه...باتوجه به اینکه تو دانشگاه کرمان تعداد کسانیکه خوابگاه بهشون تعلق میگیره تقریبا به صفر میل میکنه! ملت بایدچیکارکنن؟خوابگاه خودگردان برا همه هست دیگه؟نریم اونجا سرگردون شیم!
    ممنون
    اره كرمان خوابگاه فقط به روزانه ها و اونم حداكثر به نصفشون ميده فقط !!البته خوابگاه هاي خود دانشگاه زياد جالب نيستن...
    اما جاي نگراني نيست...خوابگاه خودگردان به مقدار كافي تو شهر ريخته !! كه اگه بگردي خوابگاه هاي خوب هم توشون پيدا ميشه ...
    پيشنهاد خودم هم اينه كه خونه بگيري(من خودم اونجا خونه گرفتم) ...هزينه يه خوابگاه خوب هم با يه خونه برابري ميكنه!

5. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا این رتبه های منطقه و زیر گروه های ما نهاییه ؟! یعنی این رتبه دیگه تعییر نمیکنه !!!! ؟؟

آخه این یارو امشب داشت یه طوری صحبت می کرد تو شبکه 2 انگار هنوز تاثیر معدل رو ندادن و این رتبه ها هنوز نهایی نیست ! می گفت برای همینه که امسال انتخاب رشته مجازی نذاشتیم !!!! چون سوابق تحصیلی امسال تاثیر داره ؟!!! من پاک گیچ شدم یعنی رتبه ای که باید بر اساس اون انتخاب رشته کنیم همینی که سنجش اعلام کرده نیست ؟! هست ؟ هر 2 گزینه ؟ هیچکدام ؟ سوال انحرافی ؟

خلاصه اگر کسی اطلاعی داره ما رو از گیجی در بیاره .

دقیقا آره آره منم تعجبب کردم اینارو شنیدم!!!!!!

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم مثل شما امسال کنکور رشته انسانی دادم (اولینبار)میخاستم از تجربیات شما از دانشگاه پیام نور بپرسم
    من امسال که کنکور دادم بنابر شانس بدم رتبم 50000 شد که با این حساب غیرانتفاعی پیام نور مجاز شدم حالا میخاستم بدونم که این دانشگاه پیام نور درسارو با جزوه میخونن یا همش کتابه بعدش اینکه این 5 ساعت کلاسایی که میزارن بدرد بخور هست یعنی میشه چیزی فهمید من خودم انتخابای اول رشتمو غیرانتفاعی زدم چون زیاد از پیام نور آگاهی ندارم ولی فکر میکنم که ادم تو دانشگاه پیام نور چیزی حالیش نمیشه (به خاطر 5 ساعت کلاس) اونم فکر کنم همش بخان دانشجوها سوال بپرسن حالا چه برسه به یاد دادن
    در کل من با اینکه آگاهی از پیام نور ندارم فکر میکنم دانشگاه آزاد از پیام نور بهتر باشه اخه بدون کلاس که آدم حس دانشجو بودن نداره همش باید خونه باشه نظر شما چیه؟
    سلام بر شما

همان گونه که پیش از این گفتم گفته های منو شما به عنوان دیدگاه های یک دوست با آگاهی کم بذارید و تنها به همین گفته ها اعتماد نکنید به جاش پژوهشتون رو بیشتر کنید ... ( گفتگو با شما رو به شیوه داستانی ادامه میدم تا هم شما لذت بیشتری ببرید و خسته نشید و هم تاثیرش بیشتر بشه ) بگذریم بریم سر اصل داستان :

یک نکته مشترک بین من و شما هست می دونید چیه !!؟ نقطه مشترک ما رتبه سال نسخت ماست ... منم اون سال 50000 هزار شدم راستش در گذشته اصلا اهل درس نبودم ( میگم اصلا شما بخونید اصلا ) در واقع با عوض شدن مدرسه معدل درسی منم سال به سال کم شد حال اینکه قبل از دبیرستان درسخون بودم ... خلاصه بعد اون سال تصمیم گرفتم تا بیشتر به درس اهمیت بدم تنها 3 ماه از سال رو پیوسته و جدی خوندم ( 6 ماه نخست رو پرت و پلا و نامنظم خونده بودم ) سال دوم رتبه ام در زیر گروه اقتصاد شد 5900 ...
    همونطور که خوندید بنا به دلایلی انصراف دادم ... قرار شد برم سربازی که خدای بزرگ کمکم کرد و همون هفته اول آموزش مرخصی گرفتم و معاف شدم ... پس تصمیم گرفتم اینبار جدی تر بخونم 9 ماه خوندم 6 ماه پیوسته ولی سبک و 3 ماه سنگین از خدا خواستم خودش راهی رو که می خواد جلو پام بذاره پیوسته ذکری که به لبم بود این بود ( و ما توفیقی الا بالله علیه توكلت و الیه انیب ) در پایان خدا کمکم کرد و با اینکه معدلم 10 بود و کمی مریض احوال بودم رتبه ام شد 1000 ... ( در ضمن هیچ گونه کلاس آموزشی هم تا به حال برای آموزش کنکور نرفتم فقط کتاب های درسی و کتاب تست )

به گفته حافظ شیرین سخن :

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی

می دونید هدف من از گفتن این داستان چیه !!؟ هدفم اینه که هرگز دست از تلاش بر ندارید شما هنوز سال اولید و راه زیادی رو پیش رو دارید چرا 1 سال دیگه رو به خوندن اختصاص نمی دید !!؟ به دیدگاه من شما اگر یک سال درست زمان بگذارید و بخونید و واقعا به خدا توکل کنید و از معنویات کمک بگیرین هم آرامشتون بیشتر میشه و هم 100% موفق خواهید شد ...

و اما پاسخ پرسش هاتون 1. سه سال پیش تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه همش با کتاب بود یعنی شما کتاب رو می خوندی و بعد می رفتی امتحان می دادی ... دروس تستی تشریحی رو هم که خب استاد در نمره دهی دخالت داشت به شما برخی از استاد ها پژوهش می دادند که این خودش به افزایش نمره میان ترمت کمک میکرد و برخی ها هم نه ( همون میان ترم بود و امتحان نهایی ) 2. درباره کافی بودن زمان کلاساش هم می تونم بگم آره هم نه ... یعنی کمک کننده هست اما کافی نیست برای برخی دروس ... البته اونجوری هم نیست که همش دانشجو ها پرسش کنند و درس داده نشه ... به دیدگاه من که چند ترم بیشتر پیام نور نخوندم بیشتر دروس زمان تدریسش اگر خوب نباشه نمیشه گفت کمه ( جدا از برخی دروس ) 3. با دیدگاه پایانیت درباره اینکه آزاد بهتر از پیام نوره موافقم ... هم کلاسش بهتره و هم تعداد شرکت کننده ها در کلاس و هم دید مردم و هم ... هر چند به نظر من بخون تنها و تنها برای دولتی ... ازاد هم مشکل های خاص خودش رو داره هر چند به نظر من بازم از پیام نور خیلی بهتره 4. درباره غیر انتفاعی هم اطلاعاتی ندارم ( اما الان دوستم پای تلفن میگه : به شما بگم خیلی غیر انتفاعی از پیام نور بهتره ولی بیشتر غیر انتفاعی ها یک مقداری کوچک اند و خیلی هاشون جو دانشگاه رو ندارند )

الان یک چیزی خیلی مهمی از پیام نور یادم اومد که واقعا نمیدونم باید چی بگم ... یادمه تعداد دانشجویان از ظرفیت کلاس ها بیشتر بود یعنی اگر دیر می اومدی اصلا بهتر بود نمی اومدی چرا ؟ چون بیشتر از ظرفیت کلاس ها دانشجو پذیرفته بودند گاهی باید کلاس رو از پشت شیشه دنبال می کردی ... وحشتناکه نه !!! گاهی هم که شانس باهت یار بود صندلی رو از کلاس دیگه ای بر می داشتی و می گرفتی بالای سرت و از بین خیل عظیم دانشجو عبور می کردی و یک جای خالی گیر می آوردی و می نشستی ( اگر بخت باهت یار بود ) ... سلفش رو که دیگه نگو غذاش افتضاح بود ...

