تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 357 از 507 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان خیلی وقت بود به این تاپیک با ارزش سر نزده بودم

به نکته ای هست به دوستانی که شاید درگیر روابطی خاص ا جنس مخالف تو دانشگاه یا هر محیط دیگه ای شدن...و بعدا اون رابطه به جدایی ختم شده و شکست عشقی و این حرفا

شاید زمانی که با طرف دوست بوده باشید به خاطر شرایط خاصی که وجود داشته فکر کنید اون بهترین گزینس و بعد از جدایی همیشه حسرت خورده باشید که ای کاش فلانی رو از دست نمیدادم...اون با بقیه فرق داشت(دیالوگی که همه بعد از جدایی برای توصیف طرف به کار میبرن)

و شاید بعدها متوجه بشین که اون شخص به کلی عوض شده و اصلا با اون چیز که فکر میکردین از زمین تا آسمون فرق داشته...مثلا شاید شما فکر میکردین دوست دخترتون به شدت پاک و نجیب بوده...اما بعد از مدتی میفهمید که نخیر , ای دل غافل , اتفاقا اون دختر یا ( پسر ) به شدت تغییر کرده و کاملا ناپاک و بی بندوبار بوده...یا شایدم زمانی که با شما بوده نقش بازی میکرده برای جذب شما...

اینارو گفتم که بدونید زیاد به دیگران دل نبندید و فکر نکنید با هر کسی دوست بودین اون چیزی هست که میگه...زمان مشخص میکنه ذات طرف مقابل چی بوده ...این وسط کسانی داغون میشن که گیر همچین آدمهای کثیفی می افتند...

دوستان دیگه تو همین موراد تجربه دارن همین جا از تجربیاتشون بگن...واقعا قشر جوان این مملکت سر این قضایا داره داغون میشه....بهتره بیشتر شفاف سازی بشه ...

2. 17 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

چقدر این تجربیات عشقی که می نویسید مفیده . خیلی از اوقات دونستن این تجربه ها می تونه راهنمای خوبی باشه .

یه تجربه بگم از خرید تی شرت و پیراهن و .... همیشه سعی کنید که جنس ترک بخرید و از بوتیک آشنا خرید کنید.شاید جنس ترک بین 10 تا 20 تومن از ایرانی گرونتر باشه ولی حداقل می تونید بپوشیدش و یه کیفیت حداقلی رو داره که باعث میشه بشه اسمشو گذاشت تی شرت.
    2 روز پیش دیدم به خاطر روز پدر حراج زدن یه تیشرت از دنیس ت .... خریدم . هنوز دو بار نپوشیده بودمش که به خاطر پوسیدگی پارچه و نخش از یه سمت کاملا پاره شد(جر خورد) قبل از اینکه پارگی بیشتر بشه گفتم بدم خیاط برام درستش کنه برای همین هم باید اول میشستمش که رنگ هم پس داد حالا خدا رو شکر فقط یه جفت جوراب سفید و چندتا روبالشی تو ماشین بود.هیچی دیگه 50 تومن پول ناقابل کاملا از بین رفت.تا من باشم دیگه گول نخورم.

