دوستان تفاوت طرح های برنزی و طلایی و نقره ای چیه؟
ارزش داره طرح بالاتر بگیرم؟
دوستان تفاوت طرح های برنزی و طلایی و نقره ای چیه؟
ارزش داره طرح بالاتر بگیرم؟
آقا امین شما الان از این طرخی که استفاده میکنی راضی هستی؟
سرعتت چقدره؟ صبح و شبم ثابته؟
خواهشا جوابم رو بده چون خیلی نیاز دارن اطلاعات بگیرم اگه میشه yahoo idهمت بفرستی برام عالی میشه
ممنون
آقا امین شما الان از این طرخی که استفاده میکنی راضی هستی؟سرعتت چقدره؟ صبح و شبم ثابته؟خواهشا جوابم رو بده چون خیلی نیاز دارن اطلاعات بگیرم اگه میشه yahoo idهمت بفرستی برام عالی میشه ممنون
راضی که راضیم فقط و فقط مشکل تو حجم دارم الان 4.5 گیگ دارم هنوز 2 ماهم تموم نشده تا11 خردا سال بعدم مهلت دارم
سرعتش تو روز که عالیه شبم ای بدک نیست الان که اینجوری شده دانلود شبانم اومده رو 5.5 گیگ قبلا 6.5 بودش سرعتمم بستگی داره نوسانش زیاده ولی 330-380 میچرخه عکسم که گزاشتم توصفحات قبله
محتوای مخفی: id
امین حان من تو یاهو منتظرتم
اه پس بگو چرا مخابرات پهنای باند کم می یاره برای همکاران عزیز خیلی مایه می زاره کلا همه پهناای باند رو می فرسته اون وربعد این جوری معلو مه دیگه مشکل حتی ازسرورهای خارجی هم نمی مونه واگرنه چرا بقیه ملت راس یک به بعد کلا نتشون منهدم می شه بخصوص اینکه لینک اگه خارج کشورباشه دیگه واویلا
سرعت دانلود منم از لینک غیر مستقیم اینه
![]()
آقا خیلی جالبه برای من که اینطوریه که با این که طرح کمپین خانواده دارم صبح ها تا ساعت 1 شب سرعتم حدودا 100 است بعد از اون یعنی ساعت 1 شب دقیقا سرعتم میره رو بایت دوباره بعد از ساعت 3.30 که سحره دوباره سرعتم میرسه به همون 100 کیلو بایت!!!![]()
خدا شانس بده ! کاشکه بابایه ماهم کارمنده مخابرات بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)