ممنونم ازراهنماییت دوست عزیز
ممنونم ازراهنماییت دوست عزیز
سلام دوستان
من نسخه رایگان CIS رو نصب کردم یه مشکل دارم باهاش
من دیکشنری بابیلون رو نصب کردم.منتها وقتی ویندوز لاگین میشه Defense+نمیذاره بابیلون لود بشه و Usage CPU هم میره رو 100 تا بابیلون رو End Task نکنم هم پایین نمیاد.
(وقتی Defense + رو Disable میکنم درست میشه )
تو Exclusion و قسمت Trusted File هم اضافه کردم بابیلون رو اما باز هم نمیشه
راهی نداره که بگیم دوست باشه با این بابیلون؟
ممنون
Last edited by shuhin; 13-01-2012 at 00:26.
سلام
Defense - computer security policy - defense rules - add - select-browse
فایل بابیلون رو انتخاب کنید و Use a Predefined policy رو بر روی trusted Applicition قرار بدید
![]()
سلام بعد نصب comodo دو تانرم افزار دیگه هم نصب میشه یکی dragon و یکی COMODO GeekBuddy اگه این دوتا رو unistall کنم اشکال نداره ؟ راستی یه سوال دیگه comodo یه قسمت داره game mode اون واسه چیه ؟ ممنون از جوابتون
سلام بعد نصب comodo دو تانرم افزار دیگه هم نصب میشه یکی dragon و یکی COMODO GeekBuddy اگه این دوتا رو unistall کنم اشکال نداره ؟
نه مشکلی نیست.
راستی یه سوال دیگه comodo یه قسمت داره game mode اون واسه چیه ؟ ممنون از جوابتون
وقتی شما تو گیم هستین تعداد سوالهای دیفنسو به حداقل میرسونه و بعضی قسمتهاشو غیر فعال میکنه تا اختلال ایجاد نشه مثل استفاده از سی پی یو توسط کمودو و...یا اسکن زمانبندی.
ممنون ازجوابتون![]()
واقعا انتی ویروس خیلی خوبی هستش من واقعا راضیم اصلا قابل مقایسه بانود و بیت دیفندر نیست . من ازتمام اعضای این تایپیک مخصوصا کسانی که سوال های منو جواب دادن و منو راهنمایی کردن ممنونم![]()
یکی از دوستان میگفت چرا اینقدر پیغام های فایروال Comodo کم و کلی هست !
اول اینکه شما میتونید خودتون هرجور قانون که دوست دارید تعریف کنید که اگه یکم اطلاعات داشته باشید حله .، دوم اینکه برین تنظیمات Firewall تب Alert Settings گزینه Alert frequency level رو بزارید رو Very High تمام تیک های این بخش رو هم بزنید تا اینقدر بهتون پیغام بده و Rule بسازه که خسته بشید و اینبار بگید چون ... کمتر پیغام میده بهتره .
سلام
ممنون دوست عزیز، ضمن اینکه میتونند +D را بزارن روی Paranoid Mode و حالشو ببرنکه تازه کمودو قویتر هم میشه، شما +D را بزار روی Paranoid Mode اونوقت دلم میخواد بدونم که چه مخربی میخواد از دست کمودو در بره !!!
اگر هم روی این تنظیمات اینجا خیلی روش مانور نمیدیم به خاطر اینه که اینجا یک فروم عمومی هست و باید سعی بشه موارد استاندارد ذکر بشه وگرنه میشه هر جوری که هر کس دوست داره کمودو را تنظیم کرد و دست کاربر به اندازه کافی باز است ، اگر هم فایروال را بزارید روی Very High کمودو میاد برای آی-پی به آی-پی و پورت به پورت کار بر را در جریان میزاره و نظر کاربر را جویا میشه....
بابت بحثهای شیرین باز هم ممنونم از دوستان![]()
سلام و خسته نباشي مهران جان
براي تنظيم dns server يه مشكلي دارم. Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 رو ندارم؟
تو نصبش هم رفتم نبود
![]()
Last edited by ghost_dog; 15-01-2012 at 01:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)