اگر قرار باشه در دو واژه همه گفته هام رو خلاصه کنم همینه که دوست گلم : دوباره بخون

پیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــروز و سرفراز باشی

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

سلام ، از دوستان کسایی که درباره این رشته ها به صورت تجربی آگاهی دارند یا توی فامیلشون این رشته ها هست کمک می خوام تا بی زحمت برام توضیح بدهند این رشته ها چی هست ؟ وضع اشتغالش چطوره و غیره ... ( درباره این رشته ها توی اینترنت تحقیق کردم ولی کافی نیست ) از طرفی نمی خوام 25000 -15000 تومان به این مشاوران انتخاب رشته بدم ... با سپاس ... بی زحمت سریع تر پاسخ بدین تا انتخاب رشته کنم ...

رتبه سهمیه من 1000 علوم انسانی و 3600 کشوری
    شهر : مشهد مقدس

علوم اجتماعی
    علوم تربیتی ( مدیریت و برنامه ریزی اموزشی )
    باستان شناسی
    مشاوره و راهنمایی
    علوم تربیتی ( تکنولوژی اموزشی )
    جغرافیا و برنامه ریزی شهری
    ژئومورفولوژی
    آب و هوا شناسی
    تاریخ

8. این کاربر از ali.rajabiyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت redlover66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان چند برابر ظرفیت برای رشته های شرایط خاص اعلام شده یا نه؟
    قرار بود سه شنبه اعلام بشه اما هنوز روی سایت نزدن که!
    دوستان یعنی هیچکس اینجا نیست که بخواد هنر گرایش سینما شرکت کنه؟
    تاریخ شرکت توی مصاحبه رو اعلام کردن اما اسامی رو اعلام نکردن
    کسی اینجا چیزی در این مورد نمی دونه

10. این کاربر از redlover66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بخشکی شانس!
    ینی مجبورم خودم انتخاب کنم؟

یه سوال: از کجا بدونیم سهمیه منطقه 1 ایم یا 2 یا 3؟

شما همون موقع ثبت نام زدید سهمیه رو ....

شهر های بزرگ منطقه 1
    شهرهای متوسط منطقه 2

روستاها منطقه 3

---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

دوستان يه سوال داشتم

ميخواستم بدونم اگه رشته پيام نور برم براي كارشناسي ارشد ميتونم ازمون سراسري ارشد امتحان بدم يا ديگه نميتونم و فقط ميتونم ازمون هاي پيام نور شركت كنم

و اين كه اگه غيرانتفاعي برم براي كنكور ارشد ميتونم سراسري امتحان بدم يا يه امتحان ديگه داره

باتشكر

شما هر دانشگاهی که بروید میتونید در ازمون سراسری حتی در رشته دیگر شرکت کنید.

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

دوستان رتبه سهمیه در زیر گروه مهم هست یا رتبه کشوری (بدون سهمیه) در زیر گروه ؟
    لطفا سوال من رو دقیق بخونید و بعد جواب بدید من سیرجانی هستم اگر بخوام یک رشته توی اصفهان رو انتخاب کنم کدوم یک از این موارد مهم هست ؟

رتبه در سهمیه مهم هستش
    شما باید رشته ای رو که میخواید در سیر جان بزنید برید اول دفتر چه رو نگاه کنید و نوع گزینش اون را ببینید که ناحیه ای هست منطقه ای یا کشوری ؟

12. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت س-م's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    یه شهر دور

پيش فرض

شما می تونید پاسخ نامه تون رو مشاهده کنیدواینکه چرا من نمی تونم؟

در آغاز فعالیت MEHDI FARZIN MEHR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان نرم افزار انتخاب رشته واسه هنر میخوام لطفا کمکم کنید چون هر جارو گشتم پیدا نکردم.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حتما رتبه شما بالای 75000 بوده
    Last edited by avator20002000; 11-08-2011 at 10:23.

16. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •