چون اینجا اکثرا گرمه عطر خنک و فرش بهتره راستی واسه اون عطر گرلن اکسترم ممنون چون با تستش از خریدش پشیمون شدم خیلی گرمه سردرد میشم همینطور اون مونتاله عاشق ساویج دیور شدم حیف گیر نمیاد دیگه
چون اینجا اکثرا گرمه عطر خنک و فرش بهتره راستی واسه اون عطر گرلن اکسترم ممنون چون با تستش از خریدش پشیمون شدم خیلی گرمه سردرد میشم همینطور اون مونتاله عاشق ساویج دیور شدم حیف گیر نمیاد دیگه
نارسیسو کار تکی به نظر من شیرین و خنکه موندگاری خیلی خوبی هم داره
من بلو د شنل رو یکبار تست کردم خیلی خوشم اومد به ئوم اسپرت ترجیحش میدم
ولی یه بار یه 50 میلش رو تست کردم که بگیرم بوی تندی داشت احتمالا تقلبی بوده
Egoïste Platinum حجم 50 یا 75 داره ؟
و اینکه عطری که نوتش غالبش پرتقال باشه به طوری که محسوس باشه چیزی سراغ دارید
میشه بگید از کدام نمونه ساویج دیور خوشتان آمده؟(معمولی یا اکسترم). من 10 میل ساویج رو دارم. بویی ترش و تلخ داره و گرماش بیشتر از خنکیش احساس میشه ولی به نظرم از اون دسته ادکلنهای فرشی هست که بدلیل کلاسیک بودنش توی مهمانی ها هم میشه استفاده کرد.
بوستر-لاگوست
دارک بلو-باس
این موشن ادیشن 4 - باس
اینا به نظرم بوی پرتقال توشون راحت احساس میشه. البته شاید هم چیزای مناسب تری باشه که من تست نکرده باشم
شنل بلو کاری نیست که بشه گفت شاهکاره یا ته عطره....ولی بوی خوب و دلنوازی داره که خستت نمیکنه...
به نظر من برای استفاده روزانه و هوای گرم خیلی عالیه...خانم ها هم دوستش دارن
اونی که من تست کردم از بوتیک شنل در پاریس(فکر کنم این بوتیک شنل در پاریس رو باید جزء تگ ها بیاریم
)
خریداری شده بود و اصلا بوی تندی نداشت..از همون اولش تلخ و کمی ترش و خنک بود....
بله 75 میل 50 میل و 100 میل داره...
بعلاوه عطرایی که آقا فرید معرفی کردند من اینها رو اضافه میکنم
تق هرمس پارفیوم-فرق این مورد با تویلتش در همینه که در پارفیوم از ادویه ها کاسته شده و بوی نارنج و پرتقال توش بیشتر مشهوده و تا آخر هم میمونه...
هرمس د اورنج ورت که از عطرهای مشهور پرتقال هست و بوی خوب و فرشی داره با ماندگاری متوسط....
به نظرم همون تق هرمس از همشون بهتر حسه پرتقال رو میده
orange هرمس بویه پرتقال نمیده.بویه پوسته لیمو ترش میده![]()
تق هرمس تویلتش که باعث سردرد می شه تو من پرفیموش هم باید تست کنم ولی فکر نکنم با این افزایش قیمت ها گزینه مناسبی باشه احتمالا باید 160 به بالا باشه
اورنج هم اتفاقا تست کردم قیمت مناسبی داشت ( حدود 3 ماه پیش 43 تومن بود) از رایحش خوشم اومد ولی رو پوست من موندگاری نداشت
فکر کنم باید از همون برند باس و لکاست دنبالش بگردم ممنون از نظرات همگی
تق هرمس پرفیوم 75 الان بالای 150 تومن و 200 میل بالای 200 تومن. واقعا احسنت به این اقتصاد پیشرفته و درب داغون کشور ما !؟!؟!؟
خب کلا هرمس نمیدونم داستانش چیه که من با orange هم سرم درد میگرفت
پرفیومش که بدتر باید باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)