تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 357 از 515 اولاول ... 257307347353354355356357358359360361367407457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,561 به 3,570 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه هایی که هندسه پایه رو خوندن لطفا بگید کدوم فصلهای هندسه پایه از همه اسون تره و میشه مطمئنا تستهاشو زد یه منبع خیلی عالی معرفی کنید. اخه من تاحالا هندسه پایه نخوندم حالا میخوام بخونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه هایی که هندسه پایه رو خوندن لطفا بگید کدوم فصلهای هندسه پایه از همه اسون تره و میشه مطمئنا تستهاشو زد یه منبع خیلی عالی معرفی کنید. اخه من تاحالا هندسه پایه نخوندم حالا میخوام بخونم.
    هندسه 1. البته هندسه پایه که کلن آسونه من اینو نه به عنوان یه شاگرد خیلی خوب،که به عنوان کسی که میانگین تراز کانونش 5000 ئه میگم. چون واقعن سخت نیست، به گمونم زیاد فرقی نمیکنه از چه کتابی استفاده کنید. ترجیحن با انتشاراتی که تا الان با کتاباش راحت‌تر بودید کار کنید. نظر اساتید تاپیک ارجحه البته
    Last edited by mghaffari49; 23-05-2011 at 15:22.

3. 2 کاربر از mghaffari49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هندسه 1. البته هندسه پایه که کلن آسونه من اینو نه به عنوان یه شاگرد خیلی خوب،که به عنوان کسی که میانگین تراز کانونش 5000 ئه میگم. چون واقعن سخت نیست، به گمونم زیاد فرقی نمیکنه از چه کتابی استفاده کنید. ترجیحن با انتشاراتی که تا الان با کتاباش راحت‌تر بودید کار کنید. نظر اساتید تاپیک ارجحه البته
    اینطوری نمیشه شما اسم مبحث بگو مثلا دایره یا مساحت. چون بعضی مباحث از دو کتاب باهم اشتراکاتی دارن که باید باهم بخونی.معمولا هر تست کنکور هندسه از هردو کتاب استفاده کرده.راستی به نظرت چند ساعت وقت بزارم میتونم 5 تا تست هندسه بزنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هندسه پایه رو بستم و میانگین تراز هندسه پایم تو کانون حدود 7300 هست . (اینو فقط به این خاطر گفتم که بهم اعتماد کنی!)
    نظر من با اون دوستمون کلا فرق میکنه! هندسه پایه تو کنکور (به خصوص کنکور پارسال) یکی از سخت ترین مجموعه تست ها رو داره. اگه نظر منو میخوای، اول از همه هندسه فضایی کتاب های هندسه 1 و هندسه 2 رو بخون. (مخصوصا هندسه فضایی 2 رو، چون معمولا سوالش راحت تر از بقیست و البته راحتتر هم میشه روش مسلط شد.).
    بعد تبدیلات هندسه 1. (اگه میخوای زود مسلط شی، درسنامه های کتاب گاج میکروطبقه بندی رو بخون و تست هایی که درجه اهمیتشون دو تا اولیه هستن رو بزن. حدود 30 تا داره فک کنم)
    تو مباحث باقیمونده فکر کنم دایره رو بخونی بهتر باشه، چون هم تو هندسه تحلیلی اومده(یعنی میتونن سوال ترکیبی بدن) و هم راحتتر مسلط میشی.

در آخر اگه وقتی برات موند، فصل 1 هندسه 1 و 2 رو روخونی کن! ( که اگه یه وقت تست آسون دادن بتونی بزنی).
    در مورد کتاب هم فکر کنم تستهای با درجه اهمیت گاج میکرو، کارساز باشه ( + درسنامه هاش)
    Last edited by lohrasbi; 23-05-2011 at 18:31.

6. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام، من از نظر خودم مباحث رو از آسون به سخت به ترتیب برات مینویسم
    1.تشابه
    2.تبدیلات
    3.هندسه در فضا
    4.دایره
    5.استدلال
    6.مساحت

تشابه و تبدیلات واقعا آسونن. تستاشو از دست نده

8. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

یعنی خیلی تاثیرش زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب میتونی درصدام رو تو نرم افزار تخمین رتبه بزنی و ببینی... من الان ندارم که خودم رتبه بدون تاثیر معدل رو ببینم...

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

تنها کسی که این خبر شنیده فقط تویی, هیچ خبرگزاری هیچ سایتی هیچ کس اینو نگفته.
    الکی شایعه درست نکن.
    چشم
    حالا 5 دقیقه اضافه شه مگه چی میشه؟!!!
    کسی که بلده 2 دقیقه 1 دقه واسش مهم نیست دادا!
    برای ما ها فرقی نمیکنه، اما برای بنده خداهایی که فیزیک رو خوب مسلط نیستن اگه سختتر بشه میتونه تو روحیشون اثر منفی بذاره ! فکر کن سر جلسه کنکور طرف به سوالای فیزیک برسه و وقتی میبینه اکثرش سخته بنده خدا چیزی از روحیش باقی نمیمونه...

حالا بیخیال، برم بشینم درس بخونم !!!

11. این کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خب میتونی درصدام رو تو نرم افزار تخمین رتبه بزنی و ببینی... من الان ندارم که خودم رتبه بدون تاثیر معدل رو ببینم...
    منطقه چندی؟
    من که میزنم رتبه توی سهمیه رو خیلی بهتر میده.منطقه 1 1500 تا 2000
    منطقه 2 1000 تا 1500 منطقه 3 200 تا 300
    نمیدونم والاا اگه اینجوری باشه که کار من ساختست منم نمراتم خوب نیست افتضاحه... ولی با این حال این سنجشه با کنکور اونم کنکور90 قابل مقایسه نیست..
    نگین استرس وارد میکنم و اینا ولی خب ماشالا بچه های اینجا همه خوب و درس خونن و حتما به خواستشون میرسن

13. این کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چشم

برای ما ها فرقی نمیکنه، اما برای بنده خداهایی که فیزیک رو خوب مسلط نیستن اگه سختتر بشه میتونه تو روحیشون اثر منفی بذاره ! فکر کن سر جلسه کنکور طرف به سوالای فیزیک برسه و وقتی میبینه اکثرش سخته بنده خدا چیزی از روحیش باقی نمیمونه...

حالا بیخیال، برم بشینم درس بخونم !!!
    من هنوز وقت نکردم عربی با فیزیکو امسال نگاه کنم!!!

15. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا زمان برگذاری کنکور 90 کی هست؟ همون زمان پارسال؟

من فقط ثبت نام کردم و پی گیر جزییات کنکور نشدم. اگر خبری چیزی هست که بعد از ثبت نام کنکور اعلام شده و باید بدونیم, بهم بگید ممنون میشم.

منابع کنکور که دستخوش تغییرات زیادی نسبت به پارسال نشده ها؟

کتابی که حذف نشده؟ کتابی هست که دستخوش تغییرات زیادی شده باشه؟ من پارسال کنکور دادم.

17. 3 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •