بچه هایی که هندسه پایه رو خوندن لطفا بگید کدوم فصلهای هندسه پایه از همه اسون تره و میشه مطمئنا تستهاشو زد یه منبع خیلی عالی معرفی کنید. اخه من تاحالا هندسه پایه نخوندم حالا میخوام بخونم.
بچه هایی که هندسه پایه رو خوندن لطفا بگید کدوم فصلهای هندسه پایه از همه اسون تره و میشه مطمئنا تستهاشو زد یه منبع خیلی عالی معرفی کنید. اخه من تاحالا هندسه پایه نخوندم حالا میخوام بخونم.
هندسه 1. البته هندسه پایه که کلن آسونهمن اینو نه به عنوان یه شاگرد خیلی خوب،که به عنوان کسی که میانگین تراز کانونش 5000 ئه میگم. چون واقعن سخت نیست، به گمونم زیاد فرقی نمیکنه از چه کتابی استفاده کنید. ترجیحن با انتشاراتی که تا الان با کتاباش راحتتر بودید کار کنید. نظر اساتید تاپیک ارجحه البته
![]()
Last edited by mghaffari49; 23-05-2011 at 15:22.
اینطوری نمیشه شما اسم مبحث بگو مثلا دایره یا مساحت. چون بعضی مباحث از دو کتاب باهم اشتراکاتی دارن که باید باهم بخونی.معمولا هر تست کنکور هندسه از هردو کتاب استفاده کرده.راستی به نظرت چند ساعت وقت بزارم میتونم 5 تا تست هندسه بزنم؟
من هندسه پایه رو بستم و میانگین تراز هندسه پایم تو کانون حدود 7300 هست . (اینو فقط به این خاطر گفتم که بهم اعتماد کنی!)
نظر من با اون دوستمون کلا فرق میکنه! هندسه پایه تو کنکور (به خصوص کنکور پارسال) یکی از سخت ترین مجموعه تست ها رو داره. اگه نظر منو میخوای، اول از همه هندسه فضایی کتاب های هندسه 1 و هندسه 2 رو بخون. (مخصوصا هندسه فضایی 2 رو، چون معمولا سوالش راحت تر از بقیست و البته راحتتر هم میشه روش مسلط شد.).
بعد تبدیلات هندسه 1. (اگه میخوای زود مسلط شی، درسنامه های کتاب گاج میکروطبقه بندی رو بخون و تست هایی که درجه اهمیتشون دو تا اولیه هستن رو بزن. حدود 30 تا داره فک کنم)
تو مباحث باقیمونده فکر کنم دایره رو بخونی بهتر باشه، چون هم تو هندسه تحلیلی اومده(یعنی میتونن سوال ترکیبی بدن) و هم راحتتر مسلط میشی.
در آخر اگه وقتی برات موند، فصل 1 هندسه 1 و 2 رو روخونی کن! ( که اگه یه وقت تست آسون دادن بتونی بزنی).
در مورد کتاب هم فکر کنم تستهای با درجه اهمیت گاج میکرو، کارساز باشه ( + درسنامه هاش)
Last edited by lohrasbi; 23-05-2011 at 18:31.
سلام، من از نظر خودم مباحث رو از آسون به سخت به ترتیب برات مینویسم
1.تشابه
2.تبدیلات
3.هندسه در فضا
4.دایره
5.استدلال
6.مساحت
تشابه و تبدیلات واقعا آسونن. تستاشو از دست نده
خب میتونی درصدام رو تو نرم افزار تخمین رتبه بزنی و ببینی... من الان ندارم که خودم رتبه بدون تاثیر معدل رو ببینم...
چشمتنها کسی که این خبر شنیده فقط تویی, هیچ خبرگزاری هیچ سایتی هیچ کس اینو نگفته.
الکی شایعه درست نکن.![]()
برای ما ها فرقی نمیکنه، اما برای بنده خداهایی که فیزیک رو خوب مسلط نیستن اگه سختتر بشه میتونه تو روحیشون اثر منفی بذاره ! فکر کن سر جلسه کنکور طرف به سوالای فیزیک برسه و وقتی میبینه اکثرش سخته بنده خدا چیزی از روحیش باقی نمیمونه...حالا 5 دقیقه اضافه شه مگه چی میشه؟!!!
کسی که بلده 2 دقیقه 1 دقه واسش مهم نیست دادا!
حالا بیخیال، برم بشینم درس بخونم !!!
منطقه چندی؟
من که میزنم رتبه توی سهمیه رو خیلی بهتر میده.منطقه 1 1500 تا 2000
منطقه 2 1000 تا 1500 منطقه 3 200 تا 300
نمیدونم والاا اگه اینجوری باشه که کار من ساختست منم نمراتم خوب نیست افتضاحه... ولی با این حال این سنجشه با کنکور اونم کنکور90 قابل مقایسه نیست..
نگین استرس وارد میکنم و اینا ولی خب ماشالا بچه های اینجا همه خوب و درس خونن و حتما به خواستشون میرسن
من هنوز وقت نکردم عربی با فیزیکو امسال نگاه کنم!!!![]()
آقا زمان برگذاری کنکور 90 کی هست؟ همون زمان پارسال؟
من فقط ثبت نام کردم و پی گیر جزییات کنکور نشدم. اگر خبری چیزی هست که بعد از ثبت نام کنکور اعلام شده و باید بدونیم, بهم بگید ممنون میشم.
منابع کنکور که دستخوش تغییرات زیادی نسبت به پارسال نشده ها؟
کتابی که حذف نشده؟ کتابی هست که دستخوش تغییرات زیادی شده باشه؟ من پارسال کنکور دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)