4. 11 کاربر از amlak021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

2

وااای سلام بچه ها حرف عشقی شد یه داستان جالب از خودم بگم :
    من رفته بودم برای یه کار قرار دادی با یه گروه 4 نفره قرار بود کار کنم ، 2 تا مرد و 2 تا خانوم ، ( ماهم که دختر ندیده ) آقا ما از همون روز اول از یکیشون بدجور خوشمون اومد ، خلاصه هر کاری میکردم که تو دلش برم کلی خوشمزگی میکردم و براش کادو گرفتم یبار و دوبار بخاطرش دعوا کردم .
    وسطای کار بنظرم اومد اون یکی آقا که با هم همکار بودیم داره زیرآبی میره ، رفتم و به دختره یه دروغی گفتم که این یارو به شما نظر بد داره ، خلاصه چند روز بعدش یهو دیدم روبرو کرد و من کلی ضایع شدم ، سرخ شدم . بگذریم همون روز هم اون آقاهه جای دیگه منتقل شد .
    دیگه دختره حتی همون سلام و علیک قبلی رو هم باهام سرد شده بود ، این یک هفته آخر هم اینطوری گذشت تا روز آخر که رفته بودیم وسایلمون رو تحویل بدیم و چک بگیریم ، من حدودا ساعت 8 شب رفتم و آخرای ساعت کاری بود و زمستون هم بودش ، چند دقیقه بعد هم دختره اومد ، وسایلمون رو دادیم و چک رو گرفتیم ، دختره اومد زنگ بزنه گوشیش شارژش تموم شد ، گوشی منو گرفت زنگ زد و گفت بیا دنبالم و ..... من فکر کردم به خانوادش زنگ زده بعد که گوشی رو داد بهم دیدم به شماره همون آقاهه زنگ زده آقا داغون شدم .

خلاصه ازین داستان هم چندتا نتیجه بگم :
    1. هیچوقت پیش داوری نکنید .
    2. زیراب بقیه رو نزنید .
    4. دروغ نگید که خودتون ضایع میشید .
    5.راجع دختر مردم واسه خودتون رویا پردازی نکنید .
    3. جلو بزرگترها با دست صحبت نکنید .
    6. هر علاقه و هوس زودگذری اسمش عشق نیست .

چندتا نتیجه دیگه هم تو ذهنم بود الان یادم نیست ، یادم اومد اضافه میکنم .
    Last edited by MoXa; 12-05-2014 at 12:36.

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه کتاب در مورد اونایی که میخوان ببینن کی بدردشون میخوره واقعا واسه مجردا مفیده
    آیا تو آن گمشده هستی
    باربارا دی آنجلیس

7. 8 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

از من به شما نصیحت !!

تو زندگی به هیچ کس اعتماد نکنید ...

این هیچ کسی که میگم یعنی واقعا هیچ کس حتی اگه رفیق فابتون باشه ...

چون همیشه از کسایی نارو میخورید که بهشون اعتماد کردید

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان یه خاطره بد میگم که خیلی برام تلخ بود

چند وقت پیش دوستم رفته بود لبه دریا تا با موتور سنگین دور بزنه اما نمیدونم جو گیر شده بود یا چی بود که کلاه کاسکت نزاشته بود با سرعت داشت تک چرخ میزد که یه نوجوون ۱۴ ۱۵ ساله با مادرش داشت ماشین سواری یادمیگرفت که یهو میپیچه جلوی این دوست ما :(
    چشمتون روز بدنبینه، با گردن میخوره به شیشه سمت راننده و گردنش پاره میشه و متاسفانه فوت می کنه

حالا سه مورد :
    ۱- حتما موقع موتور سواری از کلاه کاسکت استفاده کنید
    ۲- وقتی میبینید یکی تصادف کرد حتی اگه داشت میمرد هم کاری به کارش نداشته باشید فقط سریع زنگ بزنید اورژانس بازم تاکید می کنم حتی اگه طرف داشت میمرد هم ولش کنید فقط اگه دیدید خونریزی داره جلوی خونریزیش رو با یه دسمالی چیزی بگیرید متاسفانه این دوست ما رو بلند کرده بودند بزارن تو ماشین که گردنش کج شده و خون ریزی چندین برابر شده !!!
    ۳- هیچ وقت خودتون اقدام به یاد دادن رانندگی به هیچ کسی نکنید مخصوصا افراد زیر ۱۸ سال اخه من نمیدونم یارو ۱۴ سالشه ماشین رو یادهم گرفت خب به دردش نمیخوره که !

بدرود

Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

راجع به نكته شماره 2:
    -تمام افراد جامعه بايد تو يه مسيرى قرار بگیرن که حداقل اصول اولیه احیا و اصول اولیه برخورد با یه بیمار ترومایی رو بلد باشن تا اینکه دیگه مجبور نشیم توصیه کنیم: اگه دیدين یکی داره میمیره ولش کنین!
    -یه مساله هم هست که حتی ممکنه افراد رو که بلدن چه طور تو این شرایط رفتار کنن دودل میکنه, مسائل قضاييه! آدم به خودش ميگه من که بلدم چطور به این بابا کمک کنم ولی اگه خدای ناکرده به خاطر وضع خرابش (نه خطاى من) يه اتقاقی براش افتاد, فردا نیان خرمو بگیرن که چرا بهش دست زدی! حالا باید همه دیه رو بدی یا بری زندان!!!

ويراش:

يادم رفت نكته اساسى رو بگم:
    حتما اصول اولیه احیا رو یاد بگیرین تا یه وقت تو یه شرایطی قرار نگیرین که یکی از عزیزانتون (فرقی نمیکنه پدر مادر برادر خواهر و حتی فرزندتون) جلو چشمتون داره میمیره ولی شما تنها کاری که میتونین انجام بدین فقط نگا کردن باشه!
    Last edited by DragonVsPhoenix; 13-05-2014 at 11:55.

11. 12 کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض مراقب کلاغهای دزد باشین

سلام .
    یادمه یه بار تو خیابون میرفتم دیدم یه نفر داره میدوه و داد میزنه :
    آی ... بگیرینش . بگیرینش .
    گفتم چی شده ؟ گفت دسته کلیدهای خونه و شرکت رو گذاشتم رو سر ماشین , کلاغ اومد دزدیش .
    کلاغ چیزهای براق و صابون رو خیلی دوست داره و میبره انبار میکنه توی لانه ش .
    قبلاً هم شنیده بودم که توی خونه ها یا مسجدها مردم ساعت و انگشتر و دسته کلید و اینها گذاشتند لبه ی حوض یا لب پنجره و کلاغ دزدیده و برده و حتی بعضی وقتها مردم رو به جون هم انداخته چون یا به هم شک میکنند که تو برداشتی یا جر و دعوا که چرا گذاشتی بیرون تا کلاغ بدزده .
    اگر لانه ی کلاغ پیدا کردین بعید نیست یک گنج کوچک توش باشه از طلا و جواهرات و ساعت و کلید و هر چیز سبک و براقِ دیگه مثل سر فلزیِ بطری و خودکار فلزی .
    اگر توی محل زندگی شما کلاغ زیاده مراقب باشین چون با یک لحظه غفلت میزنه و میبره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-05-2014 at 12:24.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

هیچ وقت برای حفظ انسان هایی که بخش هایی از شخصیت شمارو راحت و بدون پشیمانی زیر سئوال میبرند، دست و پا نزنید.

دست و پا زدن در چنین شرایطی همانند دست و پا زدن در مُردابی هست که بیشتر و بیشتر در آن فرو میروید و روزی میفهمید که حتی از آنچه که دیگری شخصیتتان را زیر سئوال برده، خودتان بیشتر شخصیتتان را زیر سئوال برده اید.

14. 16 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا چند روز پیش سرم رو از پنجره کردم بیرون تو حیاط رو داشتم نگاه کردم یهو دیدم کفش تو حیاط افتاده کلاغ هم داشت نوکش رو میذاشت رو کفش ولی تا صدا باز شدن پنجره رو شنید پر کشید رفت ! کفش واکس زده و براق بود. من فکر کردم اشتباه دیدم ولی الان تجربه ی یکی از دوستان رو خوندم دیدم نه چیزی که فکر میکردم درست بود! پس مواظب کلاغ های دزد باشید که چیز های براق مثله کفش واکس زدتون رو ندزدن! جل الخالق

16. 16 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •