زیر باتری فقط اونی که گفتم بهش میگن لیبل خب غیر از اون نگیر.نباشه ؟ فقط نوشته باشه Made by samsung
پشتش منظورت ریر باتری هست ؟چرا عربی نباشه ؟
عرب نگیری بهتره انگلیسی باشه.
زیر باتری فقط اونی که گفتم بهش میگن لیبل خب غیر از اون نگیر.نباشه ؟ فقط نوشته باشه Made by samsung
پشتش منظورت ریر باتری هست ؟چرا عربی نباشه ؟
عرب نگیری بهتره انگلیسی باشه.
سلام دوستان
بالاخره من هم خریدم یکی از دوستام برام از دبی فرستاده
با توجه به شماره سریالش که هفت رقم اولش اینه 35884804 باید قطعه ساخت کره و اسمبل دیگر کشورها باشه
خریدم 730 هزار تومن خوبه یا نه در ضمن آیا خودم با توجه به این آموزشها می تونم روتش کنم یا نه؟
همه موبایل فروشیها 30 تومن می گیرن و نرم افزار و روتش میکنن خودم آیا می تونم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید اساتید لطفا"
مبارک باشه ولی تهران 700 هم بود
خودت می تونی روت کنی .. علی عزیز تو این پست توضیح کامل داده
موبایل فروشیها به ریش باباشون می خندنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخودت یه کم وقت بذاری ظرف چند روز همه چی میاد دستت
![]()
آقا شرمندم نکنین!خودت می تونی روت کنی .. علی عزیز تو این پست توضیح کامل داده
ممنونم واقعاًخیلی لطف دارین.
من نمیفهمم، وقتی تی GSM Arena قیمت این گوشی 50 یورو ارزونتر از سنسنشن هست، چرا تو ایران 70 80 تومن گرونتره؟
آیا همه جای دنیا همینجوره؟
یا قیمت GSM Arena چرت و پرته؟
دوست عزیز، GSMArena که جای اینجور چیزا نیست. شما قیمت اصلیو توی سایت هایی مثل Amazon یا Expansys ببین.
سلام.
آقایون گرامی منظورم2نفر:
Parsi Android
samijavid
خواهشاًهرچه سریعتر اگر هنوز مایل هستین کابلHDMIرو واسه گوشی بگیرین به اینجانب مراجعه کنین من وآقا حمید منتظریم با بودجه آماده.
باتشکر
علی.
دوستان من می خوام فردا گوشی رو بگیرم
به نظرتون ارزش داره 32 بگیرم یا 60 تومن تفاوت ؟
نرم افزار های گوشی حدودا هر کدوم چقدر فضا احتیاج دارن ؟ رام چطور ؟
اگر بخوام مثلا یه مموری 32 بگیرم بهتره یا اینکه 32 گیگ رو بگیرم ؟
کدوم بهتره ؟
مموری داخلی صد در صد از مموری کارد بهتره
شما با 67 تومن می تونی یه مموری 32 گیگ بخری و 16گیگ فضا بیشتر داشته باشی
من باشم 32 می خرم با 60 تومن اختلاف
انتخاب با خودت![]()
منم همینطور فقط یه چیزی فرق این دوتافقط در16و32گیگ هستش دیگه درسته؟مموری داخلی صد در صد از مموری کارد بهتره
شما با 67 تومن می تونی یه مموری 32 گیگ بخری و 16گیگ فضا بیشتر داشته باشی
من باشم 32 می خرم با 60 تومن اختلاف
انتخاب با خودت
من واسم فرقی نمیکرد چون فلش بهش میخوره.
منم یه64گیگازمارکOczدارم دیگه نیاز نداشتم وگرنه 750تومن32گیگش بود.
آريالا شمایی که میخوایی گوشی رو بگیری اینطوری کن:
اول برو طبقه6خب بعد برو تو راه روی سپاهان همراه خب بپرس سپاهان همراه کدومه خب بعد برو روبروش یه راهرو هست که کلاًعالی فروشن!
خب بعد برو دونه دونه بگو آقا من ازصبح دارم دنبال یه گالاکسی دو خوب وMade by samsung میخوام خب عرب نگیریا!
ببین روی جعبه گوشی لیبلش چی زده خب 8رقم اول باید35884804باشه.
گرفتی بگو پولمم نقد هست خب بگو من یه دونه پلمپ باشه باز کنم تست کنم برم!خب ببین خیلی دقت کن تو راه پله ها برو تاریکه روشناییشو زیدو کم کن خب ببین زردی رو خدایی نکرده نداشته باشه و....همشو تست کن دیگه!
موفق باشی.
این ویدیو رو ببین اینطوری میتونی سریع تست کنی خب کلی تست کن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)