ممنون از جوابتون....در مورد یک که مطمئنم،چون سرورها همشون سرعتشون بالاست یا خودم مستقیم میکنم.
در مورد دوم ،یکبار 4 تا گذاشتم برای دانلود ولی فرقی نکرد،یعنی اگر تعداد بیشتری بذارم برای دانلود همزمان ،مثلا 6 تا درست میشه؟
ممنون از جوابتون....در مورد یک که مطمئنم،چون سرورها همشون سرعتشون بالاست یا خودم مستقیم میکنم.
در مورد دوم ،یکبار 4 تا گذاشتم برای دانلود ولی فرقی نکرد،یعنی اگر تعداد بیشتری بذارم برای دانلود همزمان ،مثلا 6 تا درست میشه؟
آقا هی میگفتن پینگ sabanet خوبه این بود ؟:|
پینگ ۴.۲.۲.۴ زیر ۴۰۰ نمیاد
اصفهانی نداریم توی این تاپیک ؟
وضع صبا توی اصفهان چطوره توی این 2 هفته و قبلش و که بعضیا بیشتر راضی بودند ؟؟
من فقط واسه شبانه میخوام
ابن ترفند تا 7:45 دانلود واسه همه عملیه یا واسه بعضیا؟
با ترفند و بی ترفند شبی چه قدر میشه دانلود کرد ؟
صبانتیه اصفهانی نداشتیم ممنون میشم بقیه دوستان راهنمایی کنند
اقا یه جمع و تفریق بکنید ببینید درسته اینا
![]()
چند روزه که اصفهان سرعتش خیلی خیلی بد شده ضمن این که ping خیلی بد شده قبلا 80 / 90 بود حالا رفته روی 280!
برای من هم همینطوریه ! شما حتما اون هدیه ایی که چند روز پیش میدادن رو دریافت کردی
منطقه ای که هستی خیلی مهمه ، سرعت دانلود شبانه فعلا برای برخی اصلا خوب نیست اما هستند دوستانی که سرعتشون خوبه
بعد سرعت روزانه صبا خیلی خوبه ، اما اگه برای دانلود می خواهی روزانه جون محدود هست یا باید هزینشو بدی که صرف نمیکنه یا اینکه بی خیال دانلود بشی
به مناسبت نیمه شعبان به خیلی از کاربران هدیه تعلق گرفته در ضمن در چند روز اخیر تا به امروز نیز هر کسی دوره شارژ کرده همچنان هدیه داده میشود![]()
من شنبه دیروز شارژ کردم هدیه داره؟
سلام
من شاتل دارم میخوام صبا نت بگیرم
شاتل از 1 تا 8 دانلود رایگان هست و با سرعت 128 شبی 1.2 گیگ دانلود داره با سرعت 512 هم شبی 1.2 گیگ دانلود داره
میخوام صبانت بگیرم
تو اصفهان کدوم نماینگی های صبانت بهتره؟
تو سایت صبا نت زده بود دانلود رایگان از ساعت 3 الی 7 !!! یعنی تو این 4 ساعت 1 گیگ دانلود میکنه با سرویس 128؟
آنلاین بازی کردن اونم بازی کانتر خیلی برام مهمه ها پینگ تو بازی خوب باشه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)