در مورد 610 برای کارهای روزمره، مثل کتاب خواندن، وب گردی و بازی های سبک بچه ها ازش راضی نبودند.
در مورد اکسپریا سی چطور؟ با توجه به سخت افزار مشابه، آیا سونی بودن و بهینه سازی های اندروید جواب داده و سونی برای کارهای روزمره مناسب هست؟
ممنون
در مورد 610 برای کارهای روزمره، مثل کتاب خواندن، وب گردی و بازی های سبک بچه ها ازش راضی نبودند.
در مورد اکسپریا سی چطور؟ با توجه به سخت افزار مشابه، آیا سونی بودن و بهینه سازی های اندروید جواب داده و سونی برای کارهای روزمره مناسب هست؟
ممنون
اساتید خسته نباشید
قصد خرید xperia TX رو دارم. میخواستم ببینم بازی های سنگینی مثل آسفالت رو ساپورت میکنه یا نه؟ کسایی که تجربه کار کردن با این گوشی رو دارن بگن این گوشی باگ داره؟ مشکل خاصی نداره؟ ارزش خرید داره؟ دوربینش چطوره؟ در کل بخرم یا نخرم؟کیفیت ساختش چطوره؟
ممنونم
باطریش خوبه...
سلام.
بازی های سنگین تر از آسفالت رو هم اجرا می کنه. بازی آسفالت رو هم با بهترین کیفیت و بدون هیچ لگ، اجرا میکنه.
دوربین خوبی هم داره. تو اندروید 4.1، در فضا های بسته و تاریک، نویز داشت. اما با اندروید 4.3 کیفیت عکاسیش خیلی بهتر شده. مخصوصاً تو محیط های باز که کیفیت خیلی خوبی داره. اما به دوربین S4 که اون هم 13 هست، نمیرسه.
نه گوشی باگ نداره. فقط حتما به اندروید 4.3، آپدیتش کنید.
ارزش خرید داره. تو همین رنج، Sp هم هست که سخت افزار فوق العاده ای داره. اما دوبینش به خوبی TX نیست.
کیفیت ساختش هم مثل بقیه گوشی های سونی، خیلی خوبه.
فقط حتماً یه روکش ضد خش وقتی گرفتی روش نصب کن. ببین! حتماً
مبارک باشه @):--
راستی من می خوام اکسپریا C بگیرم اما بدم نمیاد قید دو سیم بودن رو بزنم اما sp رو بخرم.
اما خیلی از کیفیت تاچ و خراب شدن گوشی بعد از یه مدتی شنیده ام.
شما تجربیاتتون چیه؟
چند نفر از دوستانم SP دارند و کاملاً راضی اند.
مثل این که مشکل تاچ، یه مشکل سخت افزاری نبوده و با آپدیت 4.3، بهتر شده.
به نظر من گوشی خیلی خوبیه.
Last edited by GOLDFINCH; 14-03-2014 at 15:53.
من شنیدم روی زمین تاچش کار نمی کنه
سلام.
مشکل سخت افزاری با آپديت رفع نمیشه.![]()
همون دیگه... سخت افزاری نیست.
یکی از دوستام مشکل تاچ داشت، با آپدیت درست شد. پس معلومه مشکل سخت افزاری نیست.
پ.ن : من تو اون پست بالا اشتباه نوشم، ویرایش شد.
گوشی تا 700چی پیشنهاد میکنید دوربین 8 باشه صفحه نمایش هم 4.3 به بالا هوآیی نباشه فقط
Xperia SP با کمی افزایش بودجه (50 تومان)
البته Xperia C هم تو همین هست.
به قیمت های دیجیکالا نگاه نکنید، بازار کمی ارزان تر هست
( چون خرید ازش زیاده، قبل عید، قیمتاش رفته بالا قبلانا ارزان بود )
Last edited by GOLDFINCH; 14-03-2014 at 16:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)