بله می دونم یه سری نرم افزار هستند که دارن آپدیت میکنند.
آنتی ویروس که خودش و اول آپدیت می کنه و تمام اما نرم افزار های دیگه رو نمی دونم چین.حالا نمی شه کاری کرد که این ها جمیعا آپدیت نشن؟؟؟
بله می دونم یه سری نرم افزار هستند که دارن آپدیت میکنند.
آنتی ویروس که خودش و اول آپدیت می کنه و تمام اما نرم افزار های دیگه رو نمی دونم چین.حالا نمی شه کاری کرد که این ها جمیعا آپدیت نشن؟؟؟
چرا عزیز چرا نشن
آنتی ویروس رو که می تونی AUTOMATIC UPDATE رو DISABLE کنی بقیه نرم افزارها رو هم همچنین اما اینکارو اصلا بهت توصیه نمی کنم
دوست عزیز فکر کنم نتونستم منظورم رو برسونم.
مشکل من اینه که با وطل شدن به اینترنت لپ تاپ شروع میکنه به دانلود.
ویروس کش خودشو آپدیت میکنه تمام.بعد برخی نرم افزارها که نمی دونم کدوم ها خودشون رو آپدیت میکنن.درحالی که نرم افزارهایی رو که من نصبشون کردم در صورت لزوم آپدیت می کنم و بقیه زمانها disable هست.
اینم بگم که قبلا منظورم یه هفته پیش که من با لپتاپ کار کردم همچین نمی کرد.
اما الان اذیت میکنه و سرعت دانلود رو می خوابونه.
نرم افزار جدیدی هم نصب نکردم.
حالا نمی دونم چی کار کنم.
سلام به همهی برو بکس
من یه لپتاپ FW دارم ، چطوری میتونم کابل RS232 رو بهش وصل کنم؟! (هرچی گشتم سوکتی ندیدم که به این کابل بخوره)
خیلی ممنون
تبدیل حرفه ای بخر از بازار که چیپست داشته باشه ... حدود 18 تومن
usb رو به rs232 نصب میکنه و چند پورت مجازی com میسازه
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
اخویبله می دونم یه سری نرم افزار هستند که دارن آپدیت میکنند.
شما یه فایروال مثل zoneAlarm نصب کن ... احدی از برنامه ها بدون اجازه ات نمیتونه وصل بشه نت حتی تروجان و backdoor و ...![]()
salam doost aziz age windowset bala miad avalinn kari ke mikoni eine:
right click on my computer/select manage/click on disk management/right click on drive c/select shrink volume item .hala sabr kon bebin che ghadr az drive c ro mitone joda kone age ghabel tavajoh bud shrink ro bezan
albateh age partition bandi kardi niazi be in kar nist
ba recovery kardan faghat drive c to format mishe
movafagh bashi.
الان چند وقته که lcd لپ تاپم نور صفحه اش خیلی کم شده. گارانتیش هم تموم شده. چقدر خرج داره درست بشه؟![]()
سلام رفقا
DDR3 یا DDR2 بودن Ram لب تاپ رو از کجای ویندوز میشه فهمید ؟
سلام
یه لب تاپ vaio cw دارم . وقتیکه توی ویندوز کلید روشن شدن وایرلس رو میزنم ، لامپ مخصوص وایرلس که کناره کلیده روشن نمیشه ولی زمانیکه Restart میکنم اون موقع لامپش روشن میشه . آیا این از خرابیشه یا معمولیